Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
4.5 / 5 (11 votes )

Municipal Saint Nazaire le Désert


26340, St. Nazaire le Désert
France

Municipal Saint Nazaire le Désert is a campsite with 30 pitches in St. Nazaire le Désert, France. Municipal Saint Nazaire le Désert has wifi, a snackbar and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
Wifi
Snackbar
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Recreation
Playground
Outdoor pool

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

David LAIDET
French
Si vous souhaitez des vacances reposantes, dans un cadre idyllique, à dimension très très humaine (30 emplacements...), c'est bien ici qu'il faut venir. Une belle piscine très bien entretenue comblera les petits et les grands et les petits jeux du jardin, les plus petites. Le snack est top, les prix accessible et l'hôte, Nina, très gentille avec son accent venu de l'Est ;-)
2 years ago

Chris
French
maitre nageur inexistant. Prix d'entrée bcp trop élevé. 3 euros la PM pour les non campeurs. Un groupe d'ado monopolise la piscine, impossible de faire ne fusse qu'une longueur... 30min.ça va mais après il faut de la place pour tt le monde.... Dommage
2 years ago

Uli kraus
English
With pleasure once Very Friendly staff, clean , Great landsxape for cycling , River bathing
2 years ago

Sybille
Dutch
Zeer gastvrij dorpje, enig mooi door het samenstromen van twee riviertjes, enig mooie streek en vooral rustig, niet veel toerisme. Een echte oase dans le désert met lekkere plaatselijke keuken en niet duur. Het zwembad is zeer netjes en de groene camping wordt beheerd de zeer vriendelijke Nina. Echt geen enkele negatieve opmerking. Een volle 10.
2 years ago

Lebouteiller
French
le calme la propreté la gentillesse de NINA et, la piscine municipale 3 € de forfait personne pour toute la durée du séjour. un frigo et une case congélation à disposition le snack sympa bref super vacances dans la drôme et la valée de la roanne
2 years ago

Paulwillem Lommerde
Dutch
Siinds 2015 is er een nieuwe beheerder die er alles aan doet om het de gasten naar de zin te maken en de rust op de camping te bewaren. Sanitair is ontoereikend, wel schoon. Op minder dan 45 autominuten is er alleen natuur, en uiteraard een mooi 25 meter zwembad op de camping. Op loopafstand een kleine super, bakker, restaurant, kroeg, en ook op de camping is een snack. Veel gezinnen met kleine kinderen en oudere stellen. Ongeveer driekwart frans, eenkwart nederlands en belgisch. Forfait 2 pp plaats, camperrmiddel is €15. (2015)
2 years ago

Harrie Wijermars
Dutch
Tijdens een wandeltocht vanuit een naburige camping kwamen we toevallig langs deze camping. Prachtig gelegen nabij het vriendelijke dorpje St. Nazaire le Desert en uitzicht op de omringende bergen. Wij hebben onze caravan opgehaald en zijn hier neergestreken. Met veel plezier hebben we hier ruim 1 week gestaan in de eerste helft van juli. Van de ongeveer 40 plekken was minder dan 25% bezet, niet helemaal te begrijpen gezien prijs/kwaliteit verhouding. De nieuwe beheerder is, blijkbaar in tegenstelling tot zijn Nederlandse voorganger, niet zo goed in het aan de man brengen van deze camping. Voor ons heel prettig, voor hem waarschijnlijk minder. Verdere voordelen: vriendelijke benadering, erg mooi zwembad, winkeltje en bakker op 5 minuten, prachtige wandelroutes vanaf de camping. Goedkoop, kale prijs , plaats en twee personen voor 14 €. Nadeel, een wat grotere plaats als Die, Crest of Dieulefit ligt op bijna 40 kilometer. De rit daarna toe erg mooi. Een aanrader deze camping
2 years ago

van den Broek
Dutch
prima plek voor een fijne en rustige vakantie. Veel wandelmogelijkheden in de omgeving. Voor grotere kinderen erg weinig te doen. Ze moeten het treffen om er leeftijdsgenoten tegen te komen. Veel jonge kinderen. Ongeveer voor de helft Franse en Nederlandse gasten. Sanitair erg beperkt...
2 years ago

Tanja Nolten
Dutch
Als je in de prachtige Drome een enorm gastvrije, gezellige en ruime camping zoekt dan is dit het adres voor levensgenieters!
2 years ago

Fam Veldhuizen
Dutch
Wij zijn hier in augustus 2008 geweest. erg leuke camping. Jammer genoeg toen wij waren erg weinig Nederlanders, dat was jammer voor de kinderen, maar dat was vooral aan de ouders te wijten, wij hoordden dat net voor wij arriveerden er meer Nederlanders waren. Toch hebben de kinderen zich prima kunnen vermaken, o.a. in het mooie en grote zwembad (waar wij ze vanuit onze luie stoel konden zien) en in de speelkamer, wat niet erg veel voorstelde maar toch altijd wel weer wat te doen was. In het dorpje (Saint Nazaire le Désert) was ook een tennisbaan waar je gratis kon tennissen en een voetbalveldje. Voor de ouders ook een leuke camping, heerlijk rustig, s'avond alleen af en toe last van feestjes die tot laat doorgingen maar volgens onze buren waren die nachten de enige dat het geluid zo hard was. Je kan ook prima wandelen, en de benodigde boodschappen waren te halen in het dorpje.
2 years ago

Carla
Dutch
gezllige camping waar je je helemaal thuis voelt. De kinderen kunnen ook lekker hun gang gaan dus hun ouders ook!
2 years ago