Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
4 / 5 (4 votes )

Zwiesel / Bayrischer Wald

Waldesruhweg 34
94227, Nürnberg ( Neurenberg )
Germany

Zwiesel / Bayrischer Wald is a campsite with 200 pitches in Nürnberg ( Neurenberg ), Germany. Zwiesel / Bayrischer Wald has wifi, a restaurant and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
Wifi
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Recreation
Playground
Outdoor pool

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

marise van schooten
Dutch
eerste keer in Duitsland met onze twee kinderen van 6 en 8 jr. Het zwembad gaat door de weeks pas om 12.30 open en in het weekend om 10.00 uur. Dit heb ik als zeer vervelend ervaren omdat we erg mooi weer hadden en dus pas om 12.30 konden zwemmen. Het zwembad en de piratenboot en het meertje en ligweide horen ook bij dat zwembad waardoor je ook daar pas om 12.30 terecht kan. De animatie is elke week hetzelfde en erg gericht op jonge kinderen. Bij het boeken van deze vakantie krijg je een vertekend beeld omdat ze dit noemen in hun tekst. We hadden een chalet die overigens vrij nieuw waren en ook erg mooi. Het eten op de camping was ronduit slecht. Dorpje is op loopafstand zeiden ze maar dat is zeker wel 20 minuten lopen en dorpje is erg ouderwets.
2 years ago

peter
Dutch
afgegaan op prachtige presentatie tijdens de Caravana voorjaar 2012. zeer enthousiaste uitleg over Camping. plaatsen rommelig verdeelt, wel redelijk groot. erg drassig, vooral na stortbui. sanitair gebouw 1 is net te doen. erg gedateerd, doet verouderd aan. wel redelijk goed schoon. gebouw 2 moet naar huidige maatstaven echt onder handen worden genomen. Die krijgt echt een onvoldoende. De omgeving is waanzinnig en er zijn veel bezienswaardigheden in de omgeving. glas is zeer belangrijk product. er is zelfs een glasroute. personeel in receptie is zeer vriendelijk en bereidwillig informatie re verschaffen. matige campingwinkel maar in Zwiesel zijn voldoende grote supermarkten ( niet op loopafstand). voor kleinere kinderen leuke animatie en voldoende speelgelegenheid. het zwembad naast de camping is gratis te gebruiken en is zeer netjes en verzorgd. Binnen en buitenbad!
2 years ago

B. und U. Schneider
German
Total zufällig landeten wir im Kurzurlaub auf dem Camping "Arber Ferienpark" und sind begeistert! Schöner Platz. Großzügige Stellplätze. Alles tipptopp sauber und gepflegt. Schönes Restaurant. Sympathische Besitzer und freundliches Verwalterehepaar. Wir kommen wieder! B. Und U. Schneider
2 years ago

Snowflockie
Dutch
Wij hebben twee weken een stacaravan gehuurd op deze camping. Zo een schone caravan hebben we nog nooit gehad, complimenten voor de poetsdames! De caravans waren goed voorzien van spullen en stonden op een mooie plek. Vanaf de veranda had je een mooi uitzicht, omdat je wat hoger stond. De kinderen hebben zich prima vermaakt in het speeltuintje en gewoon op het gras. Het zwembad was voor hun groot genoeg, maar lijkt me voor oudere kinderen saai. Het zwembad is tevens het openbare bad van Zwiesel en er komen ook veel ouderen voor de stoombaden en om baantjes te trekken, dat gaat niet altijd heel goed samen met vakantievierende gezinnen. Redelijk gegeten in het campingrestaurant, maar in Zwiesel zit ook een goede pizzeria en veel supermarkten (wel een auto nodig). Gelezen dat het een mooi fietsgebied is, maar je hebt wel een mountainbike nodig, het is behoorlijk heuvelig. In de omgeving is erg veel te doen, wij hebben ons niet verveeld.
2 years ago