Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
4 / 5 (7 votes )

Tam Tam Lodge

Prat D’aille
11140, Frankrijk
France

Tam Tam Lodge is a campsite in Frankrijk, France. Tam Tam Lodge has a camping shop, a snackbar and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
Camping shop
Snackbar
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Car free

Recreation
Playground
Outdoor pool

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Suzanne
Dutch
Een heerlijke plek waar mijn kinderen met veel verdriet afscheid van namen. De activiteiten zijn op de natuur gericht en het contact is erg persoonlijk. Het sanitair is buiten uitdagend, lekker in de vrije lucht douchen terwijl niemand je ziet ! Bij wat minder weer vonden wij de binnendouche erg comfortabel. Het brood wat zelf gebakken wordt ging als zoete koek naar binnen. Op het veld staat een leuk beschilderde avonturen auto, leuk om mee te spelen! De omgeving is super rustgevend; volgend jaar willen de kinderen absoluut weer hier naar toe, wij zijn op de omgeving nog niet uitgekeken dus...
2 years ago

Jeroen Bosma
Dutch
De eerste vijf minuten denk je... Hoe houd ik het hier 2 weken vol. Maar daarna is het werkelijk een hemels avontuur. Voor luxe, winkeltjes en subtropische zwemparadijzen moet je hier niet zijn. Even de knop om. Niet zeuren bij het ontbreken van electriciteit naast je tent. In de gite is er voor iedereen stroom om van alles op te laden. Er is water uit de kraan, meestal. Is het er niet... Op twee minuten lopen van de camping is er een natuurlijke altijd drinkbare waterbron (kraantje) om je flessen te vullen. Ook nog lekker fris. En anders koop je maar wat flessen Spa in de supermarkt. Deze charme gecombineerd met de vreselijk prachtige natuur op twee cm van je tentrits maakt je vakantie onvergetelijk.
2 years ago

Marja
Dutch
De camping is er echt een voor survivors. Er is weinig sanitair en je moet via een gevaarlijk trapje naar de enige wastafel, waar je zowel je vaat als je tanden moet poetsen. Omdat er geen stroom is, kun je bijna niets zien. 's Nachts resulteert dat in op het veld plassen en poepen wat weer niet hygienisch is. Onaangenaam zijn de autowrakken die staan weg te roesten. Vreemd voor een camping die driven by nature als lijfspreuk heeft. Een autowrak veroorzaakt nogal wat milieuverontreiniging. Tijdens ons verblijf was het water ongeschikt om te drinken. Toen we vroegen of het wel gekookt kon worden, was het antwoord: dat moet je zelf maar beslissen. Een campingeigenaar die de verantwoordelijkheid niet zelf neemt, maar het af laat hangen van de bezoekers. Volgens ons moet het toch echt omgekeerd. En even snel wat kopen betekent de berg af en tientallen kilometers reizen. De tenten zijn zeker mooi en je waant je midden in de ruige natuur, maar alles bijeen genomen was dit het niet.
2 years ago

piet kaandorp
Dutch
Prachtige camping, en gebouwen midden in de natuur, kon niet mooier heerlijk genoten, restaurants niet nodig want we hadden Chefkok Hans Beentjes ! Groeten Piet
2 years ago

Esther
Dutch
Elke ochtend weer zei mijn zoon: kijk een schilderij. Geweldig uitzicht, beeldschone omgeving. Camping ligt zeer afgelegen (ca 30 minuten van klein winkeltje over smalbergpad, ca 45 minuten van supermarche). De plaatsen hebben geen stroom, er is wel een koelkast voor de gasten. Camping is groot, geen afgezette plekken, maar ook geen terrassen. Niet elke auto kan overal komen (dan wordt je geholpen met een 4-wheeldrive). Je kan elke dag mee-eten voor 8-9 euro de man (geen kok, maar wel lekker eten). De kinderen genieten volop, als je omgeving gaat bezichtigen, hou dan rekening met de tijd die je extra nodig hebt om de berg af te komen. Weinig sanitair (2 douches en 2 wc's en nog 1 douche en wc in het huis van de eigenaar), 1 douche met gordijn aan de zijkant zodat je over de berg kan kijken.
2 years ago

Sonja en Alex
Dutch
De camping ligt op een schitterende (welliswaar afgelegen) locatie. Een spannende bergrit wordt beloond met een fantastisch uitzicht en een unieke campeerplaats. Deels zijn er vaste voorzieningen (Mongoolse Yur-tenten en Safari-tenten) en deels vrije kampeerplaatsen. Kies hier zelf je plaatsje uit, stook je eigen kampvuur en geniet van je privacy; de volgende tent kan letterlijk 100m verderop staan! Een ezel, een paar paarden, diverse geiten en schapen; ze komen regelmatig bij je buurten want ze lopen allen gewoon los! De vriendelijke eigenaren spannen zich in om het je naar de zin te maken. Elke ochtend versgebakken brood, diverse activiteiten en zes dagen per week de mogelijkheid om een heerlijke maaltijd mee te eten. Sanitair is niet zoals bij andere campings. Er is een zeer charmante voorziening van hout en zeil; één van de douches biedt zelfs een schitterend uitzicht over het dal! Er zijn normale toiletten met bril die goed schoon worden gehouden. Veel plezier daar!
2 years ago

Esther
Dutch
Wat een schilderij! Elke ochtend weer zei mijn zoon: kijk een schilderij. Geweldig uitzicht, beeldschone omgeving. Camping ligt zeer afgelegen (ca 30 minuten van klein winkeltje over smalbergpad, ca 45 minuten van supermarche). De plaatsen hebben geen stroom, er is wel een koelkast voor de gasten. Camping is groot, geen afgezette plekken, maar ook geen terrassen. Niet elke auto kan overal komen (dan wordt je geholpen met een 4-wheeldrive). Je kan elke dag mee-eten voor 8-9 euro de man (geen kok, maar wel lekker eten). De kinderen genieten volop, als je omgeving gaat bezichtigen, hou dan rekening met de tijd die je extra nodig hebt om de berg af te komen. Weinig sanitair (2 douches en 2 wc's en nog 1 douche en wc in het huis van de eigenaar), 1 douche met gordijn aan de zijkant zodat je over de berg kan kijken. Update: een deel van de eigenaren zijn nu weg, alleen Hans runt de zaak nog.
2 years ago