Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
4.5 / 5 (13 votes )

Municipal Le Bois des Pêcheurs

Rue du Docteur Barbier
80290, Poix-de-Picardie
France

Municipal Le Bois des Pêcheurs is a campsite with 30 pitches in Poix-de-Picardie, France, located in the Picardy region. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines and laundry driers available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
TV connection
Wifi
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Recreation
Playground

Sanitary
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Peter Moes
Dutch
Winkels en een weekmarkt op 400mtr wandelen. spreken meerdere talen. sanitair is wat verouderd maar in een uitstekende staat en goed schoon. Fijn wandelen in de omgeving.
6 months ago

Leontien
Dutch
Prima camping voor een nachtje op doorreis. Supermarkt en tank naast de camping, prima plekken. Schoon sanitair. Leuk om even een wandelingetje te maken maar t kerkje.
1 year ago

Jan Kees den Haan
Dutch
We hebben hier één nacht doorgebracht op weg naar Normandië. Je mag zelf een plek uitzoeken en het is er niet duur. Er is dan ook niet veel op de camping. Het sanitair is er overigens prima. Een restaurant of kampwinkel is er niet. Wel een grote supermarkt op loopafstand. Ik denk niet dat veel mensen hier langer dan een paar dagen blijven staan. Voor een paar dagen is het echter zonder meer prima.
1 year ago

De Wilde
Dutch
Camping gebruikt als doorreiscamping. Plekken per stuk of kleine veldjes voor 3 of 4 plekken. Sanitaire was netjes en verzorgd, geen zeep of reiniging beschikbaar tijdens covid-19 periode. Groot speelveld en zitplek in het midden van de camping WiFi beperkt op camping beschikbaar. Dicht bij het dorp en kort wandelpad om de camping.
2 years ago

edwin declercq
Dutch
Camping voornamelijk gebruikt als doorgangscamping doch gezien de rust, mooie plaatsen , goed onderhouden toiletgebouw zeker een aanrader voor enkele dagen rust in en rond Poix.
2 years ago

Maryline EONNET
French
les emplacements sont très spacieux, nous avons apprécié l'ombre des grands tilleuls. Très jolie région, beaucoup de choses à faire. Le camping a un excellent rapport qualité prix. Il est très agreable de pouvoir aller au bourg à Pieds. La grande surface proche est aussi très pratique. Très bon accueil et sanitaires très propres.
2 years ago

Peter Moes
Dutch
Het sanitair is enkele jaren geleden opgefrist en is gewoon goed. In 5 min sta je in het dorp waar alles is, tanken grote super en bakker enz. Er is geen water op de plaats en af en toe heb je wat meer kabel nodig. Het was de bedoeling dat we 2 dagen bleven maar het werden er 11 en hebben ons niet verveeld. Mooie wandelingen vanaf de camping .
2 years ago

Marcel
Dutch
Net verzorgde camping aan rand van dorp. Wordt veel gebruikt als doortrekkerscamping (ook door ons) maar ook voor langer verblijf. Relaxte sfeer. Dorp op loopafstand. Sanitair centraal gelegen, netjes verzorgd. Douchstraal stelt niet veel voor, water wel goed warm. Ruime plekken. Voor stroom op sommige plekken lange kabel nodig.
2 years ago

Jean Billiet
Dutch
Een superrustige kampeerplaats. Heel vriendelijk onthaal. Heel net sanitair. Gratis wifi. 5 minuten te voet vanCarrefour. 3 dagen verblijven is 2 betalen. Bezinswaardig: het rozendorp Gerberoy en het kasteel van Rambures. Kortom wie op zoek is naar rust en vogelzang, een aanrader!
2 years ago

Dirk van der Velde
Dutch
Mooie camping met ruime plaatsen. Het sanitair is prima en ruim voldoende. Gratis wifi op de hele camping. Als er niemand op de receptie zit, zoek je maar een plaats en schrijf je later in. Het stadje is op loopafstand, met een supermarkt op 200 meter. 3 nachten blijven betekent 2 nachten betalen.
2 years ago

Laurent Neels
Dutch
Reuze camping. Heel lieve en bekwame eigenaars. De motorhome plekken zijn afgezoomd met hagen wat een goed gevoel van privacy geeft. Niets is te veel om de toeristen te plezieren. Nooit meegemaakt in Frankrijk de camping dame spreekt ook nog Engels en Duits. Ook ruilbibliotheek aanwezig met dito Nederlandstalige boeken en (oude) tijdschriften. We hebben er vier heel leuke dagen doorgebracht en heel wat van de omgeving gezien. We gaan ZEKER terug. Supermarkt op 400 meter. Lekker eten in "Café de Paris". Te veel om op te noemen....
2 years ago

Elke Thelen
Dutch
Mooie doorreis camping, leuk om een paar dagen te blijven. Hartelijke ontvangst in het Engels, we mochten een plek uitzoeken. Mooie groene en rustige camping gunstig gelegen tov supermarkt en tankstation . Je kunt er goed de honden uitlaten , rondom de camping loopt een leuk rondje. Sanitair is verouderd maar wordt heel goed gepoetst , er is wc papier op toiletten aanwezig . Met Acsi tarief en 3=2 was het een heel mooie prijs! Een echte aanrader
2 years ago

Bernd L.
German
Wir haben den Platz als Zwischenstop genutzt und würden sehr freundlich empfangen. Die Anlage ist gepflegt, die Parzellen sind durch Hecken getrennt - nicht jede Parzelle hat Strom. Das Sanitärhaus ist einfach ausgestattet (Klobrillen gibt es nicht) aber sauber. Brötchenservice, Laden und Restaurant gibt es nicht, was aber kein Problem ist, denn der Ortskern ist nur 10 Minuten zu Fuß entfernt. Unsere Restaurantempfehlung dort: Le Local!
3 years ago