Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Rental cabins
Wifi
BBQ allowed
Washing machines
4 / 5 (15 votes )

Municipal l' Airial

61 Avenue de Port d'Albret
F-40140, Port d'Albert-Soustons
France

Municipal l' Airial is a campsite in Port d'Albert-Soustons, France, located in the Aquitaine region. Municipal l' Airial has wifi, a restaurant, an indoor pool and lockers. Besides camping it's possible to rent a rental cabin or a mobile bungalow as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground and a tennis court.

To wash your clothing there are washing machines and laundry driers available

Characteristics campsite

Accomodation
Rental cabins
Static caravans

Facilities
TV connection
Wifi
Cooking facilities
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Pitches with shade
Car free

Recreation
Playground
Kids animation
Outdoor pool
Tennis court

Sanitary
Baby change facilities
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Frank
Dutch
1e keer op een Municipal tijdens corona periode. Prima ontvangst en netjes geholpen. Ontvangst echt pas vanaf 14 uur, ook al is de receptie open en is de plaats vrij (vreemd). Veel huisjes gescheiden van de kampeerders. Positief: oa leuk dorpjes en kustplaatsen, supermarkten op fietsafstand, faciliteiten prima, prachtig zwembad, ruime plaatsen met veel schaduw (kan ook een nadeel zijn), prima sanitair (goede douches), mooie (fiets)omgeving, mooi strand op 20 min fietsen incl surveillance (fietsverhuur op camping) Negatief: weinig persoonlijks, zanderige ondergrond (veel opwaaiend stof dus, extra zeil aanbevolen), wij stonden aan de weg kant en pal naast de naastgelegen camping en hun parkeerplaats (alleen huisjes). In de avond tot 11 uur discomuziek van deze camping. Prima dus, wel veel jongeren die je daar tot laat KAN horen, dus voor de lichte slapers onder ons, neem oordoppen mee.
3 years ago

Maikel
Dutch
Nette camping, goed sanitair, mooi groot zwembad (pas uitgebreid). camping werd met bijna militaire precisie bewaakt, geeft een veilig gevoel maar een beetje glimlachen en gedag zeggen naar de camping gasten mogen ze die bewakers wel aanleren dat maakt het voor de gasten net even iets vriendelijker. Sanitair is ruim, modern en schoon. het grote glazen koepeldak op het sanitair gebouw is mooi, je staat in de volle zon te douche (met regenboog en al) maar let op: in de avond spiegelt het dak waardoor je dus voor iedereen in de andere douches enz. zichtbaar bent. Gelukkig kun je ook in de bijgebouwtjes douchen en daar zit een normaal dak op. Bij het reserveren gevraagd om een ruimte schaduwrijke plaats en deze ook gekregen. de camping was lang niet vol (wat ik niet echt begrijp) er stonden ook bijna geen Nederlanders bijna alleen maar Fransen en Spanjaarden. Wij waren een beetje sceptisch toen we dat zagen en verwachten een addertje onder het gras maar dat was er absoluut niet.
3 years ago

maikel
Dutch
Afgelopen 2 jaar ook geweest en toen was het prima, maar dit jaar.... Bij aankomst geen ruimte meer op de stroomkast, na 3x vragen (de 3e keer flink kwaad na 1,5uur wachten) kwam er eindelijk iemand die de stekker van de buurman eruit trok en die van ons inplugde. Dat vond hij een oplossing. Toen de Spaanse buren terug kwamen was het natuurlijk in eerste instantie bonje, beetje kansloos. Zit je niet op te wachten na 900km rijden en een tent op zetten. Andere jaren vooral Spanjaarden (jeej) nu meer Fransen (jammer) Aquagym vorige jaren 5 dagen in de week nu nog maar 2 waarvan er 1 om onduidelijke reden niet doorging zonder bericht. Veel herrie in de avond van huisjes park naast de camping en van bandje/karaoke enz. op de camping zelf (iedere avond tot minimaal 1u) Wifi a 30 euro per apparaat per week, echt schadalig wat mij betreft. Kleine korting gehad na klacht bij vertrek, net gebaar maar ik ga niet meer terug.
3 years ago

Hans
Dutch
camping per toeval langsgereden, is een 4 sterren camping met net juli 2011 nieuw sanitair, alles netjes ruime douches, en ook wasgelegenheid voor baby's, kleine wc's voor kleine kinderen, mooi proper zwembad ,incl. luie badmeester, niet bijzonder maar wel schoon er ruim genoeg, 5 minuten van de zee, en heel ruime plekken 120M2
3 years ago