€23
Por noche
Precio estimado Basado en 1 coche, 2 personas con una carpa, auto caravana o caravana.

Camping abierto de 01 January hasta 31 December
Llegada
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Salida
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
días
{{r.bookingDays}}
Carpas de campaña
Caravanes
Auto caravanas
Cabañas de alquiler
Electricidad
Wi-Fi
Perros
Lavadoras
3 / 5 (12 votos )

Camping Simmerschmelz

CR 104
8363, Septfontaines
Luxemburgo

Nice, green family campsite. In summer with a lot of fun, swimmingpool and animation. In the rest of the year you will find yourself in the middle of the quiet Luxembourg nature. In the restaurant you can eat very well everyday, exept for tuesdays, when our restaurant and bar is closed.

Price for two persons is €14,50, in July/August €23

We speak Dutch, German, English, French, Luxembourgish

Lugar características

Tipo de camping
Campismo de Agricultor

Acomodación
Carpas de campaña
Caravanes
Auto caravanas
Cabañas de alquiler
Bungalós móviles
Apartamentos

Instalación de Servicios
Electricidad
Conexión de Televisor
Wi-Fi
Tienda de campismo
Pan en sitio
Merendero
Restaurante
Acceso a silla de ruedas
Barbacoa permitida

Calificaciones
Perros
Lugar con sombra
Abierto todo el año
Nudistas
Grupos de jóvenes

Recreación
Patio de recreo
Animación para niños
Nadar en agua natural
Piscina al aire libre
Piscina interior
Baño termal
Sauna
Cancha de tenis
Mesa de ping-pong
Área de Minigolf
Campo de golf
Navegar / surfear
Pesca

Sanitario
Instalaciones de cambio de bebé
Cabinas de lavado
Sanitario de silla de ruedas
Lavadoras
Secadoras de ropa


Haga clic aquí si la información sobre este camping no es correcto o está incompleto

Fotos

No hay fotos disponibles

Críticas

Jeanke1975
Neerlandés
Op aanraden van kennissen zijn we hier terecht gekomen... heb hun foto's doorgestuurd ze waren geschrokken van de toestand op deze plaats.Zeer onvriendelijk ontvangen. Info kreeg ik niet zoek maar uit. Zwembad zag er zeer vuil uit, speeltuin bah onveilig en oud. Strandbar staat op instorten. Wandeling gedaan over de camping... zeer slecht onderhouden plaats... onveilige toestanden. Moet dringend gerenoveerd worden willen ze mij nog terugzien.. het sanitair was middelmatig onderhouden maar warm water was ook niet wat het moet zijn. schandalig dat deze zelfs niet sluit.. de bar/eetgelegenheid zag er dan wel weer netjes uit. Prijs/kwaliteit durf ik zelfs niet vermelden...
10 meses ace

Rianne
Neerlandés
Wij waren op doorreis naar Frankrijk en omdat onze vaste doorreis camping gesloten was op aanraden van hun hier heen. Wat een aanfluiting!! Zo jammerVriendelijk ontvangen door de eigenaresse, maar de oudere man die ik tegen kwam vertelde meteen nors dat de snackbar dicht was. (Ik kwam alleen inckecken)Eigenaar is heel onbeleefd, levert commentaar en ziet dat je het lastig hebt maar biedt geen hulp aan, alleen maar boos gedrag.Sanitair is vies en koudStaan bijna alleen maar vaste gastenZwembad water komt uit de grond (grondwater) heel koud dus.Echt geen aanrader als doorreis camping
10 meses ace

R&C
Neerlandés
Veel te duur voor camperplek. Stonden bij de buren op het terras. Armoedige boel. Chagrijnige eigenaar. Half afgebakken brood. Vies zwembad. Nog nooit zo'n slechte camping meegemaakt.
10 meses ace

A. Feijen
Neerlandés
Nachtje gestaan met onze camper dichtbij containerpark op grint. Dat ruik je dus. Tot 3x toe naar receptie gelopen om te betalen. Werd iedere keer teruggestuurd dat degene van receptie er niet was. Eindelijk lukte het en werd ik nors geholpen. Geen vriendelijk woordje kon er vanaf. Prijs € 32,25, toen ik aangaf geen stroom te hebben gebruikt € 29,00. Veel geld voor een plekje op grint bij containerpark. Hier maken wij geen reclame van.
10 meses ace

Familie van de Hoek
Neerlandés
Deze camping heeft veel potentie wat ons betreft. Ligging is mooi, je loopt zo het bos inDe camping zelf vinden wij in deze staat geen aanrader. Het oogt rommelig en niet onderhouden. Dit komt deels ook door de vele verouderde chalets/stacaravans Het zwembad was zo smerig dat we onze kinderen er niet in hebben laten zwemmen. De douches waren koud We hebben dit aangegeven bij de eigenaar maar daar werd niet op gereageerd Wij stonden hier twee nachten en de kinderen hebben zich goed vermaakt met vriendjes op de camping maar wij komen zeker niet terug Ruim 60 euro per nacht (2 volw en 4 kinderen) voor een kleine camper plek vonden wij teveel voor deze camping
10 meses ace

Jiska
Neerlandés
Jammer, we hadden deze camping voor een paar dagen onthaasten geboekt, voor de doorreis naar Frankrijk. Maar vanaf het ontvangst viel alles tegen. Mega chagrijnig ontvangen, totaal geen info. Koude douche en de helft was maar open! Ook de toiletten! Dat in deze tijd! Kwamen bij dag twee pas achter dat er een super mooie en warme douche was! Maar die kon je alleen bereiken om over het terras te gaan, zeer vreemd. Zwembad was ronduit smerig!! Later hoorde we van vaste camping gasten dat corona en persoonlijke omstandigheden de verdere opknapbeurt niet konden doen. Maar ja dat hebben wij, hoe erg ook, geen boodschap aan. We betalen wel het volledige bedrag. Animatie was echter het enige wat leuk was voor de kids.Ik hoop dat ze de oude vervallen chalets van de camping halen, die leeg staan verwijderen. Het is geen gezicht! Een leuke mooie plek, waar de passie duidelijk uit is. Ik hoop voor ze dat ze hem terug vinden.
10 meses ace

AF van de Wetering
Neerlandés
Aangekomen en direct moeten betalen 32.50 euro. We werden gewoon met onze camper gewoon op de weg op de camping gezet het gras was te nat om daar op te staan Ramen konden niet open omdat iedereen er tegenaan zou lopen. Andere kampeerders keken ons er op aan dat we daar stonden. Tot 02.15 uur wakker gelegen van twee jongelui iets verderop wat een lawaai maakten die. Een rommelige camping veel oude huisje en afbraak. De toiletcassette moest aan de andere kant van de camping worden geleegd via een terras waar gasten zaten te eten. Grote puinhoop bij het recycling hok Voor 9 uur geen brood te krijgen. Mijn advies ga deze camping niet gebruiken voor een nacht. Pluspunten: Mooi zwembad en goede WiFi en een gastvrije serveerster in het restaurant. Restaurant gedateerd en op het terras kon je alleen eten tussen de rokers. Vanmorgen kon ik niet reclameren om 09.00 uur was alles nog dicht.
10 meses ace

Werkman
Neerlandés
We werden vriendelijk ontvangen door de vader van de eigenaresse. Bij het inchecken door de norse barman, die duidelijk zijn dag niet had, werd duidelijk dat de prijs 3 euro duurder was dan in de ACSI gids. Tevens deden ze niet mee aan de 7is6 actie. Volgens hem was ons nieuwe boekje van vorig jaar. Er waren maar 2 douches beschikbaar voor mannen en vrouwen. Hier bleef het water in staan en was het spekglad. In het zwembad aten ontelbare kikkervisjes van 2 dode ratten. Her en der ligt sloopafval en staan half vergane caravans. De camping lijkt in een afbraakfase te zijn. Geen aanrader dus! De omgeving is wel erg mooi, mooie wandel en fietsroutes. Een romeinse opgraving is dichtbij.
10 meses ace

Hillie
Neerlandés
Rommelige camping, veel troep veel vaste gasten. Aparte geheimzinnige eigenaar met een ouder echtpaar waarvan de dame druk is met haar hondje. Prijs behoorlijk hoog voor 2,50 meer zit je op een super de luxe camping. Het terras is een grote grindbak!! alles wiebelt en niet ideaal voor kleine kinderen en slippers. Binnen bij de kantine zijn alleen de dames douche geopend buiten is het een allegaartje van tegels kleine douches gewoon oud. De kantine is tevens ook een dorps kroeg. Speeltuin stelt niet echt veel voor glijbaan en kruiptunnel en 2 schommels. De familie schommel is niet in orde ijzer op ijzer. Het eten is niet echt duur maar verwacht geen wonderen. Verlichting is er weinig dus neem een zaklantaarn mee. De hoge waardering snappen wij niet net als de anderen die bij ons stonden, heb het idee dat de vaste gasten deze hoog houden.
10 meses ace

Freddy mollema
Neerlandés
Leuke camping wij hebben deze camping gebruikt op de heenweg naar Frankrijk en op de terug weg naar huis beiden keren 3 dagen gebleven mooie rustige camping met alle voorzieningen restaurant waar je fantastisch kan eten zwembad sanitair zeer schoon echt een aanrader goed geprijsd en het word gerund door een Nederlands echtpaar wij hebben genoten van deze camping
1 año ace

SO
Neerlandés
Kleinschalige camping, overzichtelijk voor kinderen. Veel vaste plekken. Leuke omgeving voor uitstapjes. Camping uitgekozen door de hoge reviews en animatie, maar daardoor hadden wij te hoge verwachtingen. De animatie stopte een week eerder dus 1 week was er verder niets voor kinderen wat wel jammer was. Daar hadden wij bij het uitzoeken van een camping juist naar gekeken, want als de kinderen het naar hun zin hebben geldt dat ook voor ons. De schoonmaak was goed. Fris toiletgebouw, alleen rond half 9/9 uur, als je naar het toilet wilde waren ze altijd afgesloten ivm schoonmaak. Dit zouden ze beter wat vroeger kunnen doen. Jammer dat de vaatwasser die 2 weken defect was. Zwembad was klein maar lekker om in af te koelen. Een leuke, maar simpele camping.
1 año ace

Frank E.
Inglés
Very friendly team, nice place, they gave us a nice location Nothing really to dislike :)
2 años ace