€22.5
Por noche
Precio estimado Basado en 1 coche, 2 personas con una carpa, auto caravana o caravana.

Camping abierto de 01 January hasta 31 December
Llegada
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Salida
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Días
{{r.bookingDays}}

Este camping aún no está validado por Spottocamp ¿Eres el propietario? Contactanos con el botón de abajo.

Yo soy el dueño
Carpas de campaña
Caravanes
Auto caravanas
Electricidad
Wi-Fi
Barbacoa permitida
Perros
Pesca
4.5 / 5 (10 votos )

Camping La Bexanelle  

Bexanelle
09220, Vicdessos
Francia

Camping La Bexanelle   es un sitio de campo con 100 tonos en Vicdessos, Francia. Camping La Bexanelle   tiene wi-fi, un restaurante y una piscina interior. Perros son permitidos.

En Camping La Bexanelle   es posible acampar con un carpa de campaña, un caravana o un auto caravana. Aparte de acampar es posible rentar un bungalow móvil también. Usted puede encontrar varias actividades recreativas en el camping. Hay un patio de recreo y juego de petanca.

Para lavar la ropa que hay lavadoras y secadoras de ropa disponibles.

Lugar características

Recreación
Patio de recreo
Piscina al aire libre
Cancha de tenis
Área de Minigolf
Pesca

Acomodación
Carpas de campaña
Caravanes
Auto caravanas
Bungalós móviles

Instalación de Servicios
Electricidad
Conexión de Televisor
Wi-Fi
Tienda de campismo
Pan en sitio
Merendero
Restaurante
Acceso a silla de ruedas
Barbacoa permitida

Calificaciones
Perros
Lugar con sombra
Libre de coches

Sanitario
Lavadoras
Secadoras de ropa


Haga clic aquí si la información sobre este camping no es correcto o está incompleto

Fotos

Críticas

Mariska
Neerlandés
Heerlijke rustige camping middenin de bergen. Wij hadden een stacaravan gehuurd met z'n vijven. Deze was wat verouderd en net wat aan de kleine kant met z'n vijven. De badkamer had wat last van schimmel (vooral de geur). Dat was jammer. Verder genoten daar! Er is een speeltuin(tje) een verwarmd zwembad wat bij minder goed weer dicht blijft. Zo genoten van de rust en de ruimte om de caravan heen en in de bergen. Er is een kleine snackbar waar je pizza en patat kunt afhalen, wijntje kunt drinken en ijsje kan halen. Simpel maar prima. Aanrader als je van bergen en rust houdt!
1 año ace

Peter Koenis
Neerlandés
Sen.echtpaar met buscamper. Periode 20 – 29 augustus 2020. 10 ampère. Vullen van schoonwater, met eigen slang, geen probleem. Lozen vuilwater, met eigen slang, zou mogelijk zijn, doch wij hebben daarvoor de losse vuilwater jerrycan gebruikt. Het ledigen van het chemisch toilet ging makkelijk. Er is warmwater voor de vaat. Sanitairgebouw ziet er schoon uit. Douche met drukknop. Aangeplakt staat dat in 2021 het sanitairgebouw gerenoveerd wordt. Zwembad, met overal als diepte 1 meter. Zonder oordoppen geslapen. Terrein met voldoende schaduwplekken. Tijdens ons verblijf stond er ook een camper van rond de 8 à 9 meter. Broodservice. In het dorp een Spar winkel, indien nodig dan zijn in Tarascon-sur-Ariège grotere supermarkten. Moet ik nog melden dat er in dit gebied genoeg bergwandelingen zijn ? Nee, toch.
3 años ace

frans
Neerlandés
De camping is mooi, al is het sanitair wat verouderd. Mooie omgeving ook. Wij hadden 2 weken geboekt en van te voren betaald. Dat doe ik dus niet nog eens. Na 10 dagen brak mijn vrouw haar arm bij een fiets ongeluk en moesten we naar huis. Zelfs terwijl we bij het boeken een annuleringsverzekering hadden afgesloten, kregen we niet zomaar voor 4 dagen gerestitueerd. De camping liet ons weten dat we eigenlijk op een duurdere plaats met elektriciteit hadden gestaan, wat overigens niet zo was, berekende vervolgens wat dit ons eigenlijk had moeten kosten, en bood aan het verschil ( ca 6 euro) terug te betalen. Ze zullen het wel harder nodig hebben dan ik, en kunnen het in hun .... steken.
3 años ace