Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
4.5 / 5 (7 votes )

Paradis Nature

Route de la Forge
F-18380, Frankrijk
France

Paradis Nature is a campsite with 30 pitches in Frankrijk, France. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
Cooking facilities
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Recreation
Playground

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Jan
Dutch
Leuke camping met vriendelijke ontvangst. Je mag je eigen plek uitzoeken. Dorpje is vlakbij met aardig kasteel en mooi meer (tegenover de camping). Rustige camping, veel ruimte wel. Fietsen viel tegen. Heuvelachtige omgeving.
2 years ago

Geraldine
Dutch
Prima camping voor langer verblijf, wij hebben er een week gestaan. Het is een ongedwongen camping zonder heggetjes, wat een ruimtelijk effect heeft nu het rustig is ! Normale toiletten met wc papier. Heet water voor afwas en douche. Sanitair is gedateerd, maar schoon en leuk aangekleed! Het de hond kun je vanaf de camping gelijk wandelen ( bos en om het meertje) Wel wat geluid van de weg. Grote plaatsen , als er niemand is kun je zelf je plek zoeken. 1 x per week staat er een prima pizza wagen op loopafstand van de camping.
2 years ago

Eric Mostert
Dutch
Een prima camping en heel groot. De eigenaars hebben iets leuks van het sanitair gemaakt en leuk aangekleed. Ook de gemeenschappelijke ruimte is prima uitgerust, een oven, een magnetron en muziek. Uitermate geschikt voor een bezoek aan de kastelen van de Loire.
2 years ago

Margo
Dutch
Wij waren op zoek naar een camping in de buurt van La Borne ; het beroemde en vreselijk gezellige pottenbakkersdorpje, en kwamen op weg daarnaar toe op deze camping terecht. Wat hebben we hier een fantastische tijd gehad. De nieuwe eigenaren hebben er twee jaar geleden werkelijk een paradijs van gemaakt ! Naar de toilet gaan, afwassen of douchen is gewoon een feestje. Overal verse bloemetjes, alles super schoon en faciliteiten als een magnetron of oventje wat je gewoon mag gebruiken maakt deze camping geweldig! We hadden een zeer ruime plaats en volop gelegenheid om in de schaduw te zitten. Een prachtig meertje ( helaas niet zwemmen ) met een kasteel maakt een wandeling rond de camping tot een betoverend tochtje. De eigenaars doen hun uiterste best om het je naar de zin te maken en willen graag over de omgeving vertellen. Aan alles is gedacht of wordt voor gezorgd.
2 years ago

Bol
Dutch
Camping Paradis in La Chapelle d'Angillon in de Sologne onder Orleans is een heerlijk rustige mooie groene camping omzoomd door bomen. Honden zijn gratis en zeer welkom. Ze mogen gewoon los. De 49 staanplaatsen zijn niet aangegeven, dat is wel zo heerlijk. U kiest zelf waar u staan wilt. De vriendelijke nieuwe beheerders houden het sanitairgebouw zeer schoon. Vanaf de camping liepen we met 4 honden tussen een bomenrij door, via een bruggetje over een beekje, naar een vis-strandmeertje met uitzicht op het Chateau d'Angillon. Zwemmen in het meer mag niet (maar iedereen doet het), varen en surfen mag wel. Een paradijsje voor honden+baasjes en een ieder die van kleine mooie rustige natuurcampings houdt. Onbegrijpelijk dat hier bijna niemand staat.
2 years ago

Peter en Elly Streefkerk
Dutch
Heerlijk plekje in de natuur. Leuke omgeving, zeker het meertje en kasteel naast de camping nodigen uit voor een wandeling. Stadje op loopafstand met bakker en supermarktje. Voor hondenliefhebbers(gratis verblijf) is er een prachtige voormalige spoorlijn naast de camping waar je de hond lekker los kan laten lopen. De camping zelf ziet er schattig uit. Grote plaatsen.Overal bloemen en wat ouderwets maar keurig schoon sanitair. Madame Christelle is erg vriendelijk en de sfeer is ongedwongen. Voor algemeen gebruik is er een oventje een magnetron en waterkoker. Super attent is het muziekje in het toiletgebouw.
2 years ago

Elisabeth
Dutch
Mooie camping. Rustig, soms wat stil in het voorseizoen. Schoon toilet. Goed onderhouden. Je kon gebruik maken van waterkoker, magnetron en oven. In de nacht is er geen beheerder aanwezig.
2 years ago