Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
Dogs
Washing machines
4.5 / 5 (10 votes )

't Lemsterhop

Frieseweg 2
8531 XB, Lemmer
the Netherlands

't Lemsterhop is a campsite in Lemmer, the Netherlands, located in the Friesland region. 't Lemsterhop has wifi and a snackbar. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
Wifi
Snackbar
Wheelchair access

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Recreation
Playground

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Jacqueline Hollander
Dutch
Hele fijne rustige camping met lieve zorgzame eigenaren. Uit onze eigen ervaring ondervonden, toen mijn man een lelijke val had gemaakt.Nogmaals bedankt voor alle hulp en hopelijk tot volgende keer!
1 year ago

Willem en corrie Akkermans
Dutch
Wij waren hier het Hemelvaart weekend , helaas was sanitair vanwege Corona gesloten , maar hele aardige eigenaars en fantastische mooie grote plekken , alles ziet er keurig verzorgd uit , en heel kort bij Lemmer Wij komen zeker nog een keer terug
2 years ago

Frank
Dutch
Kleine gezellige camping met prima faciliteiten gerund door een stel dat het de gasten zo aangenaam mogelijk willen maken. Op een paar minuten fietsen van het centrum van Lemmer waar altijd wat te doen is. Kinderen kunnen vrijuit spelen en als ze willen zelfs fierljeppen.
2 years ago

Gols
Dutch
Heerlijk genieten. Geen last van snelweg alles netjes verzorgd
2 years ago

Berni
Dutch
Een heerlijke camping met veel privacy. Het ontvangst was heel hartelijk en ze denken echt met je mee. Een camping waar wij zeker weer terugkomen! Natuurlijk hoor je de snelweg maar je bent een kniesoor als je daar op let het hoort bij dit plekje,
2 years ago

Henny H
Dutch
Aardige mensen die weten wat een kampeerder verlangd. Bv zeer net sanitair en goede WiFi
2 years ago

H. Faken
Dutch
Prima kleinschalige boerderijcamping, alles goed voor elkaar. Fijne plekken. Gelegen nabij snelweg waar je niet veel van merkt. Wij komen terug!
2 years ago

It giet oan
Dutch
Leuke boerencamping met een mooi sanitairblok. Veel speelmateriaal voor kinderen om mee te spelen en bij slecht weer is er een recreatieruimte waar veel mensen zich kunnen vermaken. Eigenaren en familie zijn aardige mensen en de verblijfkosten, inclusief gratis douchen, zijn laag. Topper deze camping.
2 years ago

Irene
Dutch
We hebben heerlijke weken gehad op de camping. Met mooi weer is het voor de kinderen heerlijk om er te spelen en als het kan de boer te helpen. Bij minder weer is er in de omgeving genoeg leuks te doen. De sfeer op de camping is goed en Anneke en Geert zorgden ervoor dat we ons welkom voelden. Zeker een aanrader voor wie eens in Nederland wil blijven.
2 years ago

Ronny
Dutch
Volledig aangepast voor mensen met een beperking. Kleine (15 à 20 plaatsen) en nette camping op fietsafstand van het mooie Lemmer. Sanitair wordt meerdere malen per dag gereinigd en is dan ook altijd kraaknet. De autoweg vlakbij hoor je wel maar is voor ons niet storend geweest.
2 years ago