€15
Par nuit
Prix estimé sur la base d’une voiture, 2 personnes avec une tente ou une caravane.

Le site de camping est ouvert de 01 January jusqu'à 31 December
Arrivée
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Départ
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
jours
{{r.bookingDays}}

Ce site de camping n’est pas encore validé par Spottocamp. Vous êtes le propriétaire ? Contactez-nous avec le bouton ci-dessous

Je suis le propriétaire
Tentes
Caravanes
Caravanes
Electricité
Wifi
BBQ autorisés
Chiens
Pêche
4 / 5 (13 votes )

Camping Jeugdstadion

Bolwerkstraat 1
8900, Ieper
Belgique

Camping Jeugdstadion est un site de camping dans Ieper, Belgique. Les chiens sont admis sur ce camping.

Sur Camping Jeugdstadion Il est possible de camper avec un tente, un caravane ou un caravane. Outre le camping, il est possible de louer un bungalow mobile également. Vous pouvez trouver plusieurs activités de loisirs sur le site de camping. Il y a jeu de boules.

Caractéristiques du lieu

Hébergement
Tentes
Caravanes
Caravanes
Bungalows mobiles

Installations
Electricité
Connexion TV
Wifi
Magasins du camping
Pain au comptoir
Snack-bar
Restaurant
Accès handicapé
BBQ autorisés

Qualifications
Chiens
Endroit ombragé

Recreation
Théatre/cinéma
Terrain de jeux
Animations pour enfants
Court de tennis
Zone minigolf
Pêche

Sanitaires
Tables à langer
Machines à laver
sèches-linges


Cliquez ici si les informations sur ce camping ne sont pas correctes ou incomplètes.

Photos

Avis

Peggy
Néerlandais
Heel fijn verblijf gehad op deze camping. Camping ligt op loop afstand van Ieper, wij stonden op een camperplek en die plaatsten waren ruim. Nieuw toiletgebouw en schoonmaak was netjes. Wij stonden in het weekend op de camping en hebben geen geluid gehoord van de fabriek. Beheerder niet gezien, inchecken ging via incheck computer wat prima ging. Ik zou hier niet langer dan 3 dagen kunnen staan omdat er voor de kinderen niks te doen viel (geen speeltuin/speelveld gezien). Maar voor het bekijken van Ieper was deze camping echt meer dan prima!
4 mois depuis

Ingrid
Néerlandais
We vonden het, na alle slechte recensies, een beetje spannend om deze camping te boeken. Echter: we hebben een prima tijd gehad. Het genoemde ‘achterste’ toilet gebouw is vervangen door een modern schoon gebouw. Schoonmaak is prima. Wij hebben hier 2 nachten gestaan (ma-woe) en hebben de naastgelegen fabriek amper gehoord. Laat staan ‘s nachts…. De plaatsen zijn prima en verhard met honingraat tegels. De toiletten geven alleen toegang na intoetsen van een persoonlijke vijfcijverige code. Wanneer de receptie gesloten is kun je je inchecken bij een boeking automaat. Bij late aankomst kun je dus ook gewoon met je auto het terrein op. Verder is de camping op korte loopafstand van Ieper, wat bijzonder fijn is. Je kunt ook overal in de stad elektrische stoepjes huren dmv een we code. Er is geen speeltuin aanwezig.
4 mois depuis

R.Poortman
Néerlandais
Dit is een camperplaats met een naast gelegen grasveld voor tent kampeerders Ontvangst is vriendelijk,buiten openingstijden kantoortje is er niemand bereikbaar. wij waren met een tent, de auto moet buiten het camping terrein staan waardoor je ver moet lopen met je spullen, en je auto staat niet in het zicht. Verder geen faciliteiten. Er is 24 uur per dag erg veel lawaai van een naastgelegen fabriek. Het sanitair is matig, niet modern. Het positieve is de locatie , het is 5 minuten lopen naar het centrum van Ieper, wat een leuke en interessante stad is.
1 an depuis

Peter Deweirdt
Néerlandais
supercamping met een heel vriendelijke en behulpzame mvr aan het onthaal!bedankt!
2 ans depuis

Phil Jones
Anglais
Really enjoyed this site. Bit worried by some reviews and dont normally stay in town locations but found this to be really good. Location is right on the edge of the town but still quite rural, plenty of woodland walks and the adjacent waterway around the town is also excellent for walking. Different pitches, motorhome, camping, touring. The site does have a high turnover as it is a stopping point for the Brits but is a nice site in its own right. Facilities are plentiful and Ok, not the best we have ever seen but clean and functional. Ypres is a really nice small town and the WW1 history dominates, the ceremony at the gate every night is very nice and a must-do. Town center is 10 min walk via the gate but better to cross on the modern footbridge and go up the steps through the gardens to the town, much nicer walk.
2 ans depuis

Goede doorreiscamping
Néerlandais
Goede camping voor 1-2 dagen, zeer ruime camping, inchecken gebeurd na 18 u via een automaat (!) Maar er is wel nergens een nummer te bespeuren wanneer je een extra vraag heb. Zeer onpersoonlijk dus maar voor door te reizen prima. Rustige tentenweide ondanks dat het er redelijk vol stond hebben we geen lawaai overlast gehad. Het sanitair: toiletten zijn proper, de douches stellen totaal niks voor!! Lauw water, absoluut geen druk op de kraan, je moest op een druk knop drukken die 1 m van de sproeier verwijderd was, je had water voor zowat de volle 3 seconden, redelijk frustrerend. 3 douches naast elkaar met telkens een douche wand tussen, het rook er zeer onfris. Ik stond mijn tanden te poetsen aan de lavabo in het vrouwengedeelte toen er plots een naakte(!) man naast mij stond die vroeg of hij zich daar mocht douche(?) Kortom: voor mij een 'rare' camping. Enerzijds rustig en mooi, anderzijds zeer onpersoonlijk waardoor het toch niet echt mijn ding is. EN wanneer je een stevige dagwandeling hebt gemaakt wil je op zijn minst een degelijke douche kunnen nemen.
2 ans depuis

The Knight
Néerlandais
Kleine camping dus vol altijd reserveren gewenst camperplaatsen buiten camping beschikbaar maar bij het zien van onze aanhanger mochten wij daar niet op. Toen maar uitgeweken naar camping Ypra in Kemmel 10 km.verder mooie grote camping goed ontvangen dit was het eerste weekend van sept. Dus ook druk vanwege de mega brocante in Lille en op zondag de grote rommelmarkt in Kemmel.
2 ans depuis

Hans
Néerlandais
Camping is ruim en ziet er netjes uit. Goede doorreis camping. Veel camperplekken.
2 ans depuis

Familie de Waard
Néerlandais
De camping is uniek dicht bij het gezellige stadscentrum gelegen en is een goed punt om de historische punten van de eerste wereldoorlog (op de fiets) te bezoeken. De camping is goed verzorgd. In de periode dat wij er waren was reserveren echt geen overbodige luxe. Er zijn maar iets meer dan 20 plaatsen. Reserveren gaat makkelijk via internet. Voor kleine kinderen is er weinig. (iets) grotere kinderen kunnen veel van de geschiedenis oppikken.
2 ans depuis

Hezerkes
Néerlandais
Zeer goede camping prijs kwaliteit,uitstekende ligging voor bezoek aan ieper,alles is netjes geregeld wanneer men gereserveerd heeft,douches en toiletten proper en alles aanwezig,de plaatsen zijn ruim en er heerst een relaxte sfeer,wij hadden er een zeer leuk verblijf!!!
2 ans depuis

Riekus
Néerlandais
Camperplekken achter de slagboom, verhard liggen er netjes bij. Goed onderhouden campingplaatsen. Mooie uitgangspositie om gedenkplaatsen van de eerste wereldoorlog te bezoeken.
2 ans depuis

Rayan
Néerlandais
Redelijke camping voor de prijs die je betaalt. Wij stonden op het tentenveld. Er was ons verteld en dat valt ook te lezen dat groepen niet toegestaan was op de camping. Toch was er een flink gedeelte afgezet, gereserveerd voor een groep Engelse bikers. Mensen die met de tent kamperen, mogen de auto niet op op het veld parkeren. Maar er is totaal geen goede plek om je auto te kunnen parkeren. Wat als gevolg heeft dat er regelmatig boze bussen staan te claxoneren. Omdat ze er niet langs kunnen. Mar vooral het sanitair was dramatisch. De douches in het achterste gebouw zijn ronduit ranzig. Er zit letterlijk een dikke laag zwarte schimmel op het plafond. Een dame uit ons gezelschap is zelfs bijna gewond geraakt omdat het plafond en tegels spontaan naar beneden kwamen. Een anders dame heeft een uur vast gezeten op het toilet omdat het slot niet open wou. Toen bleek er gloednieuw sanitair te zijn maar dit werd bij topdrukte dicht gehouden.
2 ans depuis

Fam. Koning
Néerlandais
We hadden niet gereserveerd en kregen toch een keurige plek. De camping ligt op loopafstand van het stadje waar wij 's avonds de herdenking bij hebben gewoond. Heel indrukwekkend. De camping was keurig onderhouden met redelijk sanitair. Wij hebben hier 1 nacht gestaan op onze terugweg naar huis.
2 ans depuis