€23.7
per night
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 May till 30 September
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Tents
Caravans
Campers
Electricity
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Sailing/surfing
4 / 5 (22 votes )

Seecamping Wolfgangblick

Seestraße 115
5342, Abersee
Austria

Seecamping Wolfgangblick is a campsite with 100 pitches in Abersee, Austria, located in the Salzburg region. Seecamping Wolfgangblick has wifi, a camping shop, a restaurant and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite.

On Seecamping Wolfgangblick it's possible to camp with a tent, a caravan or a camper. Besides camping it's possible to rent a mobile bungalow or an apartment as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground, a sauna, a tennis court, a table tennis table, a golf court, a minigolf area, sailing/surfing and bike rental.

To wash your clothing there are washing machines and laundry driers available

Characteristics campsite

Camping type
Farmer campsite

Accomodation
Tents
Caravans
Campers
Static caravans
Apartments

Facilities
Electricity
TV connection
Wifi
Camping shop
Bread at spot
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Open all year round
Nudists
Youth groups area

Recreation
Bike rental
Playground
Kids animation
Swim in natural water
Outdoor pool
Indoor pool
Thermal bath
Sauna
Tennis court
Table tennis table
Minigolf area
Golf court
Sailing/surfing
Fishing

Sanitary
Baby change facilities
Washing cabins
Wheelchair sanitary
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Carola
Dutch
Een hele vriendelijke, lieve familie waar deze camping van is. Wij komen al met tussenpozen een aantal jaar op deze camping Een heerlijke plek om te zijn camping ligt mooi gelegen aan de Wolfgang see, zelfs de kinderen kunnen heimwee hebben naar deze plek. Zeker een aanrader voor mensen die van eenvoud,natuur, en rust houden, Maar ook van gezellig een biertje pakken op het gezellige terras Voor kinderen die geen animatie nodig hebben is het hier ook fijn vertoeven het Meer met een klein strandje en een stijger heerlijk om in te zwemmen.
1 year ago

Herbert
Dutch
De meeste tenten en campers staan op een groot veld, zonder schaduw, privacy of afscheiding tussen de plekken. Er zijn twee sanitairgebouwen: een redelijk nieuw gebouw en een gebouw bij de receptie, met verouderde jaren zeventig douches en ouderwetse tegeltjes. het sanitair is wel schoon. Het meer is heel helder en prima om in te zwemmen.
3 years ago

bert
Dutch
We stonden aan het water. Heel mooi.Vriendelijke mensen. toiletten schoon, douches schoon maar klein. Mooie omgeving. Komen er zeker nog een keer terug.
3 years ago

JWH3343
Dutch
De camping ligt direct aan de Wolfgangsee. Heerlijk helder en lekker water. Mooie uitvalsbasis voor fiets-, wandel- en autotochten. Naast de camping een pontje naar St. Wolfgang. Sanitair goed, schoon en ruim. Leuk terras en cafe. Bijna 40 jaar voor het laatst hier geweest. Sylvia (eigenaresse) top dat je de relaxte sfeer op de camping hebt behouden. Het plaatsje Abersee zelf is ook nauwelijks veranderd een heerlijke landelijke sfeer. Ik kom terug. Jan
3 years ago

Chris
Dutch
Mooie locatie, direct aan het meer goede fiets en wandelmogelijkheden. Sanitair is goed schoon Douchen in een "bezemkast" erg krap.
3 years ago

Jennet
Dutch
Camping ligt aan de prachtige wolfgangsee. Daarmee scoor je als camping uiteraard punten. Personeel was vriendelijk. Sanitair is aan onderhoud toe. Er kwam wel water uit de sproeier maar niet waar het uit hoort te komen zeg maar. Het was redelijk schoon op de momenten dat ik er gebruik van maakte. ONze camper stond naast de inrit. 's morgens vroeg hard rijdende auto's die weggingen/kwamen. Evenals trekkers die het land op moesten en dat alleen via de camping konden doen. Voor kinderen niet echt optimaal lijkt me.
3 years ago

Karijn Munneke
Dutch
Fijne camping direct aan de Wolfgangsee, ondanks dat de camping vol stond was het rustig op de camping. Plekken zijn niet heel groot. De eigenaren en personeel zijn heel vriendelijk. Kinderen tussen de 4 en de 8 vermaken zich prima op de camping. Je kan heel goed zwemmen direct vanaf de camping. Super helder en niet heel koud water. Het sanitair is goed onderhouden en schoon.
3 years ago

Rob
Dutch
Leuke gastvrije camping met prachtig uitzicht op de Wolfgangsee. Jammer dat je er in het plaatsje niet kunt eten. Tenminste op loopafstand. Wel heel gastvrij. Het bootje naar St. Wolfgang kost de hoofdprijs. Jammer.
3 years ago

Andrea Zitzelsberger
German
Herrliche Lage für einen familiär geführten, ruhigen Campingplatz. Sehr nette "Wirtsleute" und das "Publikum" sind meist Stammgäste. Essensangebot (Kalt wie warm) reichlich, frisch, lecker und preiswert. Sanitäranlagen hell, sauber und ausreichend vorhanden. Wir kommen seit Jahren hierher und werden dies auch (so es das Wetter mal wieder zulässt) auch weiterhin so handhaben! Liebe Grüße aus München!
3 years ago

Familie Dewulf
Dutch
Mooie camping,vriendelijke uitbaters,goed sanitair en prijs. Prachtige streek.
3 years ago

JONNA ANDERSEN
languages.dk
det er det bedste sted at holde ferie,har været der 18 gange.
3 years ago