Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
BBQ allowed
Washing machines
4 / 5 (18 votes )

Vieille Eglise

52 Route Des Prés Parrau
74500, Lugrin (Haute Savoie)
France

Vieille Eglise is a campsite with 100 pitches in Lugrin (Haute Savoie), France, located in the Rhône-Alpes region. To wash your clothing there are washing machines and laundry driers available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
TV connection
BBQ allowed

Qualifications
Pitches with shade
Car free

Recreation
Outdoor pool

Sanitary
Baby change facilities
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Jeffrey
Dutch
Mooi verblijf op leuk park met zwembad en snackhousje vlakbij winkels en meer
1 year ago

Annemarie
Dutch
Wij hebben met 4 kinderen 2 weken op deze camping gestaan. Het is een echte Franse camping. Vanaf de camping veel mogelijkheden om te genieten van de bergen en het meer. Veel strandjes en zwembaden op korte afstand. Supermarkt op 5 min. Op de camping zijn sochtends verse broodjes en savonds pizza en friet verkrijgbaar. Sanitair is oud maar wordt goed schoongehouden. Bijna alle kampeerplekken zijn ruim en met schaduw. Fijn zwembad op de camping. Aardige eigenaar.
1 year ago

Marijke
Dutch
Fijne ruime plekken. Gevraagd om schaduw en 100% gekregen. Wel een te schuine plek (nergens een recht plekje voor je stoel) en lastig manoeuvreren ivm keerruimte. Ook recht zetten van de caravan ging niet maximaal. De bijzonder vriendelijk en attente eigenaar(familiebedrijf) heeft ons geholpen met zijn eigen auto de caravan op zijn plek te krijgen. Lekker vers brood s ochtends en grote supermarkt op 1 km afstand. Strandje dichtbij, niet op de camping zoals ook is beschreven. Rustige, écht Franse camping met ouder maar voldoende en schoon sanitair. Warm water s avonds voor de afwas koud. De eigenaren zijn de hele dag present om waar dan ook vriendelijk te helpen. In het restaurantje of de re ertoe dat maakt niet uit. Op de dag van ons vertrek was onze hond ziek en heeft hij voor mij de dierenkliniek in Evian gebeld. Daardoor waren we te laat van de plek,maar dat werd allemaal weggewuifd.Pas de Problème. Geweldige service.Bedankt Bertrand
1 year ago

Anne
Dutch
We verbleven in een strotent op palen. Die bij aankomst ontzettend vies bleek. Daarnaast had de tent allerlei gebreken, zoals lekkende kraan, kapot raampje, kapotte stoel. Er zou een kleine campingwinkel zijn. Dat bleek alleen een klein restaurant waar je brood kon bestellen. Ook bij aankomst geen uitleg hoe eea werkte met brood bestellen ed. Voornamelijk fransen op de camping. Camping eigenaar sprak voornamelijk frans, minimaal engels. Meer is nog aardig stukje lopen vanaf de camping. (vooral terug omhoog) Uitzicht op het meer is vanaf sommige plekken wel mooi. Camping maakte een rommelige indruk.
1 year ago

Kees Hoek
Dutch
Zoek je een een rustige mooi gelegen camping aan de Franse kant van het Meer van Geneve, met goede accomodatie, een fijn zwembad en goede uitvalsmogelijkheden, zowel om de bergen in te gaan als om over het meer te varen naar bv. Geneve en Lausanne, kom dan vooral naar Vieille Eglise. Hartelijke, hulpvaardige eigenaars.
1 year ago

J. van der woude
Dutch
Klein maar schoon zwembad, stroom en water bij je plek, douches zijn de gehele dag en avond warm, toiletgebouw werd iedere morgen keurig schoongemaakt, voor het meer gingen wij naar Plage D'amphion in Publier is ongeveer 10 kilometer met de auto, Evian en Thollon les memises zijn aanraders. Camping zelf heeft geen winkel maar er zit vlakbij een supermarktje en in Publier een CORA. Camping eigenaar was erg vriendelijk, wij hebben onderweg gebeld of er plek was en hij is tot 's avonds 21:00 blijven wachten op ons, onze zoontjes van 3 en 5 hebben zich 2 week prima vermaakt. En wij zijn lekker uitgerust. Gaan zeker weten weer hier in de buurt kamperen, prachtige omgeving. Wel gaan we dan een andere camping uitproberen.
3 years ago