Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
3.5 / 5 (10 votes )

Pastory

1105 Route de Malaucène
84410, Bédoin
France

Pastory is a campsite in Bédoin, France, located in the Provence-Alpes-Côte d'Azur region. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
Wifi
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Recreation
Playground

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Corry Degenaar
Dutch
We hebben een heerlijke vakantie gehad. Hele fijne sfeer op de camping. Zeer vriendelijke beheerder. Kleine camping voor sportieve mensen. Sanitair kan verbeterd.
11 months ago

Suzanne
Dutch
eenvoudige camping...prachtig uitzicht. Wij hadden denk ik het slechtste huisje....veel kapot en niet schoon...verouderd terras met hele vieze ligstoel....terwijl er splinternieuwe huisjes staan.... Voor kinderen is er niks te beleven ...we mochten met korting naar het gemeentelijk zwembad een stukje verderop.... Wel gezellige dorpjes op kleine afstand met leuke restaurantjes. Voor ons geen 2de keer meer....
2 years ago

Frans
Dutch
Eenvoudige camping op 1 km van Bedoin. Voor kinderen geen faciliteiten. Voor wie rust zoekt een ideale locatie. Eenvoudig sanitair, warme douche, maar het warme water uit de kraan bij de wastafel is lauw tot koud. Brood wordt elke ochtend op de staplaats bezorgd. Op sommige dagen is er een pizzabakker (heerlijke pizza’s) of een foodtruck rond 1700 uur bij de ingang van de camping. Mooi uitzicht op de Mont Ventoux en een goede uitvalslocatie om mooie fietstochten te maken. Sanitair is eenvoudig maar wordt twee keer per dag schoongemaakt. Wasmaschine aanwezig.
2 years ago

Peter Vd Velde
Dutch
Niet doen!!! Chronisch chacherijnige draak van een beheerder. open douches met lauw water, waar de wind doorheen giert. Zo ook met de open toiletten . Afwas water is koud !!! ongelijke staan plaatsen. Zeer Winderige camping.zeker geen aan rader.
2 years ago

Paul
Dutch
Camping op 1 km van het dorp Bédoin. Goede plaatsen. Het sanitair is verouderd. Vriendelijke beheerder en behulpzaam bij het beantwoorden van onze vragen. Kregen genoeg info over fietstochten.
2 years ago

Rain
Dutch
Dit is mijn eerste nacht hier. Het is nu 4.00 en ik lig nog steeds wakker. Zeer luide muziek in de omgeving maakt het me onmogelijk om te slapen. Het is dat mijn man hier graag wil fietsen. Hij slaapt overal door heen gelukkig. De camping zelf: eenvoudig, kleine plekken, weinig sanitair (wel schoon). Aardige beheerders, geven veel info ook over de omgeving. Ze zeiden nog dat je tot 21.30 op de camping kon komen met de auto ivm de rust......
2 years ago

Den Blanken
Dutch
Nette mobil home gehuurd (bijna nieuw). Camping maakt verder een wat desolate indruk. Wordt weinig onderhoud aan gepleegd, behalve meer mobil homes plaatsen. Veel meer groenonderhoud nodig, bladruimen, gezonde bomen en planten. Dan oogt het stukken beter en mooier.
2 years ago

Kliffen
Dutch
Het is dichtbij Bedoin, ongeveer 5min wandelen. Rustige camping met mooie ruime plekken en uitzicht op de Mont Ventoux. Douches zijn vernieuwd, op het tegelwerk na. Het sanitair is schoon, tegels sterk verouderd, maar dat is niet super storend. Vriendelijke mensen bij de receptie, of het de eigenaren zijn weet ik niet, spreken redelijk Nederlands en goed Engels. Geen eetgelegenheden, maar die zijn dichtbij in Bedoin. Erg prettig verblijf en voor herhaling vatbaar.
2 years ago

Maaike
Dutch
De camping is vooral geschikt voor fietsliefhebbers en gezinnen met grotere kinderen. Op de camping zelf is niets te doen. Prima uitgangspunt voor fiets- en/of wandeltochten in de buurt. In Bédoin zijn veel eetgelegenheden, een goede supermarkt en een VVV. Het uitzicht op de Mont Ventoux is geweldig. Het sanitair eenvoudig, maar schoon. Het afwaswater mag wel wat heter.....
2 years ago

Yvonne v V
Dutch
Camping heeft plaatsen met een mooi uitzicht. Sanitair is slecht geen warm water. De storingen van t electra daar kregen wij gelijk de schuld van. Er moest een andere kabel aangesloten worden. Maar dat was het niet. Toen was de schuldige de koelkast, 3 min moest hij open van hem. Maar na luisteren met zn tweetjes inmiddels ook niet. We gaven antwoord en weerwoord want we kregen er genoeg van. Daar werd hij boos om. Maar nee wij waren het. We zijn gegaan. Maar Meneer van Pastory. Alles werkt bij ons zonder problemen dat bleek onderweg en op de andere campings. Ook was u vergeten ons te vertellen dat er 2 dagen VOOR dat we op de camping bij u waren ook electra storingen waren. Dat is ons verteld door andere campinggasten. Yvonne
2 years ago