€15.3
pro Nacht
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 January bis 31 December
Dieser Campingplatz kann nur per Telefon gebucht werden. +32(0)69222635
Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Besitzer
Zelte
Wohnwagen
Camper
Strom
Wifi
Grillmöglichkeit
Hunde
Angeln
4 / 5 (12 stimmen )

Camping de l'Orient

Jean-Baptiste Moens 8
7500, Doornik
Belgien

Camping de l'Orient ist ein Campingplatz mit 100 Stellplätzen in Doornik, Belgien, in der Region Wallonien. Camping de l'Orient hat wifi, ein camping geschäft, ein restaurant und einen innen schwimmbad. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt.

Auf Camping de l'Orient ist es möglich mit ein zelt, ein wohnwagen oder ein camper zu campen. Neben Camping ist auch das mieten möglich ein mobiler bungalow. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein spielplatz.

Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen und wäschetrockner.

Merkmale von Ort

Unterkunft
Zelte
Wohnwagen
Camper
Mobilbungalows

Anlagen
Strom
TV anschluss
Wifi
Camping Geschäft
Brot an Ort
Snackbar
Restaurant
Rollstuhlzugang
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm

Unterhaltung
Theater / Kino
Spielplatz
Kinder-Animation
Freibad
Tennisplatz
Minigolf bereich
Angeln

Sanitär
Babywickeleinrichtungen
Waschmaschinen
Wäschetrockner


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

Bas
Niederländisch
Ik ben niet op deze camping geweest. Ik heb geprobeerd telefonisch te reserveren, maar de eigenaar spreekt alleen Frans en dat laat hij blijken. Aan de telefoon snapte ik iets niet en werd afgesnauwd. Aan het eind van het gesprek was Dhr vergeten op te hangen en maakte hij lol met iemand anders in de kamer over hoe hij aangegeven had geen andere taal te spreken en hoeveel moeite ik daarmee had. Ik voel me echt niet fijn behandeld. Afrader. Je n'ai pas été dans ce camping. J'ai essayé de réserver par téléphone, mais le propriétaire ne parle que français et il le montre. Au téléphone, je n'ai rien compris et j'ai été snobé. À la fin de la conversation, M. avait oublié de raccrocher et se moquait de quelqu'un d'autre dans la pièce en disant qu'il avait indiqué qu'il ne parlait pas une autre langue et à quel point j'avais de la difficulté avec cela. Je ne me sens vraiment pas bien traité. Non recommandé
5 Monate vor

Katrien
Niederländisch
Staanplaatsen zijn groot, verzorgd en afgebakend met hoge hagen. Sanitair is kraaknet. Leuke attentie : koekjes uit Doornik. Een minpuntje: Niet erg duidelijk om zich aan te melden.
2 Jahre vor

Caudron - De Nil
Niederländisch
mooie camping op loopafstand van het centrum. Proper sanitair en verwarmd in de winter, fijne staanplaatsen met eigen born voor water en elektriciteit . Vriendelijke uitbaters. Waren er al meerdere malen en zijn zeker van plan om terug te gaan. Uitbater gaf leuke tips over bezienswaardigheden en restaurants.
2 Jahre vor

Gerda
Niederländisch
Leuke kleine camping op loopafstand van het centrum. Schoon sanitair en mooie plekken. Bij receptie koud biertje en een flesje wijn te koop. smorgens vers brood te krijgen.
2 Jahre vor

J. de Bruijne
Niederländisch
Eenvoudige camping. Geen animatie. Maar ernaast is er wel een zwembad en een klimpark. Privacy zit wel goed door hoge struiken. Kampeerplaatsen zijn redelijk vlak. En per plaats is er electra, water en een afvoerput. We zijn vriendelijk geholpen door de eigenaresse. Minpuntje, ze spreekt/verstaat alleen de franse taal. Pinnen is niet mogelijk.
2 Jahre vor

John
Niederländisch
Goede camping. Mooie plaatsen afgescheiden door heg. Water en electriciteit bij plaats. Waren met drie kleine trekker tentjes. Rustige omgeving nabij meer.
2 Jahre vor

hans
Niederländisch
Typisch doortrekcamping of camping om dagje Doornik te bezoeken. Staanplaatsen zijn netjes en compleet met elektriciteit en water. Sanitair zou wel eens een mid-life update kunnen gebruiken, maar is niet slecht. Zwemparadijs grenst aan camping, verder niet veel te beleven. Prijs is schappelijk. Beheerders spreken alleen Frans en zijn niet erg vriendelijk. Op nog geen kilometer groot winkelcentrum
2 Jahre vor

mar
Niederländisch
Mooie plekken. Nieuwe schone toiletten en wastafels.Alleen bij de wastafels geen haak om je handdoek op te hangen. De douches zijn verschrikkelijk vies ,heel jammer als je ziet hoe de toiletten zijn. In eentje kan je ook niets ophangen. De eigenaar spreekt wel Nederlands/Vlaams maar vertikt het.Helpt je zelfs niet met een woord waar je niet op kan komen.Jammer erg ongastvrij. Er is een slagboom ,maar die kan je gewoon met de hand omhoog doen. Geeft niet echt een veilig gevoel.Zeker omdat er zoveel drug/drankverslaafden rondlopen in Tournai. Zijn eigen kantoor is altijd op slot. Je moet eerst aanbellen.
2 Jahre vor

Emiel Verhasselt
Niederländisch
We stonden hier alleen, 17 maart. Nette camping, mooie staanplaatsen met water en elektriciteit voor € 15.20. Sanitair een beetje verouderd maar proper en lekker warm (buiten was het 5°). Op minder dan 3 km van het historisch centrum van Doornik. Deze camping zou bomvol moeten staan.
2 Jahre vor

Niels
Niederländisch
Nette plaatsen op een nette camping, beetje rumoer van de weg(waarschijnlijk omdat de hoofdroute naar Doornik tijdelijk was versperd tgv wegwerkzaamheden)
2 Jahre vor

anja
Niederländisch
Het is een kleine camping met naast de camping een overdekt zwembad. het is een nette camping hert sanitair is wat verouderd ,maar heel schoon Toilletpapier aanwezig .Op de camping kun je brood bestellen en kleine boodschappen krijgen. ook personeel aardig.
2 Jahre vor

Winfried L.
Deutsch
Schön angelegter Platz in der Nähe der Stadt Tournai. Angenehm große und saubere Parzellen, die mit hohen Lorbeerhecken abgetrennt sind. Die Sanitäranlagen haben den Charme der 80er Jahre, sind aber immer sauber. Die Innenstadt ist sehr bequem mit dem Fahrrad erreichbar und einen Besuch wert. Was stört, ist die unmittelbare Nähe der relativ stark befahrenen Straße.
3 Jahre vor