Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Dogs
Washing machines
5 / 5 (8 votes )

Porte d'Espérance


34210, Cantignergues
France

Porte d'Espérance is a campsite with 30 pitches in Cantignergues, France. Porte d'Espérance has a snackbar and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
Snackbar

Qualifications
Dogs
Car free

Recreation
Playground
Outdoor pool

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Elise
Dutch
Ik blijf hier terugkomen want ik ben elke keer weer verbaasd over de rust. Vanaf het eerste moment voelde ik me letterlijk en figuurlijk helemaal uitgelogd, terwijl er tegelijkertijd genoeg te doen was in de prachtige omgeving. Dit was onze eerste keer met twee kleine kinderen en dat is ons prima bevallen; de (Nederlandse - vind ik zelf altijd prettig) beheerders zorgden voor kinderbedje en -stoeltje. Ons huisje (Olivier) was daarvoor ideaal met groot terras en ruim bad. Over-all is het dorp denk ik het leukst met kinderen vanaf 4 jaar t/m 18 ivm zwembad, dus hopelijk tot over 2 jaar :-)
2 years ago

lindsay
Dutch
Gezellig met een touroperator hier geweest Leuk personeel Lekker weer leuke activiteiten Zeker aanrader nog keer te komen Groeten lindsay
2 years ago

Nina
Dutch
Super leuke camping + huizen Goede sfeer Je komt echt tot rust
2 years ago

Rob & Ellie Lee and family
English
We were the first English family to stay in Cantignergues. We camped and there was such a warm welcome, help with our camping equipment down to the camping spot. The location is wonderful, our teenagers, Bethan and Ffion made some good friends, as did we. The pool was always clean and tidy, the showers were immaculate at all times. The zip wire was really good fun. We really met with God in the village and did not feel as though we were outsiders, even though we don't speak Dutch. One of the wonderful volunteers (they were all wonderful and kind and spoke great English!) translated the Sunday sermon for us so we really felt part of all that was going on. We have booked to go again this August and are really excited. Thankyou to Henri, Els and all the volunteers for making us so welcome and enabling us to have a memorable holiday.
2 years ago

Nienke
Dutch
Mooie omgeving maar wel ver rijden voor winkels enzo Het is er erg gezellig en er is iedere dag wel wat te doen. Dorps bbq, abseilen, tokkelen en allemaal andere leuke dingen. Dit jaar ga ik met men familie er weer heen!
2 years ago

huibenria
Dutch
Met een reisorganisatie twee weken vertoeft in twee vakantiehuizen. We hebben prachtig weer gehad, diverse excursies gemaakt, genoten van de rust en ruimte (en het zwembad). De keukens waren niet groot, zeker als er voor een groep gekookt moest worden, wat bij ons het geval was. Maar daarom destemeer complimenten voor onze kok die steeds weer de heerlijkste gerechten op tafel toverde. We kijken terug op een heerlijke vakantie en waarschijnlijk gaan we nog eens terug naar dit mooie plekje in Gods schepping.
2 years ago

H Snel
Dutch
Diep verscholen in de bergen van de Lanqeudoc ligt het dorp Cantignergues. 10 huizen en 10 campingplekken. Met ons gezin 2 weken genoten van de rust en van de activiteiten. Heel erg 'outdoor' op de camping. Tokkelen, canyon tochten, mountainbiken. Daarna rust & verkoeling zoeken bij de beek onderaan de camping. Met je campingvrienden praten over van alles. Bij elkaar komen op het plein in het dorp. Dit allemaal overgoten door de zorg van de beheerders en hun vrijwilligers. Dat ondersteunt door het Christelijke geloof. Het heet niet voor niets leven met God in Frankrijk.. Minpunten? Jazeker... Met je auto bij de tent kan niet. Een onverharde heling naar beneden, of naar boven uiteraard, van ongeveer 13 % zorgt ervoor dat dit onmogelijk is. Ook het sanitair kan beter. En dan met name het aantal. Schoon is het zeker. Boodschappen doen? Half uur rijden, minimaal. Maar dat weet je... Gaan wij terug? Ja! Wij hebben het ervaren als een sublieme vakantie op een heerlijk rustige camping.
2 years ago

rianne
Dutch
Porte dEsperance in Cantinergues ligt in een schitterende omgeving waar je echt tot rust komt Een prachtige sterrrenhemel 's avonds adembenemend. Met een gezellige groep, in een mooi vakantiehuis met uitzicht op de bergen genoten. Overdag uitstapjes gemaakt in de omgeving naar Carcasonne, Narbonne en zoveel meer. De meeste appartementen, kamers zijn net nieuw. Wij hadden een kok mee maar er is ook de mogelijkheid om op het dorpsplein een bbq met andere vakantiegasten mee te maken. Er was een animatieteam die ook aquarobic organiseerde, een wijnexcursie er is van alles mogelijk. Een prachtige wandeling bij zonsopgang naar de top waar je vanaf het terras naar toe keek.
2 years ago