Prix non disponibles
Prix estimé sur la base d’une voiture, 2 personnes avec une tente ou une caravane.

Le site de camping est ouvert de 01 January jusqu'à 31 December
Arrivée
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Départ
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
jours
{{r.bookingDays}}

Ce site de camping n’est pas encore validé par Spottocamp. Vous êtes le propriétaire ? Contactez-nous avec le bouton ci-dessous

Je suis le propriétaire
Wifi
BBQ autorisés
Chiens
Machines à laver
3.5 / 5 (16 votes )

Benelux

Rue de Harze 24
6980, La Roche - La Roche-en-Ardenne
Belgique

Benelux est un site de camping avec 200 emplacements dans La Roche - La Roche-en-Ardenne, Belgique. Benelux a wifi, un magasins du camping et un snack-bar. Les chiens sont admis sur ce camping. Vous pouvez trouver plusieurs activités de loisirs sur le site de camping. Il y a un terrain de jeux.

Pour laver vos vêtements, il y a machines à laver disponible

Caractéristiques du lieu

Hébergement

Installations
Wifi
Magasins du camping
Snack-bar
Accès handicapé
BBQ autorisés

Qualifications
Chiens
Endroit ombragé
Sans voiture

Recreation
Terrain de jeux

Sanitaires
Machines à laver


Cliquez ici si les informations sur ce camping ne sont pas correctes ou incomplètes.

Photos

Avis

Platteeuw
Néerlandais
Paar dagen nazomer op camping Benelux, prachtig weer gehad in september. Kunnen genieten met de kids van het zwembad , voorgestelde wandelingen , lekker eten in hun brasserie vlak naast de camping Kortom prachtig ,dikke dankuwel aan het ganse club Benelux team!
1 mois depuis

Bouckaert Willy
Néerlandais
Onvriendelijke personeel soms agressief. Vuile sanitair de kak lag overal rond Bruin water uit de kraan. Kleine plaatsen. Een te grote camping met te weinig en onervaren personeel.
2 mois depuis

Margreth
Néerlandais
Ik ben gematigd enthousiast. De route op de camping is bijzonder. Je moet de hele camping door om ergens te komen. Dan is er afslag met twee stenen aan de zijkant waardoor de draai (veldje J) moeilijk te maken is (het staat ook slecht aangegeven). Dan is er een stenen weg aangelegd, heel vervelend om op te fietsen, te lopen en te rijden. De plekken zijn echt klein voor een caravan met auto. Je hebt heel weinig privacy en naast ons stonden twee gezinnen op 1 plek. Er is voor het hele veldje 1 kraan waar men ook de afwas doet, echt niet handig. Extreem veel honden die ook veel los lopen en poep het en der. De douche met drukknop die extreem kort is en ook soms heel weinig water druk heeft waardoor je je haar niet kunt wassen. Er is geen toilet papier. Het zwembad is vrij nieuw maar veel te klein. Riviertje rondom is leuk voor kids maar jammer van de loslopende honden en uitlaatplek waar je ligt. Dorpje is leuk en op loop en fiets afstan
3 mois depuis

Familie Huisman
Néerlandais
Mooie omgeving maar zeer krappe plekken hutje mutje op elkaar en overvol, savonds ook lawaai overlast
3 mois depuis

S.b.w.l
Néerlandais
Op de camping bij her winkeltje en in de bar mede als op de hele camping super vriendelijk personeel Zwembad erg fijn in de temperaturen van deze maand Sanitair wordt netjes onderhouden tot zover geen klachten Wij staan hier nu nog en het enige minpuntje is dat er al de hele dag geblaf is van een paar hondjes in een caravan aan de rivier waarvan de eigenaren er vermoedelijk niet zijn Dat verstoort de campingrust wel Daar zou wel wat van mogen worden gezegd door de beheerders van de camping Maar die hebben waarschijnlijk niks door Of ze hebben er nog geen klachten over gehad Camping voor de rest prima we gaan ons hier de rest van de week wel vermaken En hopelijk vertrekken die overlast gevende honden snel
4 mois depuis

Anton
Néerlandais
Dit is alles wat je niet van een idyllische Camping in de Ardennen verwacht. Het sfeertje is te vergelijken met een overvolle camping aan de Costa del ..... in de zomer. Rust ga je niet vinden, veel vaste lieden wel, die je zeker het gevoel geven dat je er NIET toe doet als tijdelijke gast,de leuke plekken zijn allemaal voor vaste gasten. je krijgt een nummer toegewezen, wordt er naartoe gebracht en dat is het. Geen uitleg, tips oid, verder wel gewoon vriendelijk. Maar mensen kijken kun je hier goed, alle varianten, en met name normen en waarden kom je hier tegen. Zwembad prima, barretje ook en centrum La Roche op loopafstand met een zeer goede Italiaan. La Stradella. Dus ga je voor de omgeving, prima, ga je v d rust, zoek dan wat anders, er zijn er genoeg. Sanitair en washok was bij ons wel schoon itt andere berichten, stonden achteraan. Nu hadden we wèl de pech dat het 1,5dag regende, dus dat heeft ook wel aan de beleving meegewerkt..
5 mois depuis

Marjan
Néerlandais
Het was de 2e keer dat we met de mobilhome op deze camping verbleven met onze kinderen van 10 en 12 jaar. En het gaat zeker niet de laatste keer zijn. Belangrijkste punten: heel vriendelijk en behulpzaam personeel, gezellig terras, mooi verwarmd zwembad, propere sanitair en afwasgelegenheid. Kortom heel gezellig!Enig minpuntje is misschien dat de asfaltwegen op de camping wat aan vervanging toe zijn.
1 an depuis

Joeri
Néerlandais
Prachtige locatie, prachtige camping maar vroeger veel beter dan nu!!! We missen het samen komen aan het winkeltje , we missen het animatie team van vroeger met de leuke dag programma's voor de kinderen en savonds met de leuke animatie programma's met de artiest Jason Bradley. Daar hebben wij nog mooie herinneringen aan. Jammer dat het zoveel verandert is. Wij zullen jammer genoeg niet meer komen
2 ans depuis

Willem van Hooijdonk
Néerlandais
In het naseizoen hier verbleven met fantastisch weer. Dan is het niet heel druk en heb je toch een prachtig schoon, ruim zwembad. De ondernemers en medewerkers waren erg vriendelijk. Omdat het niet heel druk meer was had ik een ruime plaats met volop privacy. Sanitair is voldoende. Mooi en gezellig restaurant is niet elke dag open in het naseizoen. Omgeving is ook mooi en La Roche op loopafstand is ‘s avonds nog gezellig. Prijs/kwaliteitverhouding is ook prima. Kortom ik durf deze camping aan te bevelen. Zeker in het voor-/naseizoen.
2 ans depuis

Carla
Néerlandais
Alleen maar plus Het enige minpumtje vond ik dat eigenaar en personeel nog een tikkeltje vriendelijker mogen zijn want we zijn toch gasten
2 ans depuis

Smeets Gerwin
Néerlandais
Vriendelijk onthaal en vriendelijk personeel. Mooie ondergrond van mooi gras. Als het rustig is, voldoende ruimte. In de drukkere periodes wordt het iets krapper. Geen afbakening tussen de plaatsen, dus weinig privacy. Je loopt zo naar het centrum. Mooie brasserie met groot terras, mooi zwembad. Mooi gelegen langs de Ourthe. Goede broodjesservice. Sanitair was proper. Het staat vol met Vlamingen. Hond vriendelijk. Onze twee schatten hebben zich goed geamuseerd met andere vriendjes.
2 ans depuis

Jan
Néerlandais
Goede camping met brasserie die prijs/kwaliteit goed is. De kinderen hebben zich rotgeamuseerd in de animatie. Tot volgend jaar!
2 ans depuis

Fam Koopmans
Néerlandais
Je vind hier goede animatie, een mooie locatie langs de ourthe, maar absoluut geen rust. De plekken zijn gesitueerd als ware het een dam,- of schaakbord. Op elk vak een tent of caravan, geen weggetje of groenstrook ertussen. Daarnaast zetten de kampeerders tegenwoordig de muziek aan en kan iedereen daarvan meegenieten. Wij zullen de camping helaas niet aanbevelen.
2 ans depuis

Vera
Néerlandais
Na tien terug op de camping, deze ervaring was beneden alles ! De regels worden niet na geleefd, iedereen doet er gewoon zijn zin. Kampvuur maken, wiet roken waar kinderen in de buurt zijn. En ga je een klacht indienen, wordt deze niet serieus genomen. Vroeger was het een leuke camping, maar ons ga je er nooit meer zien !
2 ans depuis

Chantal
Néerlandais
Gezellige héél goed onderhouden camping met leuke brasserie en mooi zwembad. Ideaal verblijf voor gezin met kinderen. Animatie voor groot en klein. Logisch dat het er tijdens het groot verlof wat drukte is. Hou je van de rust ga dan buiten de vakantieperiodes. Het sanitair wordt meerdere malen per dag schoongemaakt maar heb je de pech dat er een respectloze vakantieganger alles bevuilt dan is dit niet de schuld van de eigenaars/uitbaters. Ga dit melden aan de receptie ipv. te muggeziften en alles online te spuien.
2 ans depuis

Besseling
Néerlandais
Omgeving camping is mooi. Camping heeft heel goed restaurant. Geen aanwijzing ontvangen hoe tent neer te zetten (grootte van de plek)Sanitair waar wij gebruik van konden maken is verouderd en niet toereikend voor hoeveelheid campinggasten (2 afwasplekken/douche water loopt niet naar goot maar door andere cabines heen). Zwembad voorheen bedoeld voor een camping is nu voor 2 campings (campings zijn samengevoegd). Te klein.
2 ans depuis