€15
pro Nacht
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Tage
{{r.bookingDays}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Besitzer
Zelte
Wohnwagen
Camper
Strom
Wifi
Grillmöglichkeit
Hunde
Angeln
4 / 5 (13 stimmen )

Camping Jeugdstadion

Bolwerkstraat 1
8900, Ieper
Belgien

Camping Jeugdstadion ist ein Campingplatz in Ieper, Belgien. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt.

Auf Camping Jeugdstadion ist es möglich mit ein zelt, ein wohnwagen oder ein camper zu campen. Neben Camping ist auch das mieten möglich ein mobiler bungalow. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt boulespiel.

Merkmale von Ort

Unterkunft
Zelte
Wohnwagen
Camper
Mobilbungalows

Anlagen
Strom
TV anschluss
Wifi
Camping Geschäft
Brot an Ort
Snackbar
Restaurant
Rollstuhlzugang
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm

Unterhaltung
Theater / Kino
Spielplatz
Kinder-Animation
Tennisplatz
Minigolf bereich
Angeln

Sanitär
Babywickeleinrichtungen
Waschmaschinen
Wäschetrockner


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Peggy
Niederländisch
Heel fijn verblijf gehad op deze camping. Camping ligt op loop afstand van Ieper, wij stonden op een camperplek en die plaatsten waren ruim. Nieuw toiletgebouw en schoonmaak was netjes. Wij stonden in het weekend op de camping en hebben geen geluid gehoord van de fabriek. Beheerder niet gezien, inchecken ging via incheck computer wat prima ging. Ik zou hier niet langer dan 3 dagen kunnen staan omdat er voor de kinderen niks te doen viel (geen speeltuin/speelveld gezien). Maar voor het bekijken van Ieper was deze camping echt meer dan prima!
2 Monate vor

Ingrid
Niederländisch
We vonden het, na alle slechte recensies, een beetje spannend om deze camping te boeken. Echter: we hebben een prima tijd gehad. Het genoemde ‘achterste’ toilet gebouw is vervangen door een modern schoon gebouw. Schoonmaak is prima. Wij hebben hier 2 nachten gestaan (ma-woe) en hebben de naastgelegen fabriek amper gehoord. Laat staan ‘s nachts…. De plaatsen zijn prima en verhard met honingraat tegels. De toiletten geven alleen toegang na intoetsen van een persoonlijke vijfcijverige code. Wanneer de receptie gesloten is kun je je inchecken bij een boeking automaat. Bij late aankomst kun je dus ook gewoon met je auto het terrein op. Verder is de camping op korte loopafstand van Ieper, wat bijzonder fijn is. Je kunt ook overal in de stad elektrische stoepjes huren dmv een we code. Er is geen speeltuin aanwezig.
2 Monate vor

R.Poortman
Niederländisch
Dit is een camperplaats met een naast gelegen grasveld voor tent kampeerders Ontvangst is vriendelijk,buiten openingstijden kantoortje is er niemand bereikbaar. wij waren met een tent, de auto moet buiten het camping terrein staan waardoor je ver moet lopen met je spullen, en je auto staat niet in het zicht. Verder geen faciliteiten. Er is 24 uur per dag erg veel lawaai van een naastgelegen fabriek. Het sanitair is matig, niet modern. Het positieve is de locatie , het is 5 minuten lopen naar het centrum van Ieper, wat een leuke en interessante stad is.
1 Jahr vor

Peter Deweirdt
Niederländisch
supercamping met een heel vriendelijke en behulpzame mvr aan het onthaal!bedankt!
2 Jahre vor

Phil Jones
Englisch
Really enjoyed this site. Bit worried by some reviews and dont normally stay in town locations but found this to be really good. Location is right on the edge of the town but still quite rural, plenty of woodland walks and the adjacent waterway around the town is also excellent for walking. Different pitches, motorhome, camping, touring. The site does have a high turnover as it is a stopping point for the Brits but is a nice site in its own right. Facilities are plentiful and Ok, not the best we have ever seen but clean and functional. Ypres is a really nice small town and the WW1 history dominates, the ceremony at the gate every night is very nice and a must-do. Town center is 10 min walk via the gate but better to cross on the modern footbridge and go up the steps through the gardens to the town, much nicer walk.
2 Jahre vor

Goede doorreiscamping
Niederländisch
Goede camping voor 1-2 dagen, zeer ruime camping, inchecken gebeurd na 18 u via een automaat (!) Maar er is wel nergens een nummer te bespeuren wanneer je een extra vraag heb. Zeer onpersoonlijk dus maar voor door te reizen prima. Rustige tentenweide ondanks dat het er redelijk vol stond hebben we geen lawaai overlast gehad. Het sanitair: toiletten zijn proper, de douches stellen totaal niks voor!! Lauw water, absoluut geen druk op de kraan, je moest op een druk knop drukken die 1 m van de sproeier verwijderd was, je had water voor zowat de volle 3 seconden, redelijk frustrerend. 3 douches naast elkaar met telkens een douche wand tussen, het rook er zeer onfris. Ik stond mijn tanden te poetsen aan de lavabo in het vrouwengedeelte toen er plots een naakte(!) man naast mij stond die vroeg of hij zich daar mocht douche(?) Kortom: voor mij een 'rare' camping. Enerzijds rustig en mooi, anderzijds zeer onpersoonlijk waardoor het toch niet echt mijn ding is. EN wanneer je een stevige dagwandeling hebt gemaakt wil je op zijn minst een degelijke douche kunnen nemen.
2 Jahre vor

The Knight
Niederländisch
Kleine camping dus vol altijd reserveren gewenst camperplaatsen buiten camping beschikbaar maar bij het zien van onze aanhanger mochten wij daar niet op. Toen maar uitgeweken naar camping Ypra in Kemmel 10 km.verder mooie grote camping goed ontvangen dit was het eerste weekend van sept. Dus ook druk vanwege de mega brocante in Lille en op zondag de grote rommelmarkt in Kemmel.
2 Jahre vor

Hans
Niederländisch
Camping is ruim en ziet er netjes uit. Goede doorreis camping. Veel camperplekken.
2 Jahre vor

Familie de Waard
Niederländisch
De camping is uniek dicht bij het gezellige stadscentrum gelegen en is een goed punt om de historische punten van de eerste wereldoorlog (op de fiets) te bezoeken. De camping is goed verzorgd. In de periode dat wij er waren was reserveren echt geen overbodige luxe. Er zijn maar iets meer dan 20 plaatsen. Reserveren gaat makkelijk via internet. Voor kleine kinderen is er weinig. (iets) grotere kinderen kunnen veel van de geschiedenis oppikken.
2 Jahre vor

Hezerkes
Niederländisch
Zeer goede camping prijs kwaliteit,uitstekende ligging voor bezoek aan ieper,alles is netjes geregeld wanneer men gereserveerd heeft,douches en toiletten proper en alles aanwezig,de plaatsen zijn ruim en er heerst een relaxte sfeer,wij hadden er een zeer leuk verblijf!!!
2 Jahre vor

Riekus
Niederländisch
Camperplekken achter de slagboom, verhard liggen er netjes bij. Goed onderhouden campingplaatsen. Mooie uitgangspositie om gedenkplaatsen van de eerste wereldoorlog te bezoeken.
2 Jahre vor

Rayan
Niederländisch
Redelijke camping voor de prijs die je betaalt. Wij stonden op het tentenveld. Er was ons verteld en dat valt ook te lezen dat groepen niet toegestaan was op de camping. Toch was er een flink gedeelte afgezet, gereserveerd voor een groep Engelse bikers. Mensen die met de tent kamperen, mogen de auto niet op op het veld parkeren. Maar er is totaal geen goede plek om je auto te kunnen parkeren. Wat als gevolg heeft dat er regelmatig boze bussen staan te claxoneren. Omdat ze er niet langs kunnen. Mar vooral het sanitair was dramatisch. De douches in het achterste gebouw zijn ronduit ranzig. Er zit letterlijk een dikke laag zwarte schimmel op het plafond. Een dame uit ons gezelschap is zelfs bijna gewond geraakt omdat het plafond en tegels spontaan naar beneden kwamen. Een anders dame heeft een uur vast gezeten op het toilet omdat het slot niet open wou. Toen bleek er gloednieuw sanitair te zijn maar dit werd bij topdrukte dicht gehouden.
2 Jahre vor

Fam. Koning
Niederländisch
We hadden niet gereserveerd en kregen toch een keurige plek. De camping ligt op loopafstand van het stadje waar wij 's avonds de herdenking bij hebben gewoond. Heel indrukwekkend. De camping was keurig onderhouden met redelijk sanitair. Wij hebben hier 1 nacht gestaan op onze terugweg naar huis.
2 Jahre vor