€12.6
per night
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}
Tents
Caravans
Campers
Electricity
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Fishing
5 / 5 (18 votes )

SVR Camping Boslust

Jufferswijk 114
7916 VA, Elim
the Netherlands

SVR Camping Boslust is a campsite with 60 pitches in Elim, the Netherlands, located in the Drenthe region. Dogs are allowed on this campsite.

On SVR Camping Boslust it's possible to camp with a tent, a caravan or a camper. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground, a petting zoo, a table tennis table, a volleyball court and a minigolf area.

SVR Camping Boslust offers sanitary facilities for the less-abled. To wash your clothing there are washing machines and laundry driers available

Characteristics campsite

Camping type
Farmer campsite

Accomodation
Tents
Caravans
Campers
Rental cabins
Static caravans
Apartments

Facilities
Electricity
TV connection
Wifi
Cooking facilities
Camping shop
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
Campfire allowed
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Open all year round
Nudists
Youth groups area
Car free
Car allowed on spot

Recreation
Playground
Kids animation
Swim in natural water
Nudist beach
Outdoor pool
Water slide
Indoor pool
Thermal bath
Sauna
Tennis court
Table tennis table
Volleyball court
Minigolf area
Golf court
Sailing/surfing
Bike rental
Horse riding
Fishing
Diving station

Sanitary
Baby change facilities
Wheelchair sanitary
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Carolien
Dutch
Veel speeltoestellen voor kinderen, eigenlijk alles voor jongere kinderen.
2 months ago

Marja Valkenberg
Dutch
We kampeerden met familie. Wat een fijne camping! En super aardige eigenaren. We stonden op een mooi plekje en de eigenaren deden er alles aan om het ons naar de zin te maken.
3 months ago

Marja Valkenberg
Dutch
Rustige en fijne camping . Mooi gebied. Super aardige eigenaren. Ze maken het in alles naar je zin.
3 months ago

Nol adriaansen
Dutch
Heb op een seizoens plaats gestaan met vouwwagen van april tot en met augustus, heel leuk onthaald door fam. Je mag ook altijd aanschuiven voor koffie of thee. Mooie camping en omgeving. De fam is altijd benaderbaar bij onenigheid of andere dingen en denken dan goed mee naar een oplossing. Goede prijs kwaliteit
3 months ago

Peter en Antoinette Zandvliet
Dutch
Wij hebben op deze heerlijke camping een geweldige tijd gehad. We werden zeer gastvrij ontvangen door De fam. Kroesen. De plekken zijn zeer ruim,het sanitair meer dan keurig! De camping ligt in een mooi gebied om te wandelen en fietsen. Vraag ook even naar de eigen gemaakte jams en wijn,deze zijn zalig!!!Kortom genoten daar👌🏻
3 months ago

Feikje
Dutch
Een heerlijk rustige camping. De hele dag hoorde je vogels zingen. Behulpzame, vriendelijke eigenaren, die ons met koffie ontvingen. Voldoende, lekker schoon sanitair. Prachtige fietsomgeving!
4 months ago

Fam.wakelkamp
Dutch
Prachtige svr camping.Velden met mooie en gevarieerde hoge bomen.Vogels in alle soorten en maten die van s'morgens vroeg tot s'avonds het hoogste lied zingen.Mooie ruime plaatsen in ochtend of avond zon met voldoende privacy. En tot slot:Hele aardige eigenaren die geen moeite te veel is en bij aankomst een heerlijk kopje koffie aanbieden.
5 months ago

Fam. Tichelaar
Dutch
Een dikke pluim voor de geweldige eigenaren van deze camping . Dit weekend heb ik mijn man voor zijn 50e verjaardag verrast met een kampeerweekend met onze goede vrienden. Wat een heerlijke plek is dit: sfeervol, midden in de natuur, een gezellige en keurig onderhouden camping. De BBQ hebben ze mij volledig uit handen genomen, servies, bestek, grote koffieautomaat (met kopjes), broodjes voor ontbijt, alles was aanwezig. De grote groepstent met lange tafels en banken waren het perfecte honk en een heerlijk kampvuur gestookt met 2 kruiwagens hout. De kinderen hebben de hele dag gespeeld op de vele skelters, trampolines, sportveldje, paarden geknuffeld, marsmellows geroosterd etc... Kortom: deze camping kan ik van harte aanraden, ook als je gewoon met z'n tweetjes of je gezin komt.
6 months ago

Ronald en Anja van Londen
Dutch
Heerlijke camping, geweldig lieve mensen. Ontzettend schoon, mooie omgeving. Vlakbij een geweldige recreatieplas. We hebben genoten!
1 year ago

Klaver/Homans
Dutch
We hadden een seizoensplaats en hebben heerlijk genoten van de weekenden en de drie weken in augustus. Zijn lieve behulpzame mensen en staan voor zover mogelijk altijd voor je klaar .
1 year ago

R. P Klaver
Dutch
Het verblijf was er mooi en ik was er met vrouwtje en zoon van 11. Het is een svr camping de eigenaar's zijn vriendelijke mensen. En maken graag een praatje en helpen als het nodig is. Ze zijn ook erg vriendelijk.
1 year ago

HEBELS
Dutch
We hebben 2 maanden genoten van deze enorm gastvrije mensen en komen vast weer terug het komende jaar net zoals afgelopen jaren.
1 year ago

Willie Hebels
Dutch
We hebben genoten en is echt wel 5 sterren waard met lieve mensen en hulpvaardige mensen!
1 year ago

Martin Vink
Dutch
Samen met m'n vriendin naar de camping waar ik als klein mannetje kwam. Alles stond er precies bij zoals vroeger. De boer kende me nog en iedereen was erg vriendelijk.Ze maken er zelf broodjes en wijn en beide waren super.
1 year ago

L. van Ginkel
Dutch
Fantastische camping. Fijne, vriendelijke eigenaren. Met hart voor hun bedrijf. Je voelt je meer dan welkom. Vers brood verkrijgbaar en de door de zoon gebakken Elim rollen zijn een aanrader. Ik beveel deze camping van harte aan.
1 year ago

Dymphna
Dutch
Hele fijne week gehad op deze leuke camping. Zeer gastvrije eigenaren en fijne camping met veel speeltoestellen en skelters voor de kinderen. Locatie is top, vlakbij een heerlijk zwemmeer.
1 year ago

Ronny Lemstra
Dutch
Geweldig fijne camping met geweldige eigenaren die altijd voor je klaarstaan.Netjes sanitairgebouw en ook zeker schoon.Een plek om weer terug te komen.
1 year ago

Lenie risselada
Dutch
Ik voelde me gelijk thuis. Vriendelijke eigenaren en zoon bakte heerlijke broodjes en Elimer rollen.Ook hadden ze tijd voor een praatje. Mooie plekken op genoeg veldjes. En nog bedankt voor de zelfgemaakte wijn en jam. Omgeving prima om te fietsen.Sanitair schoon maar douchen en warm water met muntjes. Is niet erg want douche water krijg je dan genoeg. Wij komen hier zeker terug.Gerrit Jannie en Aaldert bedankt jullie zijn super.Trouwens voor de kinderen is er ook wat te doen.
1 year ago