€39.8
per night
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 10 May till 20 September
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Tents
Caravans
Campers
Electricity
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Sand beach
4.5 / 5 (20 votes )

Naturpark Schluga Seecamping

Hermagor-Presseger See
9620, Hermagor- Pressegger See
Austria

Naturpark Schluga Seecamping is a campsite with 342 pitches in Hermagor- Pressegger See, Austria. Naturpark Schluga Seecamping has wifi, a camping shop, a restaurant, an indoor pool and lockers. Dogs are allowed on this campsite.

On Naturpark Schluga Seecamping it's possible to camp with a tent, a caravan or a camper. Besides camping it's possible to rent a mobile bungalow or an apartment as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground, a petting zoo, a sand beach, a sauna, a tennis court, a table tennis table, a volleyball court, a golf court, a minigolf area, sailing/surfing and bike rental.

Naturpark Schluga Seecamping offers sanitary facilities for the less-abled. To wash your clothing there are washing machines and laundry driers available

Characteristics campsite

Recreation
Bike rental
Playground
Kids animation
Swim in natural water
Sand beach
Nudist beach
Outdoor pool
Water slide
Indoor pool
Thermal bath
Sauna
Tennis court
Table tennis table
Volleyball court
Minigolf area
Golf court
Sailing/surfing
Boat slip way
Horse riding
Fishing
Diving station
Cross country skiing

Accomodation
Tents
Caravans
Campers
Rental cabins
Static caravans
Apartments

Facilities
Electricity
TV connection
Wifi
Cooking facilities
Camping shop
Bread at spot
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
Campfire allowed
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Open all year round
Nudists
Youth groups area
Car free
Car allowed on spot

Camping type
Farmer campsite

Sanitary
Baby change facilities
Wheelchair sanitary
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Dirk Andries
Dutch
Voor ons is deze camping top met alles er op en er aan en wij komen hier al ruim 15 jaar.Maar deze camping is plots verkocht aan Europark en deze strooien de mensen heel veel zand in de ogen door te zeggen dat deze blijft maar overal maken ze reclame voor huisjes en als je de folder aan vraagt zie je dat de hele camping verdwijnt in huisjes.Als je dit dan voor legt aan de directie dan proberen ze het als nog te ontkennen op een heel leugenachtige manier.Dus pas op als je hier reserveert wand je krijgt geen zekerheid.
2 years ago

Jan
Dutch
Grote, zeer goed georganiseerde camping in een prachtige omgeving. Wij sliepen in een stacaravan van Gebehtsroiter (aanrader, die zijn nieuwer dan de Nederlandse aanbieders). Onze 3 (jonge) kinderen vonden het zwembad en het meer fantastisch. De camping zelf vonden we minder goed geschikt voor jonge kinderen: door de grootte en hoogteverschillen kom je elkaar niet makkelijk tegen, is er redelijk veel verloop en er is geen centrale plek waar kinderen elkaar tegen het lijf lopen (de speeltuinen liggen aan de randen en worden weinig gebruikt). Animatie is niet echt gericht op kleine kinderen of het is op de andere camping. De camping zelf was erg netjes en verzorgd, we hebben het top gehad, maar voor ons te weinig sfeer. Er is een restaurant, maar geen opties voor glutenvrij eten voor mensen met coeliakie, ook niet op aanvraag.De omgeving is prachtig, er is veel te doen en te zien en daar is deze camping een goede uitvalsbasis voor.
2 years ago

Fam. Jansen
Dutch
Camping is groot, héél veel, terugkerende kliekjes, Nederlanders. Geen "liefde en aandacht", camping eigenaar niet gezien, het is een "bedrijf" . Hele drukke, doorgaande weg langs de camping. Je hoort de auto's continue rijden, ook als je hoger staat. Als je lager staat is het vreselijk, de vrachtwagens rijden bijna door je tent heen. Stilte en rust is ver te zoeken (overigens schijnen er mensen te zijn die het geen probleem vinden) Meer is leuk, zwembad klein. Sanitair oogt prima echter 1 schoonmaakbeurt per dag (om 10 30) is te weinig.Restaurant zijn we niet geweest, ligt aan de doorgaande weg en roept "wegrestaurant-herrie" op. Daar zit je niet voor je plezier. Het weer was dramatisch, daar kon de camping niets aan doen.Pubers vonden het geweldig (drank mag vanaf 16, en jonger, daar wordt gretig (mis)bruik van gemaakt). Voor ons een teleurstellende vakantie die in het teken stond van drukte, herrie en slecht weer.., nooit meer
2 years ago

S. Slotegraaf
Dutch
Het is een prachtige schone camping. Prachtig gelegen bij een meertje. Het meertje is ongeveer tien minuten lopen. Het winkeltje is klein maar de eerste benodigdheden zijn er zeker aanwezig. Zeer vriendelijk personeel. Bij het restaurant kan je heerlijk eten en is zeker een aanrader ook daar wordt je zeer hartelijk ontvangen. De omgeving is prachtig en er is veel te doen. Mooie wandelingen, met bergbanen omhoog enz. We zaten in een mobilhome van een touroperator. Deze was super voor elkaar en de gastheer en mevrouw deden hun uiterste best om alles goed voor elkaar te hebben.
2 years ago

Fam. de Bever
Dutch
De camping oogt en is keurig. Plaatsen zijn, indien je de comfort plaats neemt welke slecht 4 euro per nacht duurder is, groot. Wij konden een caravan met voortent en 2 kleine tentjes gemakkelijk kwijt. De auto kon er dan nog bij en we konden ruim zitten buiten de voortent. Het sanitair is schoon, luxe en ook voldoende aanwezig. 4 sanitair blokken is ruimschoots voor deze camping. De plaats heeft wel wat bomen, maar die was niet voldoende voor schaduw. Zwembad was qua omvang voldoende voor de drukte welke wij op dat moment op de camping hadden. Water was verwarmd, waardoor het niet zo ijskoud was. Heerlijk. Daarnaast is het meer op loopafstand. Mooi aangelegd strand en ligweide. Restaurant heeft heerlijk eten. Het is er gezellig en het personeel is vriendelijk. Wat ons betreft de mooiste camping welke wij ooit in Oostenrijk hebben bezocht en we komen zeker terug.
3 years ago

Jessica
Dutch
Niet zo fijne camping vonden wij. In het restaurant werd ons gevraagd of we met vreemde mensen aan tafel wilden omdat het erg druk was, in de coronatijd. Nadruk op geld verdienen, en dat beviel ons niet. Erg druk en klein zwembad. Weinig mogelijkheden om uit te eten in de buurt van de camping.
3 years ago

Luuk
Dutch
We hebben 2,5 week in juli 2020 op deze camping gestaan. In één woord fantastisch! Waarom? Mooi opgezette camping, ruime (schaduwrijke) plekken, fijn zwembad, meer op loopafstand, mooi en schoon toiletgebouw, fijn restaurant op de camping, vriendelijk personeel. Daarnaast wordt er van alles georganiseerd op/vanuit de camping, zonder dat er drukke animatie aanwezig is. Voor onze kids van 4 en 8 was het geweldig. Maar als je nergens aan mee doet heb je er geen ‘(over)last’ van. De omgeving is daarnaast ook prachtig; veel te doen, mooie natuurgebieden, om te wandelen/fietsen prachtig. Voor de mtb en ook de racefiets is het een geweldige uitvalsbasis voor mooie tochten. En één tip: de weersvoorspellingen kan je beter niet in de gaten houden. Op dagen dat er onweer en regen werd voorspeld bleef het vaak aan de andere kant van de bergen hangen, waardoor er geen pijl op te trekken is. Genieten dus!!!!
3 years ago