Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
5 / 5 (10 votes )

Rochemaux

Rochemaux
F-63380, Miremont
France

Rochemaux is a campsite with 30 pitches in Miremont, France, located in the Auvergne region. Rochemaux has wifi and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
Wifi
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Recreation
Outdoor pool

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Jan Willem
Dutch
Prachtige plek met uitzicht over de heuvels van de Auvergne. Goed uitgangspunt voor korte en langere wandelingen. Gastvrije ontvangst, kleinschalig en persoonlijk. Zwemstrand in de buurt en mini zwembad op de camping zeer welkom bij zeer warm weer.
3 years ago

Nico en Dineke
Dutch
Vanaf de telefonische reservering voel je al het warme welkom van Ton en Marianne. Dat maken ze tijdens je verblijf helemaal waar. Je wordt geweldig verwend. Marianne en Ton weten echt een ontspannen ' thuis gevoel' op hun camping te maken door hun wamte en gezelligheid. Helaas moesten we na een paar dagen al door trekken, maar we hadden graag nog wat langer op de camping gebleven. Er was ook nog zoveel te zien in de prachtige omgeving.
3 years ago

Henk
Dutch
Wanneer je animatie voor je kinderen zoekt, 's avonds muzikaal vermaak wenst, een 15 meter zwembad met glijbaan vanzelfsprekend vindt en een meertalige campingreceptie met medewerkers in uniform eist en niet houdt van rust, gemoedelijkheid en het niets moet alles mag gevoel, dan moet je minicamping Rochemaux niet bezoeken. Wij genoten voor de vijfde keer sinds 2010 van dat gevoel en van de altijd lieve en vriendelijke eigenaren Ton en Marianne, we genoten van jullie gastvrijheid, van jullie andere campinggasten en de altijd weer spontane gezelligheid, jullie dieren, jullie picobello sanitair, het uitzicht, de Sioulle en de opvang na onze autopech. Top,top,top en opnieuw bedankt daarvoor, tot de volgende keer.
3 years ago

Jet en Erik
Dutch
Een vakantie is niet alleen een fijne plek in een mooie omgeving maar ook de hele sfeer is wat ons betreft belangrijk. We troffen hier een informele, gastvrije, betrokken en positieve sfeer. Mooie grote plekken en een fijn uitzicht. Prima uitvalsbasis voor het vulkaangebied. Ook voor fietsers en hardlopers een mooie omgeving. Ton en Marianne heel erg bedankt. Een plek om terug te komen.
3 years ago

Gert en Anja Pothoven
Dutch
In vorige revieuws las ik... eigenlijk wil ik dit niet doen, de kans dat we een plek kunnen reserveren wordt dan kleiner. Maar je moet het wel doen! Met zulke lieve mensen als gastheer en gastvrouw zou je ze anders te kort doen! Nog nooit zijn we zo warm onthaald! Ze verwachten je en horen je aankomen en dan staan ze je op te wachten met de woorden... Wees Welkom. Nou dat gevoel van welkom blijft. Ze staan altijd voor je klaar. O ja mee eten is een aanrader. Lekker en o zo gezellig. We missen het nu al. Vergeten dat er wel een zwembad is! Ik heb alleen niet gezwommen.... sorry Ton en je zorgt er nog wel zo goed voor. ☺️ Sorry.
3 years ago

Jo en Jenny Schoonbroodt
Dutch
Veel van wat we wilde schrijven is hieronder al benoemd. gastvrijheid staat bij Ton & Marianne met hoofdletters geschreven. Een meer dan vette pluim voor deze mensen. Zelf gebruikte ik deze vakantie als training voor Ironman Maastricht Marathon.
3 years ago

Familie Wunnink
Dutch
Een heerlijke mini camping op een lekker rustig plekje. Je kunt er genieten van rust en ruime plekken. Het sanitair is schoon en netjes! De eigenaren zijn erg gastvrij en behulpzaam en als je wilt mee-eten op de camping kookt Marian een heerlijk 3 gangendiner op het terras. Waar je overigens ook gewoon een lekkere pizza kunt bestellen. Het zwembadje biedt genoeg verkoeling als het warm is en in de omgeving is meer dan genoeg te doen als je erop uit wilt, denk aan strand, mooie dorpen, bezienswaardigheden, bergen die je te voet, per kabelbaan of per trein op kan, parasailen, minipretpark, teveel om op te noemen. Wij komen elk jaar voor korte of langere tijd weer terug met onze dochter (vanaf geboorte tot haar inmiddels 4 jaar).
3 years ago