Prix non disponibles
Prix estimé sur la base d’une voiture, 2 personnes avec une tente ou une caravane.

Le site de camping est ouvert de 01 January jusqu'à 31 December
Arrivée
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Départ
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
jours
{{r.bookingDays}}

Ce site de camping n’est pas encore validé par Spottocamp. Vous êtes le propriétaire ? Contactez-nous avec le bouton ci-dessous

Je suis le propriétaire
Wifi
BBQ autorisés
Chiens
Machines à laver
3 / 5 (10 votes )

Spa d' Or

Stockay 17
B-4845, Sart-lez-Spa
Belgique

Camping Spa d’Or ligt in de Ardennen in België. Ruime plekken, vriendelijk personeel, een mooi zwembad en schoon sanitair vind je hier. De camping heeft zichzelf goed verbeterd op deze vlakken. Voor de kinderen zijn er speeltuinen te vinden op de camping. Het klimpark Forestia, Plopsa Coo en het Drielandenpunt Vaals zijn het bezoeken waard.

Caractéristiques du lieu

Hébergement
Bungalows mobiles

Installations
Connexion TV
Wifi
Magasins du camping
Snack-bar
Restaurant
Accès handicapé
BBQ autorisés

Qualifications
Chiens
Endroit ombragé

Recreation
Terrain de jeux
Piscine extérieure

Sanitaires
Tables à langer
Machines à laver


Cliquez ici si les informations sur ce camping ne sont pas correctes ou incomplètes.

Photos

Avis

RD
Néerlandais
De camping doet dienst als vluchtelingenopvang. Je kunt er niet meer kamperen. De website is wel nog steeds online, erg slecht en verwarrend!
1 an depuis

Emma
Néerlandais
Vreselijk stacaravan! Bij binnenkomst zaten overal doden vliegen in de stacaravan. Het leek wel of de gehele stacaravan niet gepoetst was. Bodem van de bedden was kapot, vloer van de douche wat rot. Na 1 nacht geklaagd, vrijwel geen gehoor. De schoonmaak is wel langs geweest, maar stond na 5 min. weer buiten. Al met al naar 3 nachten snel weer vertrokken!
2 ans depuis

Evelina
Néerlandais
Wij zaten in de caravan atlas, eerst nummer 16 toen wij aankwamen, nou die was verrot, dak stond op instorten, keuken kastjes die misten. Ik wilde meteen naar huis. Bij klacht indienen, mochten we in nummer 12, daar zat de kraan los vd keuken, manlief repareerde hem. Bij douchen liep het water onder de bak weg. Wc pot hing scheef. Al met al een oud verrot zooitje. Schimmel zat overal op 't plafond
2 ans depuis

Hendrik
Néerlandais
De ligging van de camping is prachtig. Alleen de kampeerders zijn rondweg asociaal ! Tot in de nacht is er zeer veel geluid op de camping te horen door schreeuwende jeugd alsof ze vermoord werden, hard dichtgooien van autodeuren Zeer luid pratende camping gasten harde muziek ook na 23:00 uur, zelfs tot 1:00 uur ect ect. Voor rust hier zeker niet heen gaan ! De regel is dat het 23:00 uur stil hoort te zijn en dit staat ook wel in de camping brochure welke men ontvangt, maar wie leest deze überhaupt? Er is totaal geen toezicht op het naleven hiervan. Wij hebben dan ook helaas een aantal zeer slechte nachten beleefd helaas!
2 ans depuis

Marian
Néerlandais
Camping belooft niet wat op de site geboden wordt. In het verleden geweest: was toen beter. Stonden met onze tent naast een open waterzuivering (stond niet op de plattegrond vermeld): hele dag een putlucht om de tent. Misselijkmakend! Sanitair was in orde maar verre van schoon; haren en remsporen...
2 ans depuis

Vicky
Néerlandais
Na de negatieve reviews Hadden we er een beetje bang voor. Maar voor ons was de vakantie geslaagd. Kinderen hebben zich goed geamuseerd. Het is er prachtig gelegen. Weer of geen weer, onze kinderen hebben elke dag gezwommen. Ze kunnen er rustig ravotten, zonder al te veel gevaar (7j,11j). Vriendelijk personeel, en leuke animatie (betrekken elk kind er goed bij). Het winkeltje stelde niet veel voor, en ook duur, maar een warenhuis is er op 2 km al te vinden, dus voor ons zeker niet storend.
2 ans depuis

Luna
Néerlandais
Onvriendelijk personeel. Klachten werden niet serieus genomen. 2 dagen in de herrie van de grasmaaimachines gezeten.
2 ans depuis

Anoniem
Néerlandais
Animatie voor kinderen was goed en personeel erg vriendelijk. We hadden stacaravan atlas geboekt. Op internet zag hij er erg mooi uit , maar werkelijkheid is het een uitgeleverde caravan. ( gedateerd , kapotte stoel kussens , etc) . Op de foto's zagen we ook een mooi camping winkeltje , maar dit is absoluut niet zo. Waarschijnlijk genomen van een andere camping. Anwb had ze een goede kwaliteit camping gegeven. Nou mss als je met gewone caravan komt niet de stacaravan waar wij in zaten. De douche was of heel heet of steenkoud. Als je groter bent dan 1.90 is het haast niet te doen. Mijn man stotte geregeld zijn hoofd aan de lamp die Op een onmogelijke plek hangt. Ojaa afzuigkap die zit er ook niet in.
2 ans depuis

V.J
Néerlandais
Alles wat mis kon gaan, is misgegaan. Onvriendelijke receptie en ontvangst bij aankomst op camping. Nederlandse taal werd slecht gesproken en begrepen. Weinig volk op de camping. Achterstallig onderhoud, gras was 1m hoog bij de stacaravan. Rotzooi bij beekje. Stacaravan was in zeer slechte staat. Totaal niet zoals op de foto's! Zodoende zijn we verhuisd naar een andere caravan. Daar bleek het fornuis niet te functioneren. De lichten waren defect, ijskoude douches...Vreselijk! Tot overmaat van ramp was er tijdens een uitstapje naar een stad, op de camping een hoosbui geweest. Het dak van de stacaravan lekte en bij terugkomst was onze stacaravan in een zwembad veranderd. Ipads, opladers, telefoon, stekkerdozen enz zwommen er in. Campingbaas was niet onder de indruk, vond ons zelfs asnstellers en bood geen excuses aan. Schandalig! Nooit meer zullen wij deze camping bezoeken en aanraden. Helaas een grote teleurstelling.
2 ans depuis

De Vrieze
Néerlandais
Fantastische ligging vlakbij circuit. Aardige receptie dame bij ontvangst. Leuk animatie team voor de kinderen. Heerlijk zwembad. Kortom wij hebben een fijn verblijf gehad. Het sanitair wordt slecht schoongehouden, ook vuilnisbakken worden in toiletgebouwen laat of niet geleegd. WC papier bijna altijd op. Beter ander systeem met extra rollen ofzo. Ook het afwasgedeelte wordt zelden schoongemaakt. Tijdens ons verblijf ruim voor de circuit gasten er waren bleef de rommel van smiddags 13.00 liggen tot de volgende morgen bij de afwas rond 11.00 uur. Wij hebben dit aangegeven bij de receptie. Gelukkig hebben wij eigen sanitair en afwas mogelijkheden. Wat ons betreft komen we zeker terug.
2 ans depuis