€23
per night
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 12 April till 15 October
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Tents
Caravans
Campers
Electricity
Wifi
Dogs
Washing machines
3.5 / 5 (12 votes )

Paradise-Garden Camping

Höfnergraben 2
2572, Kaumberg
Austria

Paradise-Garden Camping is a campsite with 110 pitches in Kaumberg, Austria, located in the Lower Austria region. Paradise-Garden Camping has wifi and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite.

On Paradise-Garden Camping it's possible to camp with a tent, a caravan or a camper. Besides camping it's possible to rent a mobile bungalow as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a sauna, a table tennis table, a golf court and bike rental.

Paradise-Garden Camping offers sanitary facilities for the less-abled. To wash your clothing there are washing machines and laundry driers available

Characteristics campsite

Camping type
Farmer campsite

Accomodation
Tents
Caravans
Campers
Static caravans
Apartments

Facilities
Electricity
TV connection
Wifi
Camping shop
Bread at spot
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Open all year round
Nudists
Youth groups area
Car allowed on spot

Recreation
Bike rental
Playground
Kids animation
Swim in natural water
Outdoor pool
Indoor pool
Thermal bath
Sauna
Tennis court
Table tennis table
Minigolf area
Golf court
Sailing/surfing
Fishing

Sanitary
Baby change facilities
Washing cabins
Wheelchair sanitary
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Hilly
Dutch
Dit is een hele mooie rustige camping om Wenen te bezoeken en om mooie wandelingen en fietstochten te maken. De camping is makkelijk te bereiken is heeft hele grote plekken.De ontvangst is wel voor verbetering vatbaar. De boer/eigenaar van de camping komt niet heel erg gastvrij over. Daarentegen beheerst zijn schoondochter het vak als gastvrouw als geen ander. Zij heeft ons zeer veel informatie over de omgeving gegeven en was ontzettend behulpzaam. De boer kan naar onze mening de ontvangst beter aan zijn schoondochter over laten.Het sanitair is buitengewoon luxe en schoon. Bijna alles is van marmer. De douches van 2 x 2 m. zijn zonder muntjes en lekker warm. De wifi op de camping is uitstekend en zit bij de prijs in.Wanneer je Wenen wilt bezoeken kun je auto bij Parkplatz Siebenbrunn zetten en dan voor €6,00 p.p. een metrokaartje kopen waarmee je heel Wenen door kunt reizen de hele dag.De prijs voor camping die wij betaalden in augu
2 years ago

Willem
Dutch
Bij aankomst op de camping werden we welkom geheten door een oudere nederlandse mevrouw. Wij werden netjes ingeschreven . Op onze informatievraag naar de fietsmogelijkheden in Wenen werd ons afgeraden om in Wenen te gaan fietsen. Wij hadden speciaal de fietsen meegenomen om juist in Wenen te gaan fietsen. Dit kwam vreemd over bij ons. Wellicht toch de onbekendheid van de oudere mevrouw over de fietsmogelijkheden in Wenen dachten we teleurgesteld. Vervolgens werden we begeleid via het mooie toiletgebouw naar het veld achter de camping. Daar hebben we een plaats uitgezocht en de caravan neergezet volgens de aanwijzingen van de oudere mevrouw op een rdelijke dwingende manier. Het toiletgebouw ziet er heel netjes uit maar ruikt niet fris. De wifi op de camping was top. Op de camping kwam ik een andere kampeerder tegen die ons uitgelegd had waar we het beste in Wenen konden parkeren en dat Wenen juist een ideale fietsstad is. De volgende dag toch maar de fietsen meegenomen op de auto en op naar Wenen. Wat een geweldige fietsstad is Wenen. Echt een aanrader. We hebben drie dagen door Wenen gefietst en zo de stad verkend. De laatste dag van ons verblijf op de camping zijn we naar schönnbrunn geweest. Wel zeer druk/toerisch. Bij vertrek op deze camping konden we afrekenen bij een oudere oostenrijkse heer. De camping ligt ongeveer 40 minuten van het centrum van Wenen af en is gesitueerd in een groenrijke omgeving zonder overige facilitieten zoals broodjes en/of winkel.
3 years ago

Erwin
Dutch
Naam Paradise garden is tikkeltje overdreven. Het is feitelijk paradise sanitair. Erg luxe. Ten kampeerders voor en caravans achter het gebouw. Op aandringen konden we op achterveld met de tent kamperen. We hebben namelijk een redelijk grote tent. Heerlijk stil. Krekels s avonds en geblaat van schapen en tokken van kippen rondom de camping maakt het wel leuk. Ruime plaatsen en elk plekje heeft eigen watertappunt. Geen broodjes voorziening. Goede uitvalsbasis om naar wenen te reizen. Al met al, camping ok maat geen paradise.
3 years ago

Albert Kramer
Dutch
Goede Wifi. Voor de rest niets goed. We kwamen aan op 5 april, er was niemand in de receptie en men reageerde niet op de bel. Caravan neergezet op veldje. Een half uur later komt de campingeigenaar vertellen dat onze caravan verkeerd staat en dat de camping eigenlijk gesloten is. Maar vooruit, laat de caravan maar staan, jullie kunnen blijven. Op onze vraag of er stroom en warm water is knikt hij bevestigend. Het blijkt daarna dat het tappunt bij de caravan afgesloten is, stroom is er wel. De douches doen het niet, er is geen warm water. Wij hadden langer willen blijven maar vertrekken de andere ochtend. De man vraagt 25,00 Euro, zegt niet met Acsi of Svr te werken (ondanks de stickers op het raam). Ook zegt hij dat er geen warm water is "want dat is zo'n gedoe, die toeristen willen altijd maar douchen en dat kost me geld, ik denk dat ik de camping ga sluiten" . Met onderhandelen komen we op Euro 15,00.
3 years ago

A.J.M. Knetemann
Dutch
Om tijdens het reizen even bij te komen en om Wenen te bezoeken is deze camping het bezoeken zeker waard. De eigenaar is een wat norse boer die de receptie even tussen zijn werkzaamheden door doet. De goed onderhouden camping ligt prachtig verlaten in een kleine vallei. Op het veld achter de receptie waren uiteindelijk 3 plaatsen bezet en dat in het hoogseizoen. Er is een waterpunt en afvoer bij iedere plaats en het grasveld perfect. Het sanitair gebouw is netjes, met ruime douche ruimte's. Heerlijk om hier een paar nachtjes bij te komen wat wasjes te draaien en om tussendoor Wenen te bezoeken. Jammer dat het restaurantje dicht is. Je merkt dat de camping een persoon mist voor wat vriendelijkheid en gezelligheid. In de omgeving zijn er echter genoeg restaurantjes en is het mooi wandelen. Voor de kinderen is er weinig tot niets te beleven maar waardeerde wel de goede wifi.
3 years ago

bertrotterdam
Dutch
Grote plekken redelijk WiFi. De dame die ons ontving was niet bekend dat wij gereserveerd hadden. Zeer luxe en mooi sanitair welke niet past bij de rest van de camping (paradepaardje van de eigenaar). Er zijn plekken met zeer weinig schaduw. De camping adverteert op Internet met 5 dagen voor 95 euro. Bij het afrekenen wat deze aanbieding zogenaamd niet bekend bij de eigenaar. Geen camping om voor om te rijden. Tip ga eens eten bij de renzenhoff
3 years ago

Kees Buter
Dutch
Leuke Camping voor 1 nacht kreeg wel de indruk dat er niet veel mensen meer komen in het hoog seizoen waren er nog zeker 30 plaatsen over er waren slechts drie plaatsen bezet. Het sanitair gebouw was super netjes de wi-fi was top en het was er heel rustig. vraag van te voren wat het kost ik heb de indruk dat er maar wat wordt gerekend met de acsi kaart of ANWB kaart krijg je kennelijk korting maar daar moet je wel om vragen verder is er voor kinderen echt niets te doen.
3 years ago

John & echtgenote
Dutch
Vriendelijk ontvangst door de beheerders (NL). Mooie ruime plekken met een piekfijne grasmat (let op: geen kleed/plastic onder luifel c.q. in voortent toegestaan!) Mooi, ruim, schoon sanitair. Voor afwassen 50 cent, maar daar krijg je veel (25 liter) super heet water voor. Helaas is de afwasbak voor het mooi iets te laag. Met enig regelmaat hoor je de schapen of komen de kippen over het terrein. In de directe omgeving genoeg restaurants, maar een beetje supermarkt zit ver weg. Naar Wenen is het circa 35 km.
3 years ago

tywiersma
Dutch
Gelegen op de rand van het Wienerwald, rustig, voldoende fiets en wandelgelegenheden. Goede verbinding met Wenen. Vriendelijke en hulpvaardige receptie, maar door electrische storingen niet bereikbaar. (bel receptie kapot). Fraai sanitair maar slordig (of niet) schoon gehouden. Geen zwembad, geen broodjes en geen restaurantvoorziening op de camping. De naam suggereert meer, maar feitelijk is dit een boerderij camping met veel rust. Het geheel maakte op ons een vermoeide indruk(september)
3 years ago

Kathy
Dutch
De camping ligt in the middle of nowhere. Wij kwamen er met regen aan en mochten alleen op het trekkersveldje staan. De mooie plaatsen achter het hoofgebouw wilde de mevrouw voor de campers en caravans bewaren( wij hebben een vouwwagen). Het sanitair is dan wel van marmer en schoon maar kwam mij erg somber over. De eigenaar zei geen woord teveel toen we na 1 nacht weer afrekenden. Jammer. Er liepen wel jonge reeën op de berg, je hoorde koebellen en geitjes. Heel landelijk.
3 years ago