Priser ikke tilgængelige
Beregnede pris baseret på 1 bil og 2 personer med et telt, autocamper or campingvogn.

Campingplads åbnet fra 01 January til 31 December
Ankomst
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Afrejse
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}

Denne campingside er ikke godkendt af Spottocamp. Er du ejeren? Kontakt os via knappen nedenfor.

Jeg er ejeren
Hunde
2.5 / 5 (10 stemmer)

Camping Geerensheide

Steyvershofstraat 14
3640, Kinrooi
Belgien

Camping Geerensheide er en campingplads med 100 teltpladser i Kinrooi, Belgien, beliggende i regioneno Flandern. Camping Geerensheide har en restaurant og et indendørs pool. Hunde er tilladt på denne campingplads.

Karakteristiske campingpladser

Plads
Telte
Campingsvogne
Autocampere
Mobile bungalower
Lejligheder

Faciliteter
Snackbar
Restaurant
Kørestolsadgang

Betingelser
Hunde
Pladser med skygge

Hobby
Udendørs pool


Klik her hvis informationen om denne campingside ikke er korrekt eller er ufuldendt

Billeder

Vurderinger

Kelly
Hollandsk
Camping is recent overgenomen en noemt nu Camping Papillon. Nieuwe speeltuin, nieuwe wegen, verbeterd sanitair een heel mooie bistro met groot overdekt terras. Broodservice, wasserette, take away, visvijver, zwemvijver, etc... Kortom een verborgen pareltje voor zolang het nog verborgen blijft ;-)
5 måneder siden

Donald
Hollandsk
Rustige camping vriendelijke mensen ,komen volgende week terug. 1minpuntje kantine was niet open.??
1 år siden

Linda
Hollandsk
Spookfacturen,prijsverhogingen van 100 de euro's, niets meer te beleven,zet onterecht mensen van de camping,doet eigen boekhouding waar halen,adressen en de rekeningen langs geen kanten kloppen,speelt mensen tegen elkaar uit,de dieren vallen dood neer wegens geen verzorging, mevrouw die nog geen goeiendag zegt en zich zelden laat kijken meent eens wetten te komen stellen.dit moet stoppen! Ze maken misbruik van alles en de camping gaat zienderogen achteruit. Hopelijk zeer vlug nieuwe eigenaars met eerlijke bedoelingen!
1 år siden

Mel
Hollandsk
Wij zijn na jaren op de camping verbleven te hebben vertrokken omdat er alleen nog een klein beetje natuur te zien is.ooit waren hier leuke feesten,lekker eten,animatie en zo veel meer Deze eigenaar is niet geschikt om de camping uit te baten want hij richt ze enkel maar ten gronde.spijtig want er zitten allemaal lieve mensen met de beste bedoelingen
1 år siden

De Vries
Hollandsk
Camping wordt slecht onderhouden, sanitair is vies en wordt niet schoon gehouden. Kantine is meer gesloten dan open en als het open is en je wilt wat bestellen gaat het niet. Als je de eigenaar wilt spreken is hij er nooit! Vaker ruzies gezien en caravans in de fik gevlogen.
1 år siden

Henk
Hollandsk
Bij aankomst geen receptie niemand aanwezig. Kantine is vaker dicht dan open. Eigenaar zie je nooit. Voor de kinderen is het super onveilig toestellen die los zitten. Is je kind gewond hebben ze geen EHBO punt. Zwemvijver zeer smerig. Eten en drinken zeer hoge prijsen. Op de foto’s ziet er alles netjes uit maar als je zelf op de camping rond rijd lijkt het wel een slacht veld de ene caravan is uitgebrand en de anders staat container maanden langs naast om op te ruimen. Facturen die niet kloppen. Ene inspectie na de andere klopt voor geen meter hier
1 år siden

Anoniem
Hollandsk
Vreselijk dit kan je geen camping meer noemen maar een Kamp. We zijn er voor een kort verblijf geweest, de campingbaas zie je nergens en niemand weet wanneer hij er wel is, dus totaal geen controle op niks en niemand. Normaal mag je 1 auto bij de caravan maar daar is op deze camping geen sprake van bij sommige campers 4 auto's en het rijdt maar af en aan. Kortom totaal geen rust gehad alleen maar geergerd, toiletgebouw wordt schoongemaakt maar kort erna weer zoooo smerig dat we snel besloten hebben hier te vertrekken en nooit meer terug te komen.
1 år siden

Coonen M.
Hollandsk
Camping Nieuw Geerensheide is een verademing. Voor mensen, die geen massa-tourisme willen, maar rust en natuur, is dit de plaats waar je zijn moet. De camping ligt heerlijk rustig en toch dicht bij winkels in Kinrooi of Maaseik.
1 år siden

Revens
Hollandsk
Geen fijn Camping. Op fotos staan andere dingen afgebeeld. Bijna niks te doen voor de kinderen en zeer gevaarlijk zwemvijver vol kikkers en vissen. De visvijver zit vol takken en slijk,, Vangt er niks en wanneer ze wel happen mag je niet vissen. Eten is vies en duur. Wc s stinken en word in de 3 weken dat we er waren 1 keer schoon gemaakt. De eigenaren waren zeer onvriendelijk. De bedragen kloppen voor geen meter. Op sites staan andere prijzen enzo als wat ze je vragen. Kom je daar aan kan je nog van alles bij gaan betalen dat niet vermeld stond. De wasmachine staat in een ruimpte op slot.. je kunt steeds gaan smeken om de sleutel en er niet iedere dag iemand aanwezig. De dieren staan op een smerig eiland tussen water. Onveilig voor kinderen naartoe te laten gaan. Geen camping om te gaan voor je rust want je kunt je kinderen niet eens 5 min uit oog verliezen want het is niet Veilig daar.
1 år siden

Twan en Emma
Hollandsk
heerlijk precies wat wij zochten. Vette aanrader Erg vriendelijke mensen Een verademing
1 år siden