Preise nicht verfügbar
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Tage
{{r.bookingDays}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Besitzer
Wifi
Grillmöglichkeit
Hunde
Waschmaschinen
3.5 / 5 (21 stimmen )

Camping Officiel

Route de Bastogne 373
6700, Arlon
Belgien

Camping Officiel ist ein Campingplatz mit 100 Stellplätzen in Arlon, Belgien, in der Region Luxemburg. Camping Officiel hat wifi, ein camping geschäft, ein restaurant und einen innen schwimmbad. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt. Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen.

Merkmale von Ort

Unterkunft
Zelte
Wohnwagen
Camper
Mobile Unterkünfte
Wohnung

Anlagen
TV anschluss
Wifi
Camping Geschäft
Snackbar
Restaurant
Rollstuhlzugang
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm

Unterhaltung
Freibad

Sanitär
Waschmaschinen


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Karlijn
Niederländisch
Bij onze aankomst op de kampeerplaats is er geen andere vakantiegast te bekennen. De kampeerplaats is volledig verlaten. Op ons verzoek om een kampeerplek te krijgen die ver verwijderd is van de Route de Bastogne, geeft de beheerder aan dat alles al geboekt is. Volgens hem zijn er nog enkele vlakke, beschikbare plekken aan de rand van de kampeerplaats, dichtbij de Route de Bastogne waar het vrachtverkeer constant te horen is. Hij geeft letterlijk aan dat hij er geen zin in heeft om ons met zijn scooter naar een andere plek te brengen (wat een humeur). Uiteraard is het terrein hier niet vlak en moeten we allerlei trucs uithalen om de caravan enigszins recht te zetten. 's Avonds blijkt dat driekwart van de kampeerplaats leeg is. De beheerder heeft ons dus gewoon voorgelogen! We zullen hier niet meer terugkomen!
3 Monate vor

Ria en Cok
Niederländisch
Al jaren komen we op deze camping op doorreis naar Italië en weer terug Natuurlijk ook voor een heerlijk biefstukje en op de terugweg ook, en dan heerlijk wanneer de openhaard dan aan was. Jammer dat dit alles verleden tijd is en je nu word verwezen naar de dichtstbijzijnde pizzeria Tja, die zag ik even niet meer aan komen, en toch maar een eigen maaltje bereid in de caravan Maar de klapper van alles was de onbeschofte en botte manier hoe we werden ontvangen door een oude brombeer op een scooter 😳 Dat was voor ons de keus om hier nooit en dan ook nooit meer naar toe te gaan We komen toch maar 27 euro betalen voor eigenlijk weinig faciliteiten
11 Monate vor

Margareth de Vries
Niederländisch
Als je een (jonge) hond hebt die af en toe blaft omdat er van alles om hem/haar heen gebeurt, zou ik deze camping mijden. Voor je het weet wordt er gedreigd dat je kunt vertrekken als de hond nog een maal blaft😡 Daarnaast is de capaciteit van het stroomnet zeker geen 6 ampère zoals men aangeeft. We hebben onze caravan afgeknepen op 1000 watt, maar zelfs die capaciteit levert problemen op. Kortom, we zoeken de volgende keer een vriendelijker plek.
11 Monate vor

Fam. Dijk
Niederländisch
We zijn al vaker voor een tussenstop op deze camping geweest, vanwege de handige ligging en het gebrek aan alternatieven. De gastvrijheid is wel steeds minder geworden en dat is heel jammer. Het ooit zo geliefde restaurant is dicht, het zwembad ook. Er wordt gezegd door personeelsgebrek. Echter, het zwembad is volledig overwoekerd, er liggen stenen en het zit vol met algen. Dat is niet van een paar maanden! Gebruik maken van het zwembad ging al langer niet van harte, maar het is wel een leuke aanvulling voor je gasten, zeker als je hoort dat het erg heet geweest is deze zomer. Wat kost het nou voor moeite om dat te onderhouden? Het is jammer want de plek is ideaal en alles is voorhanden om er een succes van te maken. Nu zie ik veel negatieve recensies, en dat is jammer.
1 Jahr vor

Walter
Niederländisch
Een echte doorgangscamping waar je onvriendelijk wordt ontvangen plekken zijn deels op een hellingen andere zijn wat vlakker,plek wordt je toegewezen,sanitair is redelijk geen brood service en restaurant en zwembad dicht.prijs is zeker niet in verhouding met kwaliteit.kortom zeker geen aanrader .
1 Jahr vor

J. Verboom
Niederländisch
Vriendelijk ontvangen door 2 oude heren, maar camping info is echt acherhaald. GEEN zwembad meer, balen bij 35 graden. Toilet gebouw deels dicht wel goed verder. En alleen contant betalen is ook niet meer van deze tijd en wat vaag omdat je ook geen factuur krijgt. Veel te duur voor wat het is, 38.50 euro. Hoop dat het eens gekocht wordt door mensen die er weer meer van maken. Dat is het waard.
1 Jahr vor

Saskia
Niederländisch
We komen hier al een aantal jaar op doorreis. Prima camping ook toen de (oudere) kinderen nog mee reisden. Op zaterdag in juni werden we verrast door het bordje 'vol', maar gelukkig bleek er nog een plekje vrij. Volgende keer reserveren we voor de zekerheid.
1 Jahr vor

Mieke
Niederländisch
Mooi parkachtig terrein, dichtbij autoweg, naast N-weg maar nauwelijks last van. Zeer vriendelijke ontvangst. Vanaf camping wandeling met hond mogelijk langs weiland. Veel kampeerders op doorreis.
1 Jahr vor

A.v.d.Berg
Niederländisch
Top doorreiscamping, prachtig glooiend grasveld, zeer vriendelijke man bij de receptie, je kon zelf plekje uitzoeken. En dan brengt hij je erheen. Prijs 22.30 in voorseizoen dus helemaal niet duur, gratis douche en wifi.
1 Jahr vor

Dhr HARRY
Niederländisch
Humeurige ontvangst geen coronapas controle geen mondkapjes in toilet gebouw,verder mooie grasmat.sanitair verouderd wel schoon. Beetje vergane glorie aan het worden,jammer maar de leeftijd eist zijn tol daar denk ik.
1 Jahr vor

Van Barneveld
Niederländisch
Fijne doorreis camping wat er verrassend mooi uitzag. Dit zou je niet verwachten achter de weg. Beetje krappe doorgang om te nemen met een vaartje, maar was verder prima. Bij aankomst zag het er gezellig uit met bloemetjes bij de receptie. We werden op onze plek begeleid door de eigenaar. Vriendelijke man. Mooi plekje in de zon. De volgende ochtend bij binnenkomst van de doucheruimte moest ik alles eerst even bewonderen. Heerlijk wakker worden met een Frans muziekje, en aankleding van Parijze stijl. Lekker romantisch. Hier was aandacht aan besteed. Dit maak je niet meer mee...Met een glimlach verliet ik het gebouw... Wat ik miste was een lampje boven de spiegels, handig voor lensgebruikers en make-up. Verder is het contant betalen iets wat aangegeven moet worden, dit hadden we niet verwacht en was bijna een probleem geweest. Vers brood halen bij de Total benzinepomp is echt te gevaarlijk...
2 Jahre vor

Marlies
Niederländisch
Doorreiscamping Mannetjes op scooters brengen je naar je plaats waar je aangekoppeld kan staan met de caravan. Eenvoudig sanitair, wc is goed, gezellig aangekleed met muziek en lege parfumflesjes, douche was koud.Restaurant en zwembad waren ivm Corona gesloten. Geen broodservice dus.Goede aankomst. Vertrek was minder omdat het gras heel lang is en alles bij het opstaan zeiknat is incl je slippers,voeten, schoenen etc. Ligging is top, vlakbij de snelweg.Voor ons niet nog eens, ons huis ligt 400 km verderop maar nu kwam het goed uit.
2 Jahre vor

Gonda en Willem
Niederländisch
Er is maar 1 pluspunt en dat is de ligging, die is prima voor doorreizigers.Voor de rest veel minpunten :Véél te duur, € 25 voor een overnachting terwijl het zwembad en restaurant gesloten zijn. Geen broodservice!!! Heel veel verkeerslawaai.Eigenaar en personeel onhebbelijk en humeurig.Nee, voor je plezier moet je hier niet zijn.
2 Jahre vor

Paul en Oda
Niederländisch
Prima camping met uitstekend saninitair en uiterst vriendelijke eigenaren. De toiletten en douches met muziek, schilderijen, standbeelden en feestelijke sfeer zijn uniek. En heel schoon en fris. Ruime plaatsen naar keuze. Water en electra bij de plek. Wij komen vast terug.
2 Jahre vor

M Vandenbroucke
Niederländisch
Een overnachting camping voor op doorreis. Te duur voor de geboden faciliteiten. Restaurant gesloten zwembad gesloten. Geen broodcervice. Geen winkel. Hellende plaatsen. Aan een zeer drukke baan. Geen aanrader om te blijven. Nochtans werd dezein de acsi camperboek aangeprezen met mooi zwembad. Een teleurstelling.
3 Jahre vor

H.Arnoldus
Niederländisch
Goede tussen camping en zeer goed gegeten.wat een onzin over taal je weet toch dat je in het buitenland bent.Pas je aan zouden wij zeggen. En als je mensen met respect behandeld krijg je respect.Personeel doet haar best . Voor herhalingen vatbaar en wij waren hier 27 september 2019
3 Jahre vor

Henk
Niederländisch
Mooie, leuke en gezellige camping. Met een prima restaurant, waar het na een dag reizen goed toeven is met een lekker tapbiertje en een echt lekkere biefstuk. Het sanitair is erg prima en heel proper. Met entertainment! Een ideale tussenstop.
3 Jahre vor

steen
Niederländisch
prima camping, keurig sanitair, maar dat je in het restaurant je bestelling alleen maar kwijt kunt in het engels was voor ons een afknapper.
3 Jahre vor

Freek
Niederländisch
Vorige maand zowel op de heen als terugreis overnacht op deze camping. Prima door reis camping, op de heen reis waren we wat laat, dus konden we pas op de terug reis van de heerlijke biefstuk en Chablis genieten!! Mijn dochter kon zelfs nog even lekker zwemmen!! Ik kan me total niet vinden in de negatieve reacties die je in somige reviews tegen komt. Ze pretenderen ook geen 5 sterren camping te zijn en al dat gezeur over contant betalen, alsof je op weg gaat met een beetje geld in je knip…… Als ik een camping bezoek, kijk ik van te voren even op Zoover, dan weet je dat je brood en contant geld moet meenemen!!
3 Jahre vor