Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
4.5 / 5 (12 votes )

Municipal le Pelly

Le Pelly
74740, Sixt-Fer-à-Cheval
France

Municipal le Pelly is a campsite with 100 pitches in Sixt-Fer-à-Cheval, France, located in the Rhône-Alpes region. Municipal le Pelly has wifi and a restaurant. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
Wifi
Snackbar
Restaurant
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Recreation
Playground

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

John
Dutch
Geweldig gelegen camping met ruime plaatsen in een erg mooi dal. De camping was vol (ondanks corona) maar toch rustig. Het tweede toiletgebouw is een aanwinst. De receptie is erg vriendelijk, spreekt zeer goed engels en stelt zich flexibel op.
3 years ago

Eric Janssen
Dutch
Fantastisch gelegen camping. Er zijn maar weinig campings in de Alpen waar je zo mooi kunt staan. We hebben ruim twee weken hier met een tent gestaan. Vaak tussen veel anderen die met de tent kamperen. Van de muizenplaag in de eerdere reviews is geen sprake meer. Inmiddels is ook een tweede toiletgebouw geopend. Zeker in drukke weken is dit erg fijn. Voor kinderen zijn er weinig speeltoestellen maar onze kinderen van 6, 8 en 10 hebben zich er prima vermaakt met de rivier op en naast de camping. Elke dag kan er vers brood besteld worden en er is een klein restaurantje waar je prima eenvoudig kunt eten.
3 years ago

Denoncin
French
Le camping est superbement situé: dans un cirque montagneux majestueux. Les marches sont proches et très bien renseignées. Les responsables de ce camping sont professionnels : accueillants, sympathiques. Le pain est cuit chaque matin et disponible dès 7h30. Le camping dispose d'un bar et d'un restaurant où il fait agréable de s'y restaurer à un prix super démocratique. Nous vous le recommandons vivement pour y vivre des vacances agréables, vivifiantes et reposantes à souhait.
3 years ago

Fam. De Vries
Dutch
Het uitzicht op de hoefijzervormige rotswanden met de watervallen is fantastisch, het is dan ook een grote trekpleister voor de Fransen. Op de camping merk je daar niets van. Het kabbelende beekje naast de tent is een groot vermaak voor de kinderen en daarnaast een prima koelplek voor de drankjes. Het sanitair oogt nieuw, maar met 4 toiletten en 4 douches is het voor een volle camping te weinig. In het hoogseizoen wordt het sanitair maar 1 x per dag schoongemaakt. Het is bedroevend hoe sommige kampeerders de toiletten achterlaten. Bij zonsondergang staan er dagelijks herten in de weide naast onze tent. De nachten zijn koel, de beheerder vraagt stilte na 10 uur en dat is het ook. De indrukwekkende Melkweg is ondanks de lantaarns goed te zien. Een deel van de Alpen lijdt deze zomer onder een muizenplaag. Daar heeft de camping ook veel last van. De beheerder heeft dit bij aankomst niet aangeven. Jammer, want dan hadden we voorzorgsmaatregelen kunnen nemen. Helaas is daardoor flink wat knaagschade aan kampeermateriaal opgetreden. Dit was voor ons de reden om eerder te vertrekken. Daarnaast werden we bij aankomst gesommeerd om direct te betalen voor een hele week. De reden was onze reservering en aanbetaling van 80 euro. Als zeer ervaren kampeerders zijn we dit nooit eerder tegengekomen, betaling van het restant was altijd achteraf. De charme van kamperen is naar onze mening de vrijheid, de keuze om je eigen weg te gaan. Wellicht dat het met de muizen te maken heeft gehad. Wie zal het zeggen. Ondanks alles is het een heel mooi gelegen camping. Een aanrader voor de liefhebber van rust, flora en fauna.
3 years ago

DUBREUIL
French
Magnifique lieu en pleine nature, au cœur du cirque. Très calme circulation pratiquement nulle. Sanitaires neufs, très propres. Les gérants sont très agréables et sympathiques. Nous avons un chien aucun problème, bien entendu il était en laisse. Pas de problème de bruit, je recommande ce camping à 100 %
3 years ago

Ilse
Dutch
Prachtig gelegen camping. Wij hebben met 2 kinderen gekampeerd. Prima camping, lekker brood 's ochtends en leuke spelletjes te leen bij de receptie. Sanitair was netjes toen wij er waren. Wij hadden een grote plek naast het stroompje. Wel veel wisselende buren binnen 1 week. Mooie wandelingen zijn te maken in directe omgeving, maar we hebben ook gezwommen in Samoens en zijn in het klimbos in Morillon geweest.
3 years ago

MBoulanger
Dutch
En dat uitzicht wordt je nooit zat. Werkelijk waar fantastisch mooie bergen rondom de camping, een van de mooiste plekken in de Alpen. We stonden onder aan de camping naast het (piep kleine) beekje. Op die plekken geen stroom maar het beekje is een perfecte koelkast. Ondanks dat het een vrij grote camping is is het er rustig. Het weer was perfect, overdag 28 graden, 's nachts een heel stuk kouder. Waar we niet over te spreken waren was het sanitair. Een veel te klein gebouwtje voor zo'n grote camping in het hoogseizoen. 4 (gemengde) toiletten en 4 douches welke er aan het eind van de dag ontzettend smerig waren. Ook waren de douches koud. Let er ook op dat je niet onder een van de lantaarn palen gaat staan, deze zijn erg fel 's nachts.
3 years ago

Lieve
Dutch
Leuke camping voor een paar dagen. Ruime wandelmogelijkheden vanaf de camping en ook in de omgeving. Mooie, grote grasplaatsen, sommige met schaduw, maar ook een aantal in de volle zon. Door de ligging kan het aardig warm worden op de camping. Je kan wel uitwijken naar de bosranden voor schaduw, maar wat schaduw op de plek is wel handig. Er is weinig sanitair, maar wij hebben nooit echt moeten wachten voor een douche. Jammer dat het sanitair, zowel oud als nieuw, niet schoner wordt gehouden. Je kan lekker en erg verzorgd eten op de camping zelf.
3 years ago

R van schagen
Dutch
Schitterend gelegen camping aan het eind van het dal. Perfecte uitgangspunt voor veel activiteiten in de bergen. Kritiek op eigenaars is ons totaal vreemd. Erg aardig echtpaar waarvan de man perfect Engels spreekt en de vrouw prima engels. Savonds wordt de broodbestelling bij de tent opgenomen. Sanitair is goed. Schoon, hete douches en voor sommigen misschien basic, voor ons perfect. Tips: mtb-en in de omgeving en voor kleiner kinderen het bospad tussen samoens en sixt vanaf de skilift. Huttentocht aan de noordzijde (refuge folly en vogealle) met kinderen of zuidzijde (populairdere hutten dus op tijd reserveren). Voor tenten zijn de hoogste plaatsen het leukst. Anders sta je tussen veel campers. Plaatsen zijn overigens ruim.
3 years ago

Ria
Dutch
We hadden een tent gehuurd, dat was prima geregeld, alleen jammer dat we midden op het veld stonden met over 24 uur geen spatje schaduw.....maar dan pakten we ons stoeltje op en gingen op een schaduwplekje op de camping zitten. Camping mooi gelegen in een mooie omgeving, veel mogelijkheden voor wandelen in de directe omgeving en ook al sje een paar kilometer met de auto reed. Samoens, 15 km , leuke plaats om boodschappen te doen. Sanitair, erg basic, niet echt geweldig schoon, werd weinig gepoetst. ik moest ook even wennen aan dat mannen en vrouwen van dezelfde douches gebruikt maakten. Eigenaar, en familie, harde werkers , spraken helaas alleen maar Frans, was af en toe een beetje lastig. Broodjes 's morgens perfect.
3 years ago

Renske Timmers
Dutch
Heel mooi gelegen camping, in de hoefijzervorm van de bergen van Sixt fer a cheval. Veel natuurkampeerders. Vroeg in bed, vroeg op, veel wandelaars. Wandelingen vanaf de camping te starten. Klein restaurant, met beperkte kaart. Prima kampeerplaatsen, de herten lopen zo voor je neus uit de bossen tijdens de schemering. Helaas knaagden de muizen onze tent kapot, en hoewel wij de flora en fauna bewonderen is dat wel een nadeel gebleken.
3 years ago