€28.7
per night
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 April till 31 October
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Tents
Caravans
Campers
Electricity
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Sailing/surfing
4.5 / 5 (28 votes )

Waldcamping Feldkirch

Stadionstraße 9
6800, Feldkirch
Austria

Waldcamping Feldkirch is a campsite with 128 pitches in Feldkirch, Austria, located in the Vorarlberg region. Waldcamping Feldkirch has wifi, a snackbar and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite.

On Waldcamping Feldkirch it's possible to camp with a tent, a caravan or a camper. Besides camping it's possible to rent a mobile bungalow as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground, a sauna, a tennis court, a table tennis table, a golf court, sailing/surfing and bike rental.

Waldcamping Feldkirch offers sanitary facilities for the less-abled. To wash your clothing there are washing machines and laundry driers available

Characteristics campsite

Camping type
Farmer campsite

Accomodation
Tents
Caravans
Campers
Static caravans
Apartments

Facilities
Electricity
TV connection
Wifi
Camping shop
Bread at spot
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Open all year round
Nudists
Youth groups area
Car free

Recreation
Bike rental
Playground
Kids animation
Swim in natural water
Outdoor pool
Indoor pool
Thermal bath
Sauna
Tennis court
Table tennis table
Minigolf area
Golf court
Sailing/surfing
Fishing

Sanitary
Baby change facilities
Wheelchair sanitary
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Amy
Dutch
We hebben drie weken op deze locatie doorgebracht, op een uitstekende plek, nummer 30. Het zwembad is geweldig! De locatie is ideaal, met veel activiteiten op maximaal een half uur rijden. Supermarkt, dorp en restaurants zijn op loopafstand, 800 meter verderop. De sanitaire voorzieningen zijn verouderd maar blinkend schoon, dus perfect. Onze kinderen hebben zich uitstekend vermaakt met andere kinderen en dankzij het zwembad. Het is jammer dat de speeltuin bij het zwembad na 20 uur gesloten is en dat er geen speeltuin op de camping is. Er is wel een springkussen op de camping van half 6 tot 21 uur. De vriendelijke eigenaren zouden kunnen overwegen om te investeren in verlichting bij de tafeltennistafels tot bijvoorbeeld 22.30 uur en een echte speeltuin. Verder alleen maar complimenten. En voor degenen die twijfelen vanwege het weer, we hebben anderhalve dag regen gehad en verder gemiddeld 30 graden.
1 year ago

Gabrielle Pw
Dutch
Wij zaten hier in het hoogseizoen dus veel gezinnen met kinderen. Voor kinderen is hier veel te doen. Het is een gemeentecamping, gelijk naast het zwembad en sportvelden. Het zwembad is gratis voor campinggasten. Hoewel het sanitair regelmatig wordt schoongemaakt, stonk het er best wel vaak. Zeker op de dagen dat de camping erg vol was.
2 years ago

Yvonne Bijker
Dutch
Nooit weer! Al bij aankomst hebben we 1 /30 uur bij de poort staan wachten, omdat er middagruhe was, ze kon geen uitzondering maken! Stond in de e-mail nou of de emails allemaal lezen, we hadden per telefoon bevestigd dat we eraan kwamen Dus in de stromende regen met hond voor de poort gebivakkeerd, terwijl ze wist dat we van een andere camping kwamen waar we niet langer konden staan Ik kon praten als Brugman, ze maakte geen uitzondering gggggrrrr fijne aankomst. Poten uitgedraaid v de caravan en voor de poort gewacht.Geweldig zwembad, douche en toilet waren netjes en schoon. Camping heel roemerig lawaai, na 10 uur is het rustig.Geen uitzicht op de bergenVoor ons niet weer!!!!
2 years ago

Fam Ende
Dutch
Super zwembad.Plekje vinden wij klein aanvoelen doordat er geen bosjes of iets tussen de plekken is. Ook al was het bijna 100 m2 voelde het beetje hutje mutje..Sanitair wat verouderd, maar redelijk schoon. Aardige behulpzame meiden bij de receptie. Mooie omgeving. Erg goedkoop (37 euro incl hond) , zeker vergeleken met camping in Italië waar we heen gaan.
2 years ago

Froukje Willems
Dutch
Deze camping vonden wij prima voor een week. De plekken waren best ruim en wij stonden op een gezellig veldje. De kinderen vonden het zwembad super leuk en konden zich er eindeloos vermaken. Open van 09.00 - 20.00 uur. Receptie was vriendelijk. Kleine kiosk ook prima. Grote eurospar is nog geen 10 minuten rijden. Feldkirch is een leuk stadje. Je kan er naar toe lopen. In de omgeving is veel te wandelen maar je moet daar wel voor rijden. Als hardloper vond ik dat jammer. Aanrader: wandelen in Liechtenstein en dagje Naar Lindau bij de bodensee.
3 years ago

Jantine
Dutch
Niet al te grote camping, savonds vooral lekker rustig. Leuke mix van nationaliteiten. Gelukkig geen Nederlandse enclave. Geweldig zwembad naast de camping!! Wij fietsen graag en kregen een fietsroutekaart bij de receptie. Veel mooie fietspaden in de omgeving. Gratis met de bus naar het centrum. Schoon sanitair. Klein nadeel vonden wij wel dat er op de camping zelf geen speeltuin is; voor de mooie speeltuin moet je naar het zwembad en dan laat je je kind toch niet zomaar alleen gaan. Let op: poort is dicht tussen 12-14u!
3 years ago

r talhout
Dutch
Wij komen hier al jaren. En dan eens een jaartje niet . Maar voelt toch altijd als thuiskomen. Fantastisch vriendelijke beheerder en zn vrouw. Zoveel leuke dingen meegemaakt. Eerst met mijn ouders, toen met mijn kinderen, nu samen met mijn vrouw. De gemeente heeft voor 2021 nieuwe plannen voor de camping. We zijn benieuwd. De meeste die hier komen hoeven niet meer als dat er is maar we snappen dat de tijden veranderen. Eetgelegenheden zijn er zat in een straal van één kilometer. Zelfs thuisbezorgd.
3 years ago

Zimmermans
Dutch
Geweldig ,je komt hier thuis.Wij komen al 34 jaar op deze camping,en hopen in 2020 nog 1x te komen. Hartelijke ontvangst ,net of je Fam bent. Jaren in de bergen gelopen ,en heel veel gefietst langs de Rijn .Prachtig zwembad ,mooie staan plaatsen, maar vooral de hartelijke ontvangst van Werner en Sonja , super.
3 years ago

Rinsma
Dutch
Opzich prima camping met een mooi zwembad er naat waar je gratis gebruik van kunt maken. Enige domper was bij vertrek, we hadden gereserveerd voor 14 dagen en €40 reserveringkosten betaald die bij vertrek verrekend zou worden. Echter omdat we na 13 dagen vertrokken kregen we deze reserveringskosten niet verrekend. Vondt ik wat kinderachtig. Maakte er maar een grapje van dat als we alsnog een dag langer bleven we €3 terug zouden krijgen, camping koste namelijk €37 per dag voor ons. De mevoruw bij de receptie was erg bot in haar reactie hierover wat eigenlijk grote oorzaak was dat dit zo'n domper werd
3 years ago

A. Haaksema
Dutch
Hele mooie camping met ruime plekken ( plek zelf uitkiezen). Mooi zwembad. Vriendelijk en duidelijk uitleg bij ontvangst. Douche en wc netjes en schoon. Wasmachine en droger aanwezig.
3 years ago

Fam Uiterwijk
Dutch
Relatief kleine camping . Waarom het een waldcamping wordt genoemd is ons niet duidelijk. Beetje verouderd, maar ook weinig sanitair. Moesten nogal eens wachten op vrije douche of toilet. Het aangrenzende gratis te bezoeken zwembad, maakte voor de kinderen alles goed. Jammer dat er geen restaurant op de camping is.
3 years ago

W Huizing
Dutch
Fijne camping en inderdaad het sanitair is aan een update toe maar het is wel schoon . Het zwembad is gewoon super . De eigenaar samen met zijn vrouw zijn heel gast vrij. . Wij hebben er een hele leuke en fijne vakantie gehad
3 years ago