Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
BBQ allowed
Dogs
4.5 / 5 (11 votes )

Parc Val d'Albion

1 rue de la Mer
76910, Criel-sur-Mer
France

Parc Val d'Albion is a campsite in Criel-sur-Mer, France, located in the Normandy region. Dogs are allowed on this campsite.

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

jan joling
Dutch
De camping ligt op het randje van de krijtrotsen en kijkt uit over dorp en zee. Gezinnen met kleine kinderen en natuurliefhebbers bevolken het terrein. Stevige tenten met de juiste haringen zijn noodzakelijk, omdat er af en toe een stevige bries van de Atlantische Oceaan binnenkomt.
3 years ago

Sieuward
Dutch
Een zeldzame eenvoud en schoonheid. Prachtige plek, bijna nostalgisch. Eenvoudig sanitair , schoon en genoeg. Het uitzicht is prachtig. Het strandje idyllisch.
3 years ago

Wim ten Holte
Dutch
Wel een strand om rugpijn van te krijgen, dus stoelen mee. Leuke stenen prachtige fossielen te vinden, redelijk rustig, alleen zijn er altijd wat klussers in de omringende huizen aan de gang, overdag en ook de zaagmachines lijken altijd aanwezig. Ik ben hier voor de vijfde keer aan het bivakkeren.
3 years ago

Wanda
Dutch
De drie factoren die de prijs van een huis bepalen, zijn: locatie, locatie en locatie en dat gaat ook op voor deze camping. Op zich zelf een camping zonder al te veel voorzieningen - een eenvoudig sanitair blok op het terrein zelf zonder warm water en zonder spiegels - en als er een wc wordt doorgetrokken, stopt het water uit de kraan. Voor een warme douche kan je terecht bij het naastgelegen hotel (hier is ook de receptie). Maar ja, dat uitzicht op de zee!! Het (kiezel-)strand dat binnen drie minuten bereikbaar is (leuk voor kinderen)!!! En daar betaal je dus voor. Eén tent + een volwassene+ kind+ electra kostte meer dan 23 euro per dag en dat is best een hoop geld voor zoveel eenvoud. Toch schaar ik deze camping tot één van de leukste en mooiste die ik ooit bezocht: plekken zijn ruim, er zijn veel tentkampeerders en er hangt een gemoedelijke sfeer. Eén tip: zorg voor een goede stormvaste tent, zeker als je helemaal vooraan bij het klif staat. Het kan er behoorlijk hard waaien.
3 years ago

Guido
Dutch
Wij zijn hier meerdere keren geweest, vooral vanwege het prachtige uitzicht! Jammer genoeg worden de laatste jaren steeds meer "toerplaatsen" opgeofferd voor vaste chalets en recreatiewoningen, waardoor de sfeer op de camping achteruit gaat. In de buurt een (keien)strand met ouderwets nostalgische sfeer, verder niet veel te doen, achterland bestaat uit landbouwgebied en bedrijventerreinen. Sanitair op de camping zelf is zeer matig, alleen koud water en wc's die niet goed schoongehouden worden. Er kan ook gebruik gemaakt worden van douches en wc's in het bijbehorende hotel, die zijn prima.
3 years ago

webwinkelen
Dutch
De camping en het nabijgelegen hotel horen bij elkaar. Je hebt de indruk dat de camping bijzaak is. Het sanitairgebouwtje heeft de uitstraling van een zielloos schuurtje uit de jaren 50. Er is alleen koud water. De schoonmaak was begin juli matig. Je mag gebruik maken van de sanitaire voorzieningen in het hotel en die zien er prima uit. De camping moet het vooral hebben van de (enkele) plekken met zeezicht. Als je daar staat heb je echt een 5-sterren uitzicht en neem je de kleine ongemakken op de koop toe. Als je wat meer achteraan staat, heb je totaal geen zeezicht en is naar mijn mening de camping te onaantrekkelijk om lang te blijven staan.
3 years ago

Rob
Dutch
Kleine, eenvoudige/primitieve camping met een prachtige ligging hoog op de krijtrotsen en een enorm mooi uitzicht op de zee. Tussen camping en afgrond een hek, een wandelpad en 10 meter berm. Er is een primitief sanitairgebouw (geen warm water) op de camping zelf en een luxer gebouw (met uitstekende douches) in het hotel, bij de entree vd camping. Bakker op 50 meter, strand op 150 meter
3 years ago

Maaike
Dutch
Zelden op zo'n mooi plekje gestaan! Prachtig uitzicht vanaf de kliffen op de zee! En een heerlijk sfeertje! Wel veel Nederlanders... Inderdaad een matig sanitair, maar bij het hotel (een paar stappen lopen) hartstikke goed, maar geen luxe. Bakker tegenover camping, strand onderaan het weggetje en ook nog eens een mooi dorpje met oude houten villa's zoals je dat in deze streek verwacht.
3 years ago

Wilma
Dutch
Een mooie gelegen cammping. Op het hogere gedeelte prachting zicht over de zee. De zonsondergang de rust en de eenvoud maken deze camping echt camping zonder toeters en bellen. Jammer dat er boven geen warm water is . Douchen en de vaat bij het hotel.Bakker aan de overkant en de supermarkt 10 min. rijden. Beneden aan de kust Mesnil val heerlijk restaurant voor een mooie prijs.
3 years ago

Ad de Kleuver
Dutch
Rustige, erg mooi gelegen terrassen camping. Bovenop de kliffen, pal aan zee. Sanitair op de camping zelf is minimaal, warm water en douches zijn beschikbaar in het hotel. Camping is erg rustig: geen speeltuin en geen animatie. Enige Nadeel: voor lang niet voor alle plaatsen is elektra beschikbaar . Strand bestaat grotendeels uit kiezels. Bij laag water ontstaat er ook een zandstrand. Ideaal voor ( kleinere) kinderen.
3 years ago