€15.3
Par nuit
Prix estimé sur la base d’une voiture, 2 personnes avec une tente ou une caravane.

Le site de camping est ouvert de 01 January jusqu'à 31 December
Ce camping ne peut être réservé que par téléphone. +32(0)69222635
Ce site de camping n’est pas encore validé par Spottocamp. Vous êtes le propriétaire ? Contactez-nous avec le bouton ci-dessous

Je suis le propriétaire
Tentes
Caravanes
Caravanes
Electricité
Wifi
BBQ autorisés
Chiens
Pêche
4 / 5 (12 votes )

Camping de l'Orient

Jean-Baptiste Moens 8
7500, Doornik
Belgique

Camping de l'Orient est un site de camping avec 100 emplacements dans Doornik, Belgique, dans la région de la Wallonie. Camping de l'Orient a wifi, un magasins du camping, un restaurant et une piscine intérieure. Les chiens sont admis sur ce camping.

Sur Camping de l'Orient Il est possible de camper avec un tente, un caravane ou un caravane. Outre le camping, il est possible de louer un bungalow mobile également. Vous pouvez trouver plusieurs activités de loisirs sur le site de camping. Il y a un terrain de jeux.

Pour laver vos vêtements, il y a machines à laver et sèches-linges disponible

Caractéristiques du lieu

Hébergement
Tentes
Caravanes
Caravanes
Bungalows mobiles

Installations
Electricité
Connexion TV
Wifi
Magasins du camping
Pain au comptoir
Snack-bar
Restaurant
Accès handicapé
BBQ autorisés

Qualifications
Chiens
Endroit ombragé

Recreation
Théatre/cinéma
Terrain de jeux
Animations pour enfants
Piscine extérieure
Court de tennis
Zone minigolf
Pêche

Sanitaires
Tables à langer
Machines à laver
sèches-linges


Cliquez ici si les informations sur ce camping ne sont pas correctes ou incomplètes.

Photos

Avis

Bas
Néerlandais
Ik ben niet op deze camping geweest. Ik heb geprobeerd telefonisch te reserveren, maar de eigenaar spreekt alleen Frans en dat laat hij blijken. Aan de telefoon snapte ik iets niet en werd afgesnauwd. Aan het eind van het gesprek was Dhr vergeten op te hangen en maakte hij lol met iemand anders in de kamer over hoe hij aangegeven had geen andere taal te spreken en hoeveel moeite ik daarmee had. Ik voel me echt niet fijn behandeld. Afrader. Je n'ai pas été dans ce camping. J'ai essayé de réserver par téléphone, mais le propriétaire ne parle que français et il le montre. Au téléphone, je n'ai rien compris et j'ai été snobé. À la fin de la conversation, M. avait oublié de raccrocher et se moquait de quelqu'un d'autre dans la pièce en disant qu'il avait indiqué qu'il ne parlait pas une autre langue et à quel point j'avais de la difficulté avec cela. Je ne me sens vraiment pas bien traité. Non recommandé
7 mois depuis

Katrien
Néerlandais
Staanplaatsen zijn groot, verzorgd en afgebakend met hoge hagen. Sanitair is kraaknet. Leuke attentie : koekjes uit Doornik. Een minpuntje: Niet erg duidelijk om zich aan te melden.
2 ans depuis

Caudron - De Nil
Néerlandais
mooie camping op loopafstand van het centrum. Proper sanitair en verwarmd in de winter, fijne staanplaatsen met eigen born voor water en elektriciteit . Vriendelijke uitbaters. Waren er al meerdere malen en zijn zeker van plan om terug te gaan. Uitbater gaf leuke tips over bezienswaardigheden en restaurants.
2 ans depuis

Gerda
Néerlandais
Leuke kleine camping op loopafstand van het centrum. Schoon sanitair en mooie plekken. Bij receptie koud biertje en een flesje wijn te koop. smorgens vers brood te krijgen.
2 ans depuis

J. de Bruijne
Néerlandais
Eenvoudige camping. Geen animatie. Maar ernaast is er wel een zwembad en een klimpark. Privacy zit wel goed door hoge struiken. Kampeerplaatsen zijn redelijk vlak. En per plaats is er electra, water en een afvoerput. We zijn vriendelijk geholpen door de eigenaresse. Minpuntje, ze spreekt/verstaat alleen de franse taal. Pinnen is niet mogelijk.
2 ans depuis

John
Néerlandais
Goede camping. Mooie plaatsen afgescheiden door heg. Water en electriciteit bij plaats. Waren met drie kleine trekker tentjes. Rustige omgeving nabij meer.
2 ans depuis

hans
Néerlandais
Typisch doortrekcamping of camping om dagje Doornik te bezoeken. Staanplaatsen zijn netjes en compleet met elektriciteit en water. Sanitair zou wel eens een mid-life update kunnen gebruiken, maar is niet slecht. Zwemparadijs grenst aan camping, verder niet veel te beleven. Prijs is schappelijk. Beheerders spreken alleen Frans en zijn niet erg vriendelijk. Op nog geen kilometer groot winkelcentrum
2 ans depuis

mar
Néerlandais
Mooie plekken. Nieuwe schone toiletten en wastafels.Alleen bij de wastafels geen haak om je handdoek op te hangen. De douches zijn verschrikkelijk vies ,heel jammer als je ziet hoe de toiletten zijn. In eentje kan je ook niets ophangen. De eigenaar spreekt wel Nederlands/Vlaams maar vertikt het.Helpt je zelfs niet met een woord waar je niet op kan komen.Jammer erg ongastvrij. Er is een slagboom ,maar die kan je gewoon met de hand omhoog doen. Geeft niet echt een veilig gevoel.Zeker omdat er zoveel drug/drankverslaafden rondlopen in Tournai. Zijn eigen kantoor is altijd op slot. Je moet eerst aanbellen.
2 ans depuis

Emiel Verhasselt
Néerlandais
We stonden hier alleen, 17 maart. Nette camping, mooie staanplaatsen met water en elektriciteit voor € 15.20. Sanitair een beetje verouderd maar proper en lekker warm (buiten was het 5°). Op minder dan 3 km van het historisch centrum van Doornik. Deze camping zou bomvol moeten staan.
2 ans depuis

Niels
Néerlandais
Nette plaatsen op een nette camping, beetje rumoer van de weg(waarschijnlijk omdat de hoofdroute naar Doornik tijdelijk was versperd tgv wegwerkzaamheden)
2 ans depuis

anja
Néerlandais
Het is een kleine camping met naast de camping een overdekt zwembad. het is een nette camping hert sanitair is wat verouderd ,maar heel schoon Toilletpapier aanwezig .Op de camping kun je brood bestellen en kleine boodschappen krijgen. ook personeel aardig.
2 ans depuis

Winfried L.
Allemand
Schön angelegter Platz in der Nähe der Stadt Tournai. Angenehm große und saubere Parzellen, die mit hohen Lorbeerhecken abgetrennt sind. Die Sanitäranlagen haben den Charme der 80er Jahre, sind aber immer sauber. Die Innenstadt ist sehr bequem mit dem Fahrrad erreichbar und einen Besuch wert. Was stört, ist die unmittelbare Nähe der relativ stark befahrenen Straße.
3 ans depuis