Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
Dogs
Washing machines
3.5 / 5 (3 votes )

Neptune

4 allée Gustave Eiffel - Plage de Massane
13920, St. Mitres les Remparts
France

Neptune is a campsite with 100 pitches in St. Mitres les Remparts, France, located in the Provence-Alpes-Côte d'Azur region. Neptune has wifi, a snackbar and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
TV connection
Wifi
Snackbar
Wheelchair access

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Recreation
Playground
Outdoor pool

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Fam.Feddes
Dutch
Fijne camping met mooi zwembad, uitstekend schoon sanitair. De camping loopt over in een mooi wandelbos, en als je de weg oversteekt ben je zo op een van de stranden van het grootste meer van Frankrijk dat een open verbinding met de Middellandse Zee heeft. Voor aan de weg bevindt zich een winkeltje dat iedere dag geopend is waar je vers brood, fruit, wijn etc. kunt kopen. Het beheerders echtpaar en personeel zijn zeer vriendelijk en gastvrij. Wij vonden het een verademing na camping Felix de la Bastide aan de overkant van de weg
3 years ago

Sylvia
Dutch
Camping is netjes verzorgd ook het sanitair is netjes. Ruime plaatsen. Bij aankomst werd ons verteld welke plaatsen vrij waren en konden we zelf een plekje uitzoeken. Camping is gelegen aan een zoutwatermeer met helaas niet zo'n mooi strandje. Op het strandje is wel een douche aanwezig om je weer lekker af te spoelen. Het meer ligt direct aan de andere kant van de straat, hier is ook een restaurantje aanwezig waar regelmatig live muziek is. Bij het zwembad op de camping is een klein barretje waar je nooit alleen zat. Omgeving zelf sprak ons niet zo aan, maar voor de strandliefhebbers is het een mooie bestemming. Binnen een half uurtje sta je aan een van de vele strandjes in de buurt van Marseille.
3 years ago

Lia Witvoet
Dutch
De campingbaas is heel behulpzaam, sanitair schoon maar erg verouderd. Zwembad niet verwarmd. Als het goed warm is is het te doen. Geen eet gelegenheid in juni. Voor de kinderen een klein peuterbadje. Wel op toezien het diepe zwembad is er naast. Prachtig uitzicht over het meer Etang de Berre en de bergen. Je kan ook rond rijden om het meer. Vlakbij een strandje. Een aanrader is de steden Martigues, Arles, St. Remy, Marseille vanaf de grote weg rijd je zo naar een ondergrondse parkeergarage super geregeld. Heel gemakkelijk. Dan in de oude haven bouillabaise eten. Kijk vooral naar de prijzen. 19 euro tot 60 euro. Tip neem een toeristisch treintje staat in de haven. Er is ook een pontje halverwege de haven gratis. Als de campingbaas niet bij de receptie is, zijn telefoonnummer is op de deur van de receptie geplakt, hij komt dan heel snel!! Wifi is niet goedkoop.
3 years ago