Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
4.5 / 5 (18 votes )

't Vossenveld (Helden-Egchel)

Roggelseweg 131
5987 NC, Helden
the Netherlands

't Vossenveld (Helden-Egchel) is a campsite with 100 pitches in Helden, the Netherlands. Dogs are allowed on this campsite. To wash your clothing there are washing machines and laundry driers available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
Wifi
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Sanitary
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Dircksens
Dutch
Fijn verblijf verder weinig aan toe te voegen
1 year ago

Ellina
Dutch
Laten we positief beginnen, de plek voor de caravan was groot. Ik ben minder validen en ze hebben een miva. Ik vond het een erg bazige camping; Je moest precies op de tegels staan (onder het mom van dan sta je waterpas), Je mag er helemaal niks want overal staan bordjes. Je mag niet met de fiets naar het sanitair gebouw, je mag niet de wokpan of iets dergelijks afwassen, je hebt echt overal een bordje voor. De oudere bazin was ook bazig, autoritair en arogant. Een camping die ondanks de erge droogte die in Nederland heerst hartstikke groen is omdat ze continue aan het sproeien waren. Wij gaan nooit meer naar deze camping toe
1 year ago

Ans
Dutch
Wij hebben weer erg genoten van ons verblijf hier. Wat schetst mijn verbazing, ik lees een review over "kliek vorming" ongelofelijk, als je ziet hoeveel mensen er op twee banen jeu de boule spelen overdag en s'avonds hoeveel mensen er kaarten en biljarten. Maar als je zelf nergens aan deelneemt, en ook niet bereid bent tot een praatje, zul je het als kampeergast wel nergens naar de zin hebben. Wij hebben weer volop genoten. helaas waren er door de weer terug kerende corona wat activiteiten afgelast, wat alleen maar goed mee denken van de camping eigenaar is. Volgend jaar zijn wij weer terug, en zullen we wel weer dezelfde negatieve mensen mee maken. Helaas stoot dit misschien andere mensen af. Vandaar mijn reactie.
1 year ago

Gerard
Dutch
Als ZEER tevreden kampeerder die hier al vele jaren met plezier terug komt, ( zoals ontzettend veel kampeerders) las ik met veel verbazing een review van een kampeerder over kliek of kliekvorming. Ik kan mij hier totaal niet in vinden. Ik zal het proberen uit te leggen. Op de paar velden waar seizoenplaatsen zijn kun je als losse kampeerder niet terecht omdat daar geen plaats voor is. Verder is het zo, omdat op de camping veel mensen terug komen, de begroetingen dan ook meer spontaner zijn als kampeerders die vreemd aankomen. Misschien dat dit als kliek overkomt. Maar als je op de camping komt , spullen in orde maak en je gaat dan met de rug in de stoelen naar het veld zitten sluit je jezelf al bij voorbaat uit, en lijkt de spontaniteit tussen de andere kampeerders misschien op kliek. Zeg je geen goede morgen, vinden de mensen dat vreemd, want dat is geen kampeer gedrag. Dus steek de hand maar eens in eigen boezem.
1 year ago

Ans
Dutch
We hebben voor de zoveelste keer weer ontzettend genoten van ons verblijf. Geweldige camping, super schoon sanitair, mooie kampeervelden en weer van alles te doen. Kaarten, jeu de boule, muziekavonden, bingo, mooi fietstochten en zelfs biljartavonden op 3 wedstrijdbilarts wat voor mijn partner geweldig is.
2 years ago

Gerard Jungst
Dutch
Weer terug geweest naar camping 't Vossenveld. Waarom? Prachtige camping. Mooi en schone kampeervelden. Prima verzorgd en super schoon sanitair. Er was weer genoeg te doen, Jeu de boule toernooi, darttoernooi, fietstochten bigo en muziekavonden. Voor ieder wat wils. Twee jeu de boule banen. Geen wonder dat camping gasten hier graag terug komen. Zat tot mijn verbazing te lezen dat iemand klaagde dat hij geen honden rennetje mocht plaatsen. Wees blij dat de hond mee mag en als iedereen zo'n rek zou plaatsen werd het geen gezicht. Maar typisch weer zo'n kampeerder dat altijd wat te klagen heeft. Wij hebben weer heerlijk genoten. Pluim voor de beheerder.
2 years ago

Roon
Dutch
Plaatsen van de camper word wel te veel gestuurd door eigenaar, scheef recht,enz op de kampeerplek. Stroomverbruik moet worden betaald, en is niet vermeld even als het niet plaatsen van een simpel honden afzethekje (60cm hoog), staan beide niet op de site. Ontvangst zou ik wat,vriendelijker in steken........
2 years ago

Trudy Huisenga Horstman
Dutch
Ik heb enorm genoten met de vakantie. Je wordt persoonlijk en zeer vriendelijk ontvangen waarna je netjes naar je plek wordt gebracht. Ook met de caravan wordt je netjes begeleid. De velden zijn mooi groen en zeer goed onderhouden. We zijn er 5 weken geweest en hebben kunnen genieten van een muziekdag, forel roken, biljarttoernooi en biljart avonden, fietstocht, darttoernooi, en nog veel meer. De mensen zijn erg vriendelijk en iedereen helpt elkaar, net een grote familie. We komen hier zeker terug voor ontspanning en een welverdiende vakantie.
2 years ago

Fam. Hegger
Dutch
Alles was goed verzorgd, vriendelijke mensen behulpzaam enz. We hebben er 12 dagen gestaan in juni en gaan zeker nog een keer terug.
2 years ago

J&L
Dutch
Op de site leek het een leuke camping maar ligt tussen 2 wegen in het is zeker GEEN rustige camping en driekwart is vast ons kent ons ,in de kantine s'avond wordt je geen welkom geheten of aangesproken allemaal eigen kringentjes, en van de losse kampeerders zeggen de meeste ik ga hier weg voortijdig (wij ook )dan de bedoeling, de beheerders zijn stug en spontanietijd ver te zoeken wel voor de vaste kampeerdes (mogen ze wel wat aan doen),En 0,20 ct voor afwaswater,0,50 douche dat is niet meer van deze tijd (je moet munten sparen ) doe dan het staangeld 1,00 omhoog. wij zullen deze camping niet aanraden!
2 years ago

J.P. en Tonny
Dutch
Familie Vossen een DIK VET compliment voor de zeer zorgvuldige manier waarop jullie hebben geanticipeerd in relatie tot alle ellende die met Corona te maken heeft. Petje af. Ondanks dat alles met in achtneming van alle regels een toptijd gehad bij jullie. Het aftellen is begonnen naar volgend jaar. Wij zijn er weer om te genieten. Lekker een stukje fietsen in de mooie omgeving, biljarten op de maar liefst 3 wrdstrijdbiljarts ( ja echt 3 ), aan allerlei leuke activiteiten mee kunnen doen zoals jeu de boules, oud Hollandse spellen, Molky, samen een keer BBQ-en. En nog veel meer. En dat allemaal voor een echte giller van een prijs. Let op wel zelf je toiletpapier meebrengen. Gezien dr belachelijke lager prijzen in verhouding tot de topkwaliteit van de camping, voor ons geen enkel probleem. En bijna al 2 jaar de Golden Zoover Award winnen zegt meer dan genoeg volgens ons. Beste eigenaren, we hebben geboekt voor 2022. Bedankt fam. Vossen!
2 years ago

Gerard Jungst
Dutch
Weer een paar heerlijke maanden gehad. Deze camping is zijn prijs dubbel en dwars waard, geweldig schoon sanitair, mooie grasvelden die altijd gesproeid worden en zodoende mooi groen blijven. Ondanks de corona beperkingen doet de camping eigenaar met zijn medewerkers en activiteiten commissie er alles aan om er een fijn verblijf van te maken. Gezellige biljartavonden, darttoernooien, jeu de boule toernooien en fietstochten. Voor ieder wat wils. De omgeving is een echte aanrader, met de dorpen goed te bereiken per fiets.
2 years ago

Ans
Dutch
Beslist een geweldige aanrader. Schoon sanitair, vriendelijke eigenaar, mooie groene grasvelden, keurig onderhouden. Verder is er van alles te doen o.a. Jeu de Boule banen met ook nog eens jeu de boule toernooien, baljartavonden met ook een paar toernooien kaartavond, darttoernooien, fietstochten en niet te vergeten het gezellige forel roken. Gewldige omgeving met mooie wandelroute's en fietsroute's.
2 years ago

John
Dutch
Camping is heel erg netjes en schoon. Aardige ontvangst door eigenaar. Ruime plaatsen, maar door de plaatsing tegenover elkaar op de veldjes weinig privacy. Veel vaste plaatsen met oudere kampeerders. Prima internet. Geen toiletpapier in de wc, dat is niet meer van deze tijd. Omgeving is mooi met gezellige dorpjes. Kortom prima camping voor 70 + maar geen gezinscamping.
2 years ago

E.Tamerus
Dutch
We hebben het super naar ons zin gehad, goede ontvangst bij aankomstmooie omgeving, mooie fiets en wandelroutes.Sanitair is mooi en netjes.Camping zelf ziet goed en verzorgd uit.Vanuit de camping werden diverse zaken georganiseerd, fietstochten, forelroken, livemuziek.
2 years ago

Lammert Versluis
Dutch
Zo genaamde “ boeren” camping !!! Nou echt niet, dit is gewoon een top camping met de hoofdletter T, kampeervelden als biljartlakens en geen onkruid tussen de tegels, wat hebben deze eigenaars hart voor hun werk en wat ziet alles er verzorgd en uitstekend onderhouden uit, hier kunnen het merendeel van de Nederlandse campings een voorbeeld aan nemen.
2 years ago

Annie en Dirk Rooijakkers
Dutch
Ondanks de nu huidig geldende corona maatregelen heeft de Fam. Vossen het prima voor elkaar.In het toiletgebouw wordt je via bordjes de goede weg gewezen, hoe men moet lopen met de corona maatregelen.Ook bij de diverse activiteiten wordt de 1,5 mtr prima gehandhaafd, ze hebben het goed voor elkaar Fam. Vossen en het vrijwillige activiteiten team die hier veel aandacht aan besteden. (Bravo)De camping zelf is uitstekend verzorgd en onderhouden, wat iedereen opvalt als men de camping betreed. Alle caravans en Campers mooi in een rij op de velden en netjes gemaaid en onderhouden velden. Dit geldt ook voor de toiletgebouwen die er uitstekend en netjes uitzien, je merkt daar wordt aandacht aan besteed.Al met al een mooie en uitstekende camping waar gemoedelijkheid zege viert en beslist een aanrader.
2 years ago

John en Ineke dijk
Dutch
Totaal geen minpunten een en al lof voor de eigenaren een dikke 10 met een griffelSuper schoon sanitaire verzorgde velden zeer ruime plaatsen voortreffelijk
2 years ago