Prix non disponibles
Prix estimé sur la base d’une voiture, 2 personnes avec une tente ou une caravane.

Le site de camping est ouvert de 01 January jusqu'à 31 December
Arrivée
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Départ
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
jours
{{r.bookingDays}}

Ce site de camping n’est pas encore validé par Spottocamp. Vous êtes le propriétaire ? Contactez-nous avec le bouton ci-dessous

Je suis le propriétaire
Chiens
2.5 / 5 (11 votes )

Camping Geerensheide

Steyvershofstraat 14
3640, Kinrooi
Belgique

Camping Geerensheide est un site de camping avec 100 emplacements dans Kinrooi, Belgique, dans la région de la Flandre. Camping Geerensheide a un restaurant et une piscine intérieure. Les chiens sont admis sur ce camping.

Caractéristiques du lieu

Hébergement
Tentes
Caravanes
Caravanes
Bungalows mobiles
Appartements

Installations
Snack-bar
Restaurant
Accès handicapé

Qualifications
Chiens
Endroit ombragé

Recreation
Piscine extérieure


Cliquez ici si les informations sur ce camping ne sont pas correctes ou incomplètes.

Photos

Avis

Jurgen
Néerlandais
Camping met nieuwe eigenaar en uitbater De reviews van vroeger houden geen steek meer,toen was de camping verwaarloosd. Nu is deze camping een verborgen parel. Je vind er rust in een mooie natuur. Camping is prachtig,proper,veilig,kindvriendelijk. Hier kunnen er veel een voorbeeld aan nemen van hoe het wel degelijk moet.
1 mois depuis

Kelly
Néerlandais
Camping is recent overgenomen en noemt nu Camping Papillon. Nieuwe speeltuin, nieuwe wegen, verbeterd sanitair een heel mooie bistro met groot overdekt terras. Broodservice, wasserette, take away, visvijver, zwemvijver, etc... Kortom een verborgen pareltje voor zolang het nog verborgen blijft ;-)
1 an depuis

Donald
Néerlandais
Rustige camping vriendelijke mensen ,komen volgende week terug. 1minpuntje kantine was niet open.??
2 ans depuis

Linda
Néerlandais
Spookfacturen,prijsverhogingen van 100 de euro's, niets meer te beleven,zet onterecht mensen van de camping,doet eigen boekhouding waar halen,adressen en de rekeningen langs geen kanten kloppen,speelt mensen tegen elkaar uit,de dieren vallen dood neer wegens geen verzorging, mevrouw die nog geen goeiendag zegt en zich zelden laat kijken meent eens wetten te komen stellen.dit moet stoppen! Ze maken misbruik van alles en de camping gaat zienderogen achteruit. Hopelijk zeer vlug nieuwe eigenaars met eerlijke bedoelingen!
2 ans depuis

Mel
Néerlandais
Wij zijn na jaren op de camping verbleven te hebben vertrokken omdat er alleen nog een klein beetje natuur te zien is.ooit waren hier leuke feesten,lekker eten,animatie en zo veel meer Deze eigenaar is niet geschikt om de camping uit te baten want hij richt ze enkel maar ten gronde.spijtig want er zitten allemaal lieve mensen met de beste bedoelingen
2 ans depuis

De Vries
Néerlandais
Camping wordt slecht onderhouden, sanitair is vies en wordt niet schoon gehouden. Kantine is meer gesloten dan open en als het open is en je wilt wat bestellen gaat het niet. Als je de eigenaar wilt spreken is hij er nooit! Vaker ruzies gezien en caravans in de fik gevlogen.
2 ans depuis

Henk
Néerlandais
Bij aankomst geen receptie niemand aanwezig. Kantine is vaker dicht dan open. Eigenaar zie je nooit. Voor de kinderen is het super onveilig toestellen die los zitten. Is je kind gewond hebben ze geen EHBO punt. Zwemvijver zeer smerig. Eten en drinken zeer hoge prijsen. Op de foto’s ziet er alles netjes uit maar als je zelf op de camping rond rijd lijkt het wel een slacht veld de ene caravan is uitgebrand en de anders staat container maanden langs naast om op te ruimen. Facturen die niet kloppen. Ene inspectie na de andere klopt voor geen meter hier
2 ans depuis

Anoniem
Néerlandais
Vreselijk dit kan je geen camping meer noemen maar een Kamp. We zijn er voor een kort verblijf geweest, de campingbaas zie je nergens en niemand weet wanneer hij er wel is, dus totaal geen controle op niks en niemand. Normaal mag je 1 auto bij de caravan maar daar is op deze camping geen sprake van bij sommige campers 4 auto's en het rijdt maar af en aan. Kortom totaal geen rust gehad alleen maar geergerd, toiletgebouw wordt schoongemaakt maar kort erna weer zoooo smerig dat we snel besloten hebben hier te vertrekken en nooit meer terug te komen.
2 ans depuis

Coonen M.
Néerlandais
Camping Nieuw Geerensheide is een verademing. Voor mensen, die geen massa-tourisme willen, maar rust en natuur, is dit de plaats waar je zijn moet. De camping ligt heerlijk rustig en toch dicht bij winkels in Kinrooi of Maaseik.
2 ans depuis

Revens
Néerlandais
Geen fijn Camping. Op fotos staan andere dingen afgebeeld. Bijna niks te doen voor de kinderen en zeer gevaarlijk zwemvijver vol kikkers en vissen. De visvijver zit vol takken en slijk,, Vangt er niks en wanneer ze wel happen mag je niet vissen. Eten is vies en duur. Wc s stinken en word in de 3 weken dat we er waren 1 keer schoon gemaakt. De eigenaren waren zeer onvriendelijk. De bedragen kloppen voor geen meter. Op sites staan andere prijzen enzo als wat ze je vragen. Kom je daar aan kan je nog van alles bij gaan betalen dat niet vermeld stond. De wasmachine staat in een ruimpte op slot.. je kunt steeds gaan smeken om de sleutel en er niet iedere dag iemand aanwezig. De dieren staan op een smerig eiland tussen water. Onveilig voor kinderen naartoe te laten gaan. Geen camping om te gaan voor je rust want je kunt je kinderen niet eens 5 min uit oog verliezen want het is niet Veilig daar.
2 ans depuis

Twan en Emma
Néerlandais
heerlijk precies wat wij zochten. Vette aanrader Erg vriendelijke mensen Een verademing
2 ans depuis