€25
pro Nacht
Geschätzter Preis basierend auf 1 Auto, 2 Personen mit einem Zelt, Wohnwagen oder Wohnmobil.

Campingplatz geöffnet von 01 July bis 31 August
Ankunft
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Abreise
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Tage
{{r.bookingDays}}

Dieser Campingplatz wurde noch nicht bei Spottocamp verifiziert. Bist du der Besitzer? Dann kontaktiere uns bitte mit dem Button unterhalb

Ich bin der Besitzer
Zelte
Wohnwagen
Camper
Strom
Wifi
Hunde
Segeln / Surfen
Waschmaschinen
3 / 5 (22 stimmen )

Camping 17 Duinzicht

Rozenlaan 23
8450, Bredene
Belgien

Camping 17 Duinzicht ist ein Campingplatz mit 637 Stellplätzen in Bredene, Belgien, in der Region Flandern. Camping 17 Duinzicht hat wifi, ein restaurant, einen innen schwimmbad und schließfächer. Hunde sind auf diesem Campingplatz erlaubt.

Auf Camping 17 Duinzicht ist es möglich mit ein zelt, ein wohnwagen oder ein camper zu campen. Neben Camping ist auch das mieten möglich ein mobiler bungalow. Hier finden Sie verschiedene Freizeitaktivitäten auf dem Campingplatz. Es gibt ein sauna, boulespiel, ein tennisplatz, ein tischtennis tabelle, ein golfplatz, segeln / surfen und fahrrad mieten.

Camping 17 Duinzicht bietet Behinderten Gerechte sanitäre Einrichtungen. Um Ihre Kleidung zu waschen gibt es waschmaschinen und wäschetrockner.

Merkmale von Ort

Camping Typ
Farmer camping

Unterkunft
Zelte
Wohnwagen
Camper
Mobilbungalows
Wohnung

Anlagen
Strom
TV anschluss
Wifi
Camping Geschäft
Brot an Ort
Snackbar
Restaurant
Rollstuhlzugang
Grillmöglichkeit

Qualifikationen
Hunde
Ort mit Schirm
Ganzjährig geöffnet
Nudisten

Unterhaltung
Spielplatz
Schwimmen Sie in natürlichen Wasser
Innen Schwimmbad
Thermalbad
Sauna
Tennisplatz
Tischtennis Tabelle
Minigolf bereich
Golfplatz
Segeln / Surfen
Fahrrad mieten
Angeln

Sanitär
Babywickeleinrichtungen
Waschkabinen
Rollstuhlsanitär
Waschmaschinen
Wäschetrockner


Klicke hier, wenn die Informationen über diesen Campingplatz nicht vollständig oder fehlerhaft sind.

Foto

Bewertungen

wanda / werner p.
Deutsch
Der Campingplatz liegt direkt am Stadtrand von Bredene. Einkaufsmöglichkeiten sehr nahe. Haltestelle des Küstentrams unweit vom Platz. Weltweit längste Tramlinie (67km). Idealer Platz auch um Brügge/Bruges zu besuchen (Tram nach Ostende, Bahn nach Brügge 12 Minuten Fahrzeit). Bredene hat einen natürlichen Strand hinter der Düne ohne riesige Häuser im Hintergrund.
2 Wochen vor

Ulrich H.
Deutsch
Einer von vielen. der Camping Duinzicht liegt neben vielen anderen beinahe identischen Plätzen an der belgischen Nordseeküste, allerdings etwas im Hinterland. Die Parzellen sind alle etwa gleich groß, die Wege sind allerdings sehr knapp bemessen. Eckparzellen werden auch schon mal mitbefahren. Der Platz ist weitgehend baumlos und bietet auch kaum Windschutz. Die kostenpflichtigen Duschen befinden sich bei der Rezeption, was bei der Größe des Platzes tw. weite Wege mit sich bringt. Zudem ist der Eingang durch ein Gatter abgeriegelt, bei dem man schon sehr schlank sein muss, um es zu passieren.
5 Monate vor

Jari Keijman
Niederländisch
De ligging is goed dat is ook het enigste veel te dicht op elkaar douches alleen van voor ik denk niet dat er dagelijks word gerijnigd
1 Jahr vor

Peter Eeslo
Niederländisch
Deze camping... - doet zijn naam geen eer aan: van de camping is geen duin te zien, alleen maar huizen en flats rondom. - biedt géén schaduw. - ligt op zijn gunstigst ruim 10 minuten lopen van het strand. - vraagt 1 euro voor 6 minuten douchen, waarbij de temperatuur van het water zeer slecht te regelen is. - vraagt 1,80 euro voor elke verplicht te gebruiken groene vuilniszak. - heeft een receptie die tussen 12 en 14 uur en na 19 uur gesloten is. - heeft ondanks de grootte (vele honderden staanplaatsen!) geen nachtrecetionist: bij problemen ' s nachts zoek je het zelf maar uit... - is 's nachts voor iedereen toegankelijk, ook voor lieden die er niets te zoeken hebben of die kwade bedoelingen hebben. - laat het sanitair eerder naar behoefte schoonmaken dan dat het regelmatig gebeurt. Maar er zijn ook een paar goede dingen: - het terrein is schoon. - er is voldoende sportgelegenheid ( jeu de boules, voetbal, tennis).
2 Jahre vor

roosje
Niederländisch
onvriendelijke personeel geboekt voor een tent met stroom maar de meneer achter de toonbank zei we boeken niet voor een tent en wij moesten maar op een stukje "gras" staan zonder stroom terwijl ik het had geboekt het was er smerig en veel lawaai. een cijfer voor deze camping 2 het liefst een 0 een dikke 0
2 Jahre vor

Hezerkes
Niederländisch
Mooi verzorgde en zeer ruime kampeerplaats, bij aankomst alles prima geregeld met de glimlach, uitstekende ligging tov strand,winkels ,tram... Ruim voldoende douches waar men voor 1 euro kan douchen zo lang men wil,zijn ook proper !Toiletten zijn verouderd maar proper.Frituur ,soepboer,ijsjeskar,allemaal aanwezig. Groot speelterrein voor kinderen en gemoedelijke sfeer op de camping. Voor een verblijf aan de Belgische kust goed en fijn moet je volgens ons hier zijn!!
2 Jahre vor

Sony
Niederländisch
Receptie niet veel open, baas bekommert zich niet om problemen.
2 Jahre vor

Rob
Niederländisch
Ik denk dat de meeste reviews het allemaal al gezegd hebben en ook wij waren niet onder de indruk van het gebodene. Wij zijn gezien de algemene staat van o.a. sanitair maar 1 nacht gebleven en zijn snel weer vertrokken. Alles ziet eruit alsof er de laatste 10 jaar geen enkele euro meer is geïnvesteerd. Dit geldt met name voor het sanitair, maar ook bijvoorbeeld voor het tennisveld en basketbalveld, versleten en afgeleefd. Niet echt heel belangrijk, maar wel typisch voor de toestand waarin deze camping zich bevindt. Positief te noemen is dat de plaatsen ruim waren, mooi vlak (wel belangrijk voor caravan) en de ligging is heel kort bij het strand. Prijs per nacht was wel redelijk, maar alleen maar vanwege laag seizoen. In het hoog seizoen te duur gezien de omstandigheden. Frituur Alaska is wel aan te bevelen. Ons zullen ze niet meer terug zien. Gezien de ligging van de camping eigenlijk heel jammer dat de eigenaar niet meer wil of kan investeren.
2 Jahre vor

Guido De Win
Niederländisch
Ja, je kan er camperen...Kreeg bij het inchecken het gevoel dat we dankbaar mochten zijn hiervoor. Koele ontvangst , en opletten dat je niet tijdens de middag aankomt. Wifi=duur. Dat de camping in de winter gesloten is moet je maar ergens uitvissen en staat niet duidelijk vermeld op de web-site. Idem bij de andere camping "Astrid". Wij zoeken wel iets anders in de toekomst.
2 Jahre vor

coosemansdonald-claeyschristel
Niederländisch
is een hele net camping en groote stukken en de uitbaatsters erwin en mia zijn altijd vriendelijk en is kort aan strand en in centrum en heel veel plezier en veel spelen voor de kinderen en er is altijd iets te doen
2 Jahre vor

Pol
Niederländisch
We gingen met onze 2 kinderen, met rugzak en 2 kleine tentjes. De tarieven gelden per tent en per persoon waardoor we meer dan 30 euro/nacht betaalden zonder elektriciteit en zonder wagen. Ongezellige massacamping, veel lawaai 's avonds, de kampeerweide waar we stonden was gesitueerd tussen de parking, een duivenhok, een leeg hok en de afscheiding met prikkeldraad. Iedereen kan er binnenwandelen wat niet echt een goed gevoel gaf als je aan die ingang staat. Douches bijkomend te betalen met munten. Niet al te proper sanitair, soms gewoon smerig. De handendroger kreeg ik niet aan de praat. Van duinenzicht is geen sprake, de camping ligt naast camping astrid in het centrum. De mensen aan de receptie waren bij ons wel vriendelijk. De kinderen vonden de speeltuintjes leuk, er is een tennis- en voetbalveld. En we kwamen er op uit dat er een kantine is aan de achterkant van de camping. Een smal gebouwtje waar een tent naast geplaatst is. Ook helemaal niet gezellig, maar zeer degelijke prijzen.
2 Jahre vor

Pascale
Niederländisch
Vriendelijke ontvangst, niet duur (20,5 € 1 nacht), grote en deels verharde staanplaats. Sanitair verouderd en aan wat renovatie toe. Speelplein, voetbalplein, mini-dierentuintje (bambi's, ezel, ...) dus leuk voor kinderen. Hondvriendelijk, aanwijzigingen en vuilbakjes voor hondenzakjes. Op loopafstand van het centrum. Voor herhaling vatbaar dus.
2 Jahre vor