€35.8
per night
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Tents
Caravans
Campers
Rental cabins
Electricity
Wifi
BBQ allowed
Dogs
4.5 / 5 (409 votes )

Sportcamp Woferlgut

Kroessenbach 40
5671, Bruck/Grossglockner
Austria

Sportcamp Woferlgut is a campsite with 350 pitches in Bruck/Grossglockner, Austria, located in the Salzburg region. Sportcamp Woferlgut has wifi, a camping shop, a restaurant, an indoor pool and lockers. Dogs are allowed on this campsite.

On Sportcamp Woferlgut it's possible to camp with a tent, a caravan or a camper. Besides camping it's possible to rent a rental cabin, a mobile bungalow or an apartment as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground, a petting zoo, a sauna, a tennis court, a table tennis table, a volleyball court, a golf court, a minigolf area, sailing/surfing and bike rental.

Sportcamp Woferlgut offers sanitary facilities for the less-abled. To wash your clothing there are washing machines and laundry driers available

Characteristics campsite

Camping type
Farmer campsite

Accomodation
Tents
Caravans
Campers
Rental cabins
Static caravans
Apartments

Facilities
Electricity
TV connection
Wifi
Cooking facilities
Camping shop
Bread at spot
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
Campfire allowed
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Open all year round
Nudists
Youth groups area
Car free
Car allowed on spot

Recreation
Bike rental
Playground
Kids animation
Swim in natural water
Sand beach
Nudist beach
Outdoor pool
Water slide
Indoor pool
Thermal bath
Sauna
Tennis court
Table tennis table
Volleyball court
Minigolf area
Golf court
Sailing/surfing
Boat hire
Boat slip way
Horse riding
Fishing
Diving station
Cross country skiing

Sanitary
Baby change facilities
Washing cabins
Wheelchair sanitary
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Kamiel
Dutch
Het personeel is aardig en de camping is prachtig. Het sanitair is uitstekend.
1 year ago

Albertine
Dutch
We hebben nog nooit zo luxueus en prijzig gekampeerd. De voorzieningen zijn prachtig en netjes. Het zwembad (waarvoor je nog flink extra moet betalen) is fantastisch. Het terrein is uitstekend onderhouden en schoon. Maar ondanks al deze pracht, is er een groot minpunt. We stonden met onze vouwwagen (wat vrij uniek is tussen alle enorme campers en caravans) helemaal aan het einde van de camping, direct naast de hoofdweg. Het voelde alsof al het verkeer door onze voortent denderde. Erg lawaaierig. Kosten: 9 nachten kamperen met vier mensen, inclusief elektriciteit en onbeperkt zwemmen: bijna €100 per nacht.
1 year ago

Kasper
Dutch
Onze vakantie was zeer aangenaam. Alles was uitzonderlijk goed onderhouden. Het terras was bezaaid met bloemen en hier en daar een waterpartij. De schoonmaak was uitstekend. De toiletten en douches waren zeer schoon. We hebben heerlijk gegeten in het restaurant en het personeel was vriendelijk en behulpzaam.
1 year ago

Marijn
Dutch
Prachtige omgeving, uitstekende locatie, supermarkten zijn vlakbij, er zijn veel leuke activiteiten in de buurt. Het toiletgebouw is netjes. Er is een aantrekkelijk meer met veel activiteiten! Deze camping is zeker een must.
1 year ago

Silvia
Dutch
We waren vlakbij de speelplaats, een prachtige locatie. Iets verder weg voelt het inderdaad wat afgezonderd en kun je het verkeer horen. De speelplaats is erg aantrekkelijk voor de kleintjes. Het zwembad is fantastisch! Leuke animatie en een treintje dat 3 of 4 keer per dag rijdt, ook erg leuk voor de kinderen. En het zwembad is van tevoren aangekondigd, ik snap niet waarom deze camping een 6 krijgt, want we hebben een geweldige tijd gehad! We hebben de kinderen niet gezien of gehoord, ze hebben zich enorm vermaakt.
1 year ago

Fije
Dutch
Onze vakantie met de caravan was aangenaam. De locatie bood voldoende ruimte, zelfs voor een extra tent. Alles werd netjes onderhouden. Er was een fatsoenlijke winkel, maar er waren ook genoeg supermarkten in de omgeving. We hebben heerlijk gegeten in het restaurant. Het personeel was aardig en behulpzaam. Er is veel te beleven en te bekijken in de omgeving. Ik kan geen nadelen bedenken. De extra kosten voor het zwembad en de fitnessruimte zijn aangegeven, dus dat is een keuze.
1 year ago

Anonymous
Dutch
Heerlijk verblijf, mooie camping. Tip, adviseer hoe de campers en caravans op het veld moeten gaan staan dit voor de privacy om te voorkomen dat een ander je steeds in de gaten houdt, met de deuren dezelfde kant op.
2 years ago

Anonymous
Dutch
Het was een zalig verblijf met activiteiten en ontspanning voor alle leeftijden!
2 years ago

Anonymous
Dutch
Erg goede ontvangst en vriendelijk personeel, ik en mijn dochter hebben een hele fijne week op de camping gehad.
2 years ago

Anonymous
Dutch
Zeer nette en schone camping. Minder was dat je voor het zwembad flink extra moet betalen dit staat niet in verhouding. En het niet op kunnen hangen van de douch en zeer vervelend.
2 years ago

Marlies
Dutch
Geldwolven zijn het, enorme dure camping en alle activiteiten moet je ook nog apart betalen
2 years ago

Yara
Dutch
Allerlei activiteiten te doen maar er zit ook nog een kostenplaatje aan. Je denkt dat je voor deze prijs wel mag gaan zwemmen, maar NEE er komt nog eens €18,- per persoon bovenop!! We werden geplaatst met caravan langs een drukke weg ver achterin waar geen douche faciliteiten aanwezig waren. Om te douchen moest je wel een half uur lopen naar het andere gedeelte! Ook zo met de afwas. Er was wel een heel klein toilet groepje met 2 toiletten waar de rioolbuis door de toilet heen liep Ipv onder de grond! Je kon je tanden poetsen buiten boven een drinkbeker van koeien waar een kraan met slang op bevestigd was. Dan de wifi, deze zou aanwezig zijn overal op de camping maar niet bij ons! Als je verbinding wilde hebben kon je eerst naar de andere kant lopen bij het hoofdgebouw! En dat allemaal voor €64,-. We hadden de plannen een paar nachtjes te blijven maar dit werd maar 1 nacht! We raden deze camping niet aan, er zijn betere voor minder geld!
2 years ago

koen
Dutch
we hebben een plaats gehad aan de andere kant van de weg (bij het meertje). Hier wat meer een campinggevoel, al zijn er weinig tentkampeerders. Op de "hoofd"camping veel vaste plaatsen en operators die tenten en stacaravans verhuren. Grote camping, daardoor misschien wat minder persoonlijk. Het meertje heeft een fijne temperatuur om te zwemmen. Zwembad ook prima, al is het "speelbad" niet heel erg groot. Fijne glijbaan voor de kids. Leuke omgeving. Prachtig meer bij Zell am See. Mountainkarten in Neukirchen vonden de jongens erg leuk.
2 years ago

Mark
Dutch
Mega grote camping waarin je verdwijnt in de anonimiteit. Wij betaalden 64 euro per nacht om op een veldje bij een meertje te staan waar slechts 1 smerige toilet was. Voor het wasgebouw moest je 10 minuten lopen. De camping ligt bijna op de grote weg, sterker nog de grote weg splits de camping in 2 en. Echter het feit dat voor het zwembad 18 euro betaald moest worden sloeg alles. Wij voelden ons bestolen en bovendien deed de WiFi het slecht/ nauwelijks. Kortom heel veel geld voor nauwelijks enige service. Slechtste camping in heel Oostenrijk voor hoogste tarief ☹️☹️☹️
2 years ago

Jeroen
Dutch
De camping is mooi, de omgeving in Oostenrijk ter plekke is prachtig.Maar:We hadden een ingerichte tent gehuurd bij Eurocamp:- vieze, oude tent, niet meer van deze tijd.- pan en fluitketel niet te gebruiken, bodem te korrelig en vies- bedden met slechte matrassen.- contactpersoon van Eurocamp nauwelijks te bereiken.Nooit meer Eurocamp
2 years ago

Mirjam
Dutch
- comfortcaravan Eurocamp no191Omgeving: centraal. Veel leuke uitjes! Voor ons sprong het fietsen e-bike in de buurt eruit. Fietsen gehuurd bij hotel in Bruck. En ook Rauris. Gondel, goud zoeken en naar beneden lopen via bospad. Klamm in Kaprun,Camping: prima. Veel kampeerders en wat stacaravans. Heel leuk meertje erbij op loopafstand. Door tunneltje onder weg door. Die kids vermaken zich prima. Je kan er met je luchtbedje dobberen of met een sup. Of rondje zwemmen. Ook leuke speeltoestellen. Caravans staan naast drukke weg. Dat hoor je wel. Maar niet heel storend. Ben je erg op je rust gesteld? Dan niet doen. Caravan, 3 slaapkamers en genoeg bergruimte. Ligbedden, parasol. Genoeg zitruimte binnen bij een natte dag. Goede koelkast erin. Zelfs een oven. Geen vaatwasser en airco, Te weinig pannen voor mooie maaltijd, bedden heel hard, zere rug gehad! Miste een overkapping op veranda. Caravan dus een 7.
2 years ago

Ronald
Dutch
De ligging is niet echt in alle rust en groen hetgeen wij hoopten aan te treffen echter bij aankomst lijkt alles perfect. Prettige service en mooie entree.We kregen een XL plaats toegewezen echter al snel bleek dat ons vakantiegevoel bedorven werd door de geluidsoverlast van de naastgelegen snelweg. Dit was voor ons de reden om na een overnachting te vertrekken. Verder is de prijs behoorlijk pittig, zeker in vergelijking met andere campings in Oostenrijk.
2 years ago