€25
Par nuit
Prix estimé sur la base d’une voiture, 2 personnes avec une tente ou une caravane.

Le site de camping est ouvert de 01 July jusqu'à 31 August
Arrivée
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Départ
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
jours
{{r.bookingDays}}

Ce site de camping n’est pas encore validé par Spottocamp. Vous êtes le propriétaire ? Contactez-nous avec le bouton ci-dessous

Je suis le propriétaire
Tentes
Caravanes
Caravanes
Electricité
Wifi
Chiens
Navigation/Surf
Machines à laver
3 / 5 (22 votes )

Camping 17 Duinzicht

Rozenlaan 23
8450, Bredene
Belgique

Camping 17 Duinzicht est un site de camping avec 637 emplacements dans Bredene, Belgique, dans la région de la Flandre. Camping 17 Duinzicht a wifi, un restaurant, une piscine intérieure et cadenas. Les chiens sont admis sur ce camping.

Sur Camping 17 Duinzicht Il est possible de camper avec un tente, un caravane ou un caravane. Outre le camping, il est possible de louer un bungalow mobile également. Vous pouvez trouver plusieurs activités de loisirs sur le site de camping. Il y a un sauna, jeu de boules, un court de tennis , un tables de tennis de table, un court de golf, navigation/surf et location de vélos.

Camping 17 Duinzicht propose des installations sanitaires pour les handicapées. Pour laver vos vêtements, il y a machines à laver et sèches-linges disponible

Caractéristiques du lieu

Type de camping
Camping fermier

Hébergement
Tentes
Caravanes
Caravanes
Bungalows mobiles
Appartements

Installations
Electricité
Connexion TV
Wifi
Magasins du camping
Pain au comptoir
Snack-bar
Restaurant
Accès handicapé
BBQ autorisés

Qualifications
Chiens
Endroit ombragé
Ouvert toute l’année
Nudistes

Recreation
Terrain de jeux
Nage en eau naturelle
Piscine intérieure
Bain thermaux
Sauna
Court de tennis
Tables de tennis de table
Zone minigolf
Court de golf
Navigation/Surf
Location de vélos
Pêche

Sanitaires
Tables à langer
Cabines de lavage
Sanitaires handicapés
Machines à laver
sèches-linges


Cliquez ici si les informations sur ce camping ne sont pas correctes ou incomplètes.

Photos

Avis

wanda / werner p.
Allemand
Der Campingplatz liegt direkt am Stadtrand von Bredene. Einkaufsmöglichkeiten sehr nahe. Haltestelle des Küstentrams unweit vom Platz. Weltweit längste Tramlinie (67km). Idealer Platz auch um Brügge/Bruges zu besuchen (Tram nach Ostende, Bahn nach Brügge 12 Minuten Fahrzeit). Bredene hat einen natürlichen Strand hinter der Düne ohne riesige Häuser im Hintergrund.
2 mois depuis

Ulrich H.
Allemand
Einer von vielen. der Camping Duinzicht liegt neben vielen anderen beinahe identischen Plätzen an der belgischen Nordseeküste, allerdings etwas im Hinterland. Die Parzellen sind alle etwa gleich groß, die Wege sind allerdings sehr knapp bemessen. Eckparzellen werden auch schon mal mitbefahren. Der Platz ist weitgehend baumlos und bietet auch kaum Windschutz. Die kostenpflichtigen Duschen befinden sich bei der Rezeption, was bei der Größe des Platzes tw. weite Wege mit sich bringt. Zudem ist der Eingang durch ein Gatter abgeriegelt, bei dem man schon sehr schlank sein muss, um es zu passieren.
7 mois depuis

Jari Keijman
Néerlandais
De ligging is goed dat is ook het enigste veel te dicht op elkaar douches alleen van voor ik denk niet dat er dagelijks word gerijnigd
1 an depuis

Peter Eeslo
Néerlandais
Deze camping... - doet zijn naam geen eer aan: van de camping is geen duin te zien, alleen maar huizen en flats rondom. - biedt géén schaduw. - ligt op zijn gunstigst ruim 10 minuten lopen van het strand. - vraagt 1 euro voor 6 minuten douchen, waarbij de temperatuur van het water zeer slecht te regelen is. - vraagt 1,80 euro voor elke verplicht te gebruiken groene vuilniszak. - heeft een receptie die tussen 12 en 14 uur en na 19 uur gesloten is. - heeft ondanks de grootte (vele honderden staanplaatsen!) geen nachtrecetionist: bij problemen ' s nachts zoek je het zelf maar uit... - is 's nachts voor iedereen toegankelijk, ook voor lieden die er niets te zoeken hebben of die kwade bedoelingen hebben. - laat het sanitair eerder naar behoefte schoonmaken dan dat het regelmatig gebeurt. Maar er zijn ook een paar goede dingen: - het terrein is schoon. - er is voldoende sportgelegenheid ( jeu de boules, voetbal, tennis).
2 ans depuis

roosje
Néerlandais
onvriendelijke personeel geboekt voor een tent met stroom maar de meneer achter de toonbank zei we boeken niet voor een tent en wij moesten maar op een stukje "gras" staan zonder stroom terwijl ik het had geboekt het was er smerig en veel lawaai. een cijfer voor deze camping 2 het liefst een 0 een dikke 0
2 ans depuis

Hezerkes
Néerlandais
Mooi verzorgde en zeer ruime kampeerplaats, bij aankomst alles prima geregeld met de glimlach, uitstekende ligging tov strand,winkels ,tram... Ruim voldoende douches waar men voor 1 euro kan douchen zo lang men wil,zijn ook proper !Toiletten zijn verouderd maar proper.Frituur ,soepboer,ijsjeskar,allemaal aanwezig. Groot speelterrein voor kinderen en gemoedelijke sfeer op de camping. Voor een verblijf aan de Belgische kust goed en fijn moet je volgens ons hier zijn!!
2 ans depuis

Sony
Néerlandais
Receptie niet veel open, baas bekommert zich niet om problemen.
2 ans depuis

Rob
Néerlandais
Ik denk dat de meeste reviews het allemaal al gezegd hebben en ook wij waren niet onder de indruk van het gebodene. Wij zijn gezien de algemene staat van o.a. sanitair maar 1 nacht gebleven en zijn snel weer vertrokken. Alles ziet eruit alsof er de laatste 10 jaar geen enkele euro meer is geïnvesteerd. Dit geldt met name voor het sanitair, maar ook bijvoorbeeld voor het tennisveld en basketbalveld, versleten en afgeleefd. Niet echt heel belangrijk, maar wel typisch voor de toestand waarin deze camping zich bevindt. Positief te noemen is dat de plaatsen ruim waren, mooi vlak (wel belangrijk voor caravan) en de ligging is heel kort bij het strand. Prijs per nacht was wel redelijk, maar alleen maar vanwege laag seizoen. In het hoog seizoen te duur gezien de omstandigheden. Frituur Alaska is wel aan te bevelen. Ons zullen ze niet meer terug zien. Gezien de ligging van de camping eigenlijk heel jammer dat de eigenaar niet meer wil of kan investeren.
2 ans depuis

Guido De Win
Néerlandais
Ja, je kan er camperen...Kreeg bij het inchecken het gevoel dat we dankbaar mochten zijn hiervoor. Koele ontvangst , en opletten dat je niet tijdens de middag aankomt. Wifi=duur. Dat de camping in de winter gesloten is moet je maar ergens uitvissen en staat niet duidelijk vermeld op de web-site. Idem bij de andere camping "Astrid". Wij zoeken wel iets anders in de toekomst.
2 ans depuis

coosemansdonald-claeyschristel
Néerlandais
is een hele net camping en groote stukken en de uitbaatsters erwin en mia zijn altijd vriendelijk en is kort aan strand en in centrum en heel veel plezier en veel spelen voor de kinderen en er is altijd iets te doen
2 ans depuis

Pol
Néerlandais
We gingen met onze 2 kinderen, met rugzak en 2 kleine tentjes. De tarieven gelden per tent en per persoon waardoor we meer dan 30 euro/nacht betaalden zonder elektriciteit en zonder wagen. Ongezellige massacamping, veel lawaai 's avonds, de kampeerweide waar we stonden was gesitueerd tussen de parking, een duivenhok, een leeg hok en de afscheiding met prikkeldraad. Iedereen kan er binnenwandelen wat niet echt een goed gevoel gaf als je aan die ingang staat. Douches bijkomend te betalen met munten. Niet al te proper sanitair, soms gewoon smerig. De handendroger kreeg ik niet aan de praat. Van duinenzicht is geen sprake, de camping ligt naast camping astrid in het centrum. De mensen aan de receptie waren bij ons wel vriendelijk. De kinderen vonden de speeltuintjes leuk, er is een tennis- en voetbalveld. En we kwamen er op uit dat er een kantine is aan de achterkant van de camping. Een smal gebouwtje waar een tent naast geplaatst is. Ook helemaal niet gezellig, maar zeer degelijke prijzen.
2 ans depuis

Pascale
Néerlandais
Vriendelijke ontvangst, niet duur (20,5 € 1 nacht), grote en deels verharde staanplaats. Sanitair verouderd en aan wat renovatie toe. Speelplein, voetbalplein, mini-dierentuintje (bambi's, ezel, ...) dus leuk voor kinderen. Hondvriendelijk, aanwijzigingen en vuilbakjes voor hondenzakjes. Op loopafstand van het centrum. Voor herhaling vatbaar dus.
2 ans depuis