Prix non disponibles
Prix estimé sur la base d’une voiture, 2 personnes avec une tente ou une caravane.

Le site de camping est ouvert de 01 January jusqu'à 31 December
Arrivée
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Départ
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
jours
{{r.bookingDays}}

Ce site de camping n’est pas encore validé par Spottocamp. Vous êtes le propriétaire ? Contactez-nous avec le bouton ci-dessous

Je suis le propriétaire
Wifi
BBQ autorisés
Chiens
Machines à laver
3.5 / 5 (20 votes )

Camping Officiel

Route de Bastogne 373
6700, Arlon
Belgique

Camping Officiel est un site de camping avec 100 emplacements dans Arlon, Belgique, dans la région de la Wallonie. Camping Officiel a wifi, un magasins du camping, un restaurant et une piscine intérieure. Les chiens sont admis sur ce camping. Pour laver vos vêtements, il y a machines à laver disponible

Caractéristiques du lieu

Hébergement
Tentes
Caravanes
Caravanes
Bungalows mobiles
Appartements

Installations
Connexion TV
Wifi
Magasins du camping
Snack-bar
Restaurant
Accès handicapé
BBQ autorisés

Qualifications
Chiens
Endroit ombragé

Recreation
Piscine extérieure

Sanitaires
Machines à laver


Cliquez ici si les informations sur ce camping ne sont pas correctes ou incomplètes.

Photos

Avis

Ria en Cok
Néerlandais
Al jaren komen we op deze camping op doorreis naar Italië en weer terug Natuurlijk ook voor een heerlijk biefstukje en op de terugweg ook, en dan heerlijk wanneer de openhaard dan aan was. Jammer dat dit alles verleden tijd is en je nu word verwezen naar de dichtstbijzijnde pizzeria Tja, die zag ik even niet meer aan komen, en toch maar een eigen maaltje bereid in de caravan Maar de klapper van alles was de onbeschofte en botte manier hoe we werden ontvangen door een oude brombeer op een scooter 😳 Dat was voor ons de keus om hier nooit en dan ook nooit meer naar toe te gaan We komen toch maar 27 euro betalen voor eigenlijk weinig faciliteiten
1 mois depuis

Margareth de Vries
Néerlandais
Als je een (jonge) hond hebt die af en toe blaft omdat er van alles om hem/haar heen gebeurt, zou ik deze camping mijden. Voor je het weet wordt er gedreigd dat je kunt vertrekken als de hond nog een maal blaft😡 Daarnaast is de capaciteit van het stroomnet zeker geen 6 ampère zoals men aangeeft. We hebben onze caravan afgeknepen op 1000 watt, maar zelfs die capaciteit levert problemen op. Kortom, we zoeken de volgende keer een vriendelijker plek.
2 mois depuis

Fam. Dijk
Néerlandais
We zijn al vaker voor een tussenstop op deze camping geweest, vanwege de handige ligging en het gebrek aan alternatieven. De gastvrijheid is wel steeds minder geworden en dat is heel jammer. Het ooit zo geliefde restaurant is dicht, het zwembad ook. Er wordt gezegd door personeelsgebrek. Echter, het zwembad is volledig overwoekerd, er liggen stenen en het zit vol met algen. Dat is niet van een paar maanden! Gebruik maken van het zwembad ging al langer niet van harte, maar het is wel een leuke aanvulling voor je gasten, zeker als je hoort dat het erg heet geweest is deze zomer. Wat kost het nou voor moeite om dat te onderhouden? Het is jammer want de plek is ideaal en alles is voorhanden om er een succes van te maken. Nu zie ik veel negatieve recensies, en dat is jammer.
3 mois depuis

Walter
Néerlandais
Een echte doorgangscamping waar je onvriendelijk wordt ontvangen plekken zijn deels op een hellingen andere zijn wat vlakker,plek wordt je toegewezen,sanitair is redelijk geen brood service en restaurant en zwembad dicht.prijs is zeker niet in verhouding met kwaliteit.kortom zeker geen aanrader .
3 mois depuis

J. Verboom
Néerlandais
Vriendelijk ontvangen door 2 oude heren, maar camping info is echt acherhaald. GEEN zwembad meer, balen bij 35 graden. Toilet gebouw deels dicht wel goed verder. En alleen contant betalen is ook niet meer van deze tijd en wat vaag omdat je ook geen factuur krijgt. Veel te duur voor wat het is, 38.50 euro. Hoop dat het eens gekocht wordt door mensen die er weer meer van maken. Dat is het waard.
3 mois depuis

Saskia
Néerlandais
We komen hier al een aantal jaar op doorreis. Prima camping ook toen de (oudere) kinderen nog mee reisden. Op zaterdag in juni werden we verrast door het bordje 'vol', maar gelukkig bleek er nog een plekje vrij. Volgende keer reserveren we voor de zekerheid.
4 mois depuis

Mieke
Néerlandais
Mooi parkachtig terrein, dichtbij autoweg, naast N-weg maar nauwelijks last van. Zeer vriendelijke ontvangst. Vanaf camping wandeling met hond mogelijk langs weiland. Veel kampeerders op doorreis.
5 mois depuis

A.v.d.Berg
Néerlandais
Top doorreiscamping, prachtig glooiend grasveld, zeer vriendelijke man bij de receptie, je kon zelf plekje uitzoeken. En dan brengt hij je erheen. Prijs 22.30 in voorseizoen dus helemaal niet duur, gratis douche en wifi.
6 mois depuis

Dhr HARRY
Néerlandais
Humeurige ontvangst geen coronapas controle geen mondkapjes in toilet gebouw,verder mooie grasmat.sanitair verouderd wel schoon. Beetje vergane glorie aan het worden,jammer maar de leeftijd eist zijn tol daar denk ik.
1 an depuis

Van Barneveld
Néerlandais
Fijne doorreis camping wat er verrassend mooi uitzag. Dit zou je niet verwachten achter de weg. Beetje krappe doorgang om te nemen met een vaartje, maar was verder prima. Bij aankomst zag het er gezellig uit met bloemetjes bij de receptie. We werden op onze plek begeleid door de eigenaar. Vriendelijke man. Mooi plekje in de zon. De volgende ochtend bij binnenkomst van de doucheruimte moest ik alles eerst even bewonderen. Heerlijk wakker worden met een Frans muziekje, en aankleding van Parijze stijl. Lekker romantisch. Hier was aandacht aan besteed. Dit maak je niet meer mee...Met een glimlach verliet ik het gebouw... Wat ik miste was een lampje boven de spiegels, handig voor lensgebruikers en make-up. Verder is het contant betalen iets wat aangegeven moet worden, dit hadden we niet verwacht en was bijna een probleem geweest. Vers brood halen bij de Total benzinepomp is echt te gevaarlijk...
1 an depuis

Marlies
Néerlandais
Doorreiscamping Mannetjes op scooters brengen je naar je plaats waar je aangekoppeld kan staan met de caravan. Eenvoudig sanitair, wc is goed, gezellig aangekleed met muziek en lege parfumflesjes, douche was koud.Restaurant en zwembad waren ivm Corona gesloten. Geen broodservice dus.Goede aankomst. Vertrek was minder omdat het gras heel lang is en alles bij het opstaan zeiknat is incl je slippers,voeten, schoenen etc. Ligging is top, vlakbij de snelweg.Voor ons niet nog eens, ons huis ligt 400 km verderop maar nu kwam het goed uit.
1 an depuis

Gonda en Willem
Néerlandais
Er is maar 1 pluspunt en dat is de ligging, die is prima voor doorreizigers.Voor de rest veel minpunten :Véél te duur, € 25 voor een overnachting terwijl het zwembad en restaurant gesloten zijn. Geen broodservice!!! Heel veel verkeerslawaai.Eigenaar en personeel onhebbelijk en humeurig.Nee, voor je plezier moet je hier niet zijn.
1 an depuis

Paul en Oda
Néerlandais
Prima camping met uitstekend saninitair en uiterst vriendelijke eigenaren. De toiletten en douches met muziek, schilderijen, standbeelden en feestelijke sfeer zijn uniek. En heel schoon en fris. Ruime plaatsen naar keuze. Water en electra bij de plek. Wij komen vast terug.
1 an depuis

M Vandenbroucke
Néerlandais
Een overnachting camping voor op doorreis. Te duur voor de geboden faciliteiten. Restaurant gesloten zwembad gesloten. Geen broodcervice. Geen winkel. Hellende plaatsen. Aan een zeer drukke baan. Geen aanrader om te blijven. Nochtans werd dezein de acsi camperboek aangeprezen met mooi zwembad. Een teleurstelling.
2 ans depuis

H.Arnoldus
Néerlandais
Goede tussen camping en zeer goed gegeten.wat een onzin over taal je weet toch dat je in het buitenland bent.Pas je aan zouden wij zeggen. En als je mensen met respect behandeld krijg je respect.Personeel doet haar best . Voor herhalingen vatbaar en wij waren hier 27 september 2019
2 ans depuis

Henk
Néerlandais
Mooie, leuke en gezellige camping. Met een prima restaurant, waar het na een dag reizen goed toeven is met een lekker tapbiertje en een echt lekkere biefstuk. Het sanitair is erg prima en heel proper. Met entertainment! Een ideale tussenstop.
2 ans depuis

steen
Néerlandais
prima camping, keurig sanitair, maar dat je in het restaurant je bestelling alleen maar kwijt kunt in het engels was voor ons een afknapper.
2 ans depuis

Freek
Néerlandais
Vorige maand zowel op de heen als terugreis overnacht op deze camping. Prima door reis camping, op de heen reis waren we wat laat, dus konden we pas op de terug reis van de heerlijke biefstuk en Chablis genieten!! Mijn dochter kon zelfs nog even lekker zwemmen!! Ik kan me total niet vinden in de negatieve reacties die je in somige reviews tegen komt. Ze pretenderen ook geen 5 sterren camping te zijn en al dat gezeur over contant betalen, alsof je op weg gaat met een beetje geld in je knip…… Als ik een camping bezoek, kijk ik van te voren even op Zoover, dan weet je dat je brood en contant geld moet meenemen!!
2 ans depuis

A.J. M.
Néerlandais
De camping is helaas niet meer het hele jaar open, wat een gemis is omdat er geen enkele camping in de buurt is die tijdens de maanden november tot maart geopend zijn.
3 ans depuis