Prix non disponibles
Prix estimé sur la base d’une voiture, 2 personnes avec une tente ou une caravane.

Le site de camping est ouvert de 01 January jusqu'à 31 December
Arrivée
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Départ
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
jours
{{r.bookingDays}}

Ce site de camping n’est pas encore validé par Spottocamp. Vous êtes le propriétaire ? Contactez-nous avec le bouton ci-dessous

Je suis le propriétaire
BBQ autorisés
Chiens
4 / 5 (10 votes )

De Knotwilg

Witboomkil 1
4251 MK, Werkendam
Pays-Bas

De Knotwilg est un site de camping dans Werkendam, Pays-Bas, dans la région de la Brabant septentrional. Les chiens sont admis sur ce camping.

Caractéristiques du lieu

Hébergement

Installations
BBQ autorisés

Qualifications
Chiens
Sans voiture


Cliquez ici si les informations sur ce camping ne sont pas correctes ou incomplètes.

Photos

Avis

J.franken
Néerlandais
Ik heb hier samen met mijn dochter een paar dagen gestaan. Prachtig uitzicht, mooie camping, zeer vriendelijke eigenares. Nette toiletten, dus wat wil een mens nog meer. Ohja de omgeving was prachtig
1 an depuis

Dennis
Néerlandais
Cp de Knotwilg ligt in een werkelijk schitterend gebied, de Biesbos. Heerlijk wandelen, en je zou er prima kunnen fietsen ( wij hadden geen fietsen ). De camping is ook leuk, mooie ruime plekken, mooi ingedeeld met bossages en van takken gemaakte windvangers. Beetje jammer van het sanitair, dat is anno 2021 wel achterhaald. Het is oud, niet heel schoon toen wij er waren, en ook te weinig voor het aantal gasten.Voor ons een reden er nog wel eens een wknd terug te keren, maar niet voor een hele week bijvoorbeeld.
1 an depuis

Caroline Bruijns-Kloosterboer
Néerlandais
Echte natuurcamping, geen winkels in de buurt. Heerlijk midden in de natuur, zeldzame vogels, rust voor mens en dier. Gastvrij gebied dus gedraag je ook als gast en laat geen troep achter. De eigenaren hebben alle mogelijke voorzorgsmaatregelen genomen ivm voorschriften covid 19. Prima sanitair, zonneboiler, dus wees zuinig met water. 2 x daags wordt het sanitair schoongemaakt. Wij komen er al vanaf dat de camping er is. Het blijft prachtig en dat onder de rook van Rotterdam, Gorinchem en Dordrecht. Ook prachtige steden met veel geschiedenis. Fietsers kunen hun hart ophalen. Overal met de watertaxi te komen. Een belevenis. Dat is de Biesbosch!
2 ans depuis

Gea
Néerlandais
Het stond al een tijdje op onze lijst, dit jaar zijn we naar de knotwilg gereden. Een prachtige plek en middenin de natuur. Geweldige fiets omgeving. Grote plekken en wij hadden een mooi vrij uitzicht over het water. Heerlijk stille donkere nachten. Het sanitair viel erg tegen en niet meer van deze tijd, wel goed Corona proof. Weinig douche ruimte eigenlijk te weinig voor deze camping . Aardige gastvrije echtpaar.
2 ans depuis

Kees
Néerlandais
Geboekt op de camping de wit boom naast de Knotwilg heel mooie omgeving mooi uitzicht. Bij aankomst plek toegewezen door de vrouw van de camping later door Sjaak heel confronteerd gezegd dat we verkeerd stonden en dat wij zijn vrouw hadden om gepraat om zo te staan met onze caravan wat absoluut niet het geval was. Jammer dat je vakantie zo begint dus wij hier nooit meer na toe ondanks de mooie omgeving.
2 ans depuis

Judith
Néerlandais
Zelfs in coronatijd, zonder douche/toilet, was het hier volle bak. En terecht. Heerlijk relaxte sfeer, lekker weinig caravans, veel leuke busjes en campers en tenten, gitaartje ergens, badmintonnende kinderen, een paar bomen en struiken en veel gras. Open terrein, her en der beschutting. En fenomenaal uitzicht over kwelders met wilde vogels. Boek mee, barbecuen, verder niks. Op ongeveer 9 km fietsen van Werkendam, prima voor snel even bakker en groentenboer en zo. Verder gewoon door de natuur fietsen, kilometers lang, en eventueel zelfs richting Dordrecht. Eigenaar loopt in zevenmijlslaarzen over het terrein, geeft een extra aan de sfeer. Minder geschikt voor keurige mensen die van een strak vierkant veldje houden. Gewoon lekker kamperen zoals het bedoeld is. Is natuurkampeerterrein, dus pasje mee. Aan de overkant is ook nog een langgerekt veld zonder enige beschutting, mini camping aan klein watertje, zelfde eigenaren.
2 ans depuis

Merijn en Nelleke
Néerlandais
Eigenaar zeer sympathiek, prachtige omgeving, camping van alle gemakken voorzien. Kortom, fantastische plek voor jong en oud, kajakken en fietsen in Biesbosch zeker aanrader!! Wij komen zeker terug!
2 ans depuis

Linda Raaphorst
Néerlandais
Het allergrootste pluspunt is het feit dat je gelijk op het water kijkt. Bijna altijd wat te beleven, jagende zeearend bijvoorbeeld. Brigitte en Sjaak zijn hard bezig om alles beter te maken. Ik was hier vorig jaar ook en zag nu gelijk dat ze plekken beter gemarkeerd hebben ( dus meer duidelijkheid), er is een trekkershut op een unieke wijze geplaatst. Brigitte en Sjaak zijn bepaald niet moeilijk. Hoe het sanitair is vind ik niet zo belangrijk, dat het schoon is wel. En dat is het.
2 ans depuis

Mirre
Néerlandais
Mooie camping! moooie ruime plekken prachtigd omgeving heerlijk rustig
2 ans depuis

Jet
Néerlandais
Omgeving is mooi. Camping toiletgroep is gedateerd en nodig aan vervanging toe. Je voelt je niet schoon na het douchen. Prijs is te hoog 24.20 per nacht .
2 ans depuis