€29.6
per night
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 April till 31 October
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Caravans
Campers
Electricity
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Sand beach
Sailing/surfing
4 / 5 (30 votes )

Seecamping Appesbach

Au 99
5360, St. Wolfgang
Austria

Seecamping Appesbach is a campsite with 150 pitches in St. Wolfgang, Austria, located in the Upper Austria region. Seecamping Appesbach has wifi, a camping shop, a restaurant and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite.

On Seecamping Appesbach it's possible to camp with a caravan or a camper. Besides camping it's possible to rent an apartment as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground, a sand beach, a sauna, a tennis court, a table tennis table, a volleyball court, a golf court, a minigolf area, sailing/surfing and bike rental.

Seecamping Appesbach offers sanitary facilities for the less-abled. To wash your clothing there are washing machines and laundry driers available

Characteristics campsite

Camping type
Farmer campsite

Accomodation
Tents
Caravans
Campers
Rental cabins
Static caravans
Apartments

Facilities
Electricity
Wifi
Camping shop
Bread at spot
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
Campfire allowed
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Open all year round
Nudists
Youth groups area
Car free
Car allowed on spot

Recreation
Bike rental
Playground
Kids animation
Swim in natural water
Sand beach
Nudist beach
Outdoor pool
Water slide
Indoor pool
Thermal bath
Sauna
Tennis court
Table tennis table
Volleyball court
Minigolf area
Golf court
Sailing/surfing
Boat hire
Boat slip way
Horse riding
Fishing
Diving station
Cross country skiing

Sanitary
Baby change facilities
Washing cabins
Wheelchair sanitary
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

mieke
Dutch
Camping Appesbach is een prima camping. Met de tent mochten we een plekje uitzoeken zonder reservering.. Direct aan het water hadden we een mooi prive strandje.. Prachtig! Minpuntje was de lange wandeling om bij het toiletgebouw te komen.. Speeltuintje, winkelrje en sanitair prima. Weinig Nederlanders op de camping.
3 years ago

gerard
Dutch
we hebben het zeer goed naar onze zin gehad op deze camping. er is een prima gelegen om te zwemmen in een super zee. voor de kinderen is er voldoende te doen met een paar keer savonds een super leuke film speciaal voor de kinderen gedraaid. ook het sanitair is ruim voldoende. kortom een leuke camping die aan een ieder is aan te bevelen.
3 years ago

G.mocking
Dutch
Eten op de camping is zeer goed en het sanitair is perfect schoon. De zoon heeft de camping over genomen hier door gaat de camping echt vooruit .keulen en Aken zijn ook niet in 1dag gebouwd
3 years ago

san
Dutch
Omdat we als camperaars nooit reserveren, hadden we de pech dat de andere camping in st wolfgang al vol was. Op deze camping was nog 1 plekje vrij. En zelfs aan het meer. Geweldig zou je denken, was het niet zo dat iedereen vd camping aan de waterkant zit en het niet nodig vind om het volume van het gesprek te beperken tot hun eigen groepje. Iedereen kon mee genieten. Ook lag er overal hondenpoep, waardoor het stonk en de zin om de zwemmen in het mooie meer werd ontnomen.
3 years ago

Miranda Prickaerts-Hacken
Dutch
Na 25 jaar weer terug naar appesbach en wat is dat vies tegen gevallen.de camping is slecht omderhouden.campingplaatsen zijn klein en helemaal vol gepropt.wij hadden een plaats gereserveerd maar dan wordt er tussen ons en de buren nog een camper in geduwd,waardoor deze met zijn luifel over onze distel staat.heel rumoerig tot s' nachts.alles kan en er is totaal geen controle.de eigenaar hangt de hele dag aan het buffet.personeel heel onvriendelijk.is jammer want dit was toen een super camping.
3 years ago

AnneMarie
Dutch
Een camping op een prachtige plek aan het meer. Eigen ligweitje en toegang tot het meer. Vriendelijk personeel en eenvoudig maar lekker eten. Op loopafstand van het dorpje St. Wolfgang, grote supermarkt op 7 autominuten. Onze kinderen lagen de hele dag in het meer maar er zijn ook genoeg activiteiten in de buurt .
3 years ago

petra
German
Der CP ist sehr gepflegt und Sauber. Allerdings war es uns viel zu eng. Wir haben ein Wohnmobil mit 8 m und wurden auf einen viel zu kleinen Platz verwiesen. In der Nebensaison ist es da vielleicht ganz in Ordnung, in der Hauptsaison sehr viel los. Nach einer Nacht sind wir dann weitergefahren.
3 years ago

famViola
Dutch
Geweldige camping.... Erg gezellig en Oosterijks zelfs St wolfgang. Ben er vele jaren met plezier geweest soms veel regen maar ook heel mooi weer. Wie van rust houdt is hier zeker op zijn plek. En van de weg heb je nauwlijks last. Bad Ischl, Salzburg, ook het treintje naar de Schaffberg zijn zeker de moeite waard en op rij afstand. In de camping winkel is genoeg te krijgen. En de broodjes altijd vers. En het personeel altijd zeer vriendelijk.
3 years ago

Fons
Dutch
Direct aan de Wolfgangsee gelegen is deze camping ons zeer goed bevallen. Alleen het weer was heel erg slecht, waardoor we minder uitstapjes hebben kunnen maken dan gepland. St.Wolfgang is een mooie plaats met de Schafberg en het meer als "vanzelfsprekende" attracties. Seecamping Appesbach heeft ruime plaats, goed verzorgd sanitair en een prima keuken.
3 years ago