€52.1
per night
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 04 April till 29 September
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Tents
Caravans
Campers
Electricity
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Sailing/surfing
3.5 / 5 (22 votes )

Yelloh! Village Panorama du Pyla

rte de Biscarosse
33115, Pyla Sur Mer
France

Yelloh! Village Panorama du Pyla is a campsite with 400 pitches in Pyla Sur Mer, France. Yelloh! Village Panorama du Pyla has wifi, a camping shop, a restaurant, an indoor pool and lockers. Dogs are allowed on this campsite.

On Yelloh! Village Panorama du Pyla it's possible to camp with a tent, a caravan or a camper. Besides camping it's possible to rent a mobile bungalow as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground, game of bowls, a tennis court, a table tennis table, a golf court, sailing/surfing and bike rental.

Yelloh! Village Panorama du Pyla offers sanitary facilities for the less-abled. To wash your clothing there are washing machines and laundry driers available

Characteristics campsite

Camping type
Farmer campsite

Accomodation
Tents
Caravans
Campers
Static caravans
Apartments

Facilities
Electricity
TV connection
Wifi
Camping shop
Bread at spot
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
Campfire allowed
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Open all year round
Nudists
Youth groups area
Car free
Car allowed on spot

Recreation
Bike rental
Playground
Kids animation
Outdoor pool
Indoor pool
Thermal bath
Sauna
Tennis court
Table tennis table
Minigolf area
Golf court
Sailing/surfing
Fishing

Sanitary
Baby change facilities
Wheelchair sanitary
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Paul
Dutch
We hebben meer dan 6 maanden voor aankomst gereserveerd. Er is geen standplaats gereserveerd, je krijgt een plaats die niet bezet is. In ons geval de keuze voor één; een scheef te klein stukje rotsige grond direct aan een drukke weg voor onze tent (€75/nacht). Hoewel we de afmetingen van onze tent in de reservering hadden vermeld, zou deze niet op die plek passen. De reactie van de camping, we konden wel een of meerdere dagen wachten op een betere plek. Als we dat wilden, moesten we de tent en al onze spullen volledig demonteren, zeker met een kind doe je dat natuurlijk niet. Tweede; we moesten ons paspoort afgeven tijdens het verblijf, pas na het verblijf krijg je het terug. Allereerst is dit illegaal en in strijd met de Europese regelgeving, je moet je paspoort altijd alleen dragen in het buitenland, ook in de EU, niet alleen een rijbewijs. Ten tweede moet je jezelf beschermen tegen identiteitsfraude.
2 years ago

Yvonne van den Berg
Dutch
We hadden een speciale plaats gereserveerd aan het strand maar de plaats was bezet door een Hollander die weigerde te vertrekken! De receptie gaf ons gelijk maar de eigenaar van de camping weigerde de Hollander aan te spreken om een andere plaats te zoeken! Hij wilde geen problemen! Dit klopt niet! Voor ons dus nooit meer! Er zijn campings genoeg om uit te kiezen dus voor ons geen Yelloh Village Panorama du Pyla!
2 years ago

Familie met oudere kinderen
Dutch
Wat een mooie ligging en relaxte sfeer. Je loopt zo naar het strand, wel een zware klim terug, maar zo houd je je conditie op peil. Het sanitair kan beter, vaak niet voldoende druk op het water, of een lauwe douche. Schoonmaak mag ook wat vaker. Fijn zwembad met glijbaan en 2 leuke restaurantjes, waarvan 1 met uitzicht op zee. Ook kan je voor een hele mooie prijs oesters kopen. De plaatsen verschillen, wij kregen een kleine plek toegewezen, ondanks dat we wel gereserveerd hadden. Had ook het idee dat ze bij aankomst nog moesten uitzoeken welke plek we zouden krijgen. Hierdoor vind ik de prijs van de camping te hoog. Veel Duitsers en Fransen op de camping. Voor de mooie ligging van camping, recht naast Dune Pyla, en het relaxte strandgevoel, zal ik zeker nog eens terug kunnen komen.
3 years ago