Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
BBQ allowed
Dogs
3.5 / 5 (13 votes )

Municipal de Molsheim

6 rue des Sports
67120, Molsheim (Bas-Rhin)
France

Municipal de Molsheim is a campsite with 100 pitches in Molsheim (Bas-Rhin), France. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Car free

Recreation
Playground
Outdoor pool


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Dirk Mechielsen
Dutch
Volgens de website van de camping zou de receptie van 13.00 tot 17.00 uur geopend zijn. Op zaterdag 17 september kwamen wij om 13.00 uur kwamen wij, aan er stond toen al één teleurgestelde kampeerder te wachten, op een papiertje op het raam stond dat de receptie pas om 14.00 uur open ging? Dus een uur gewacht ondertussen kwamen er nog 4 kampeerders. Om 13.50 uur kwam er iemand die iedereen liet wachten tot precies 14.00 uur waarna hij met een stuurse blik de deur opende en zei dat de camping vol was. Er kwam toen een Deens echtpaar dat op de camping stond en aangaf te willen vertrekken en dat er dan één van de wachtenden op die plek kon staan maar dat wilde de boze ambtenaar niet. Hij deelde liever briefjes uit van een naburige camping dat was blijkbaar minder werk! Als je geen zin hebt om op zaterdag te werken blijf dan lekker thuis.
1 year ago

Ingrid en Bas
Dutch
Prima Municipal camping met 2 sterren, met ACSI pas erg goedkoop. Je krijgt ook kaartjes voor het fijne gemeente zwembad wat tegenover de camping ligt. De plaatsen onder de lindebomen zijn prima en vlak, het toiletgebouw was schoon. Plaatsje Molsheim is aardig maar de aanwezigheid van de vele Ooievaars maken de omgeving speciaal. Wij vonden het een prima overnachtigingscamping op onze thuisreis vanuit Zwitserland.
1 year ago

lammert woldman
Dutch
wij hebben hier al een paar jaar onze vakantie doorgebracht,kan alleen maar zeggen we hebben een toptijd gehad op deze kleine camping die door een mooie groep personeel bestierd wordt,altijd behulpzaam nooit te beroerd om je een helpende hand te bieden indien nodig, de toiletten werden ieder dag keurig schoongemaakt en het mooie stadje Molsheim blijft boeien. in de Elzas is voor een ieder wel iets om te ondernemen en Straastburg is zelfs per fiets goed te doen, kortom voor ons blijft het een aanrader.
3 years ago

LAJARGE Michel
French
véritable camping avec des tentes, pas de mobil home, un plaisir! une piscine, gratuite, accessible en traversant la route. camping très propre, sanitaire et douche au top. Gestion bizarre du camping, indication " camping complet" à l'entrée, alors qu'il y a de nombreuses places libres. Accès facile de Strasbourg en train, point de départ idéal pour visiter de nombreux sites en Asace
3 years ago

JJH
Dutch
Komen al jaren op deze camping. Terrein is ok. Niet speciaal. Wel genoeg bomen voor schaduw. Toilet gebouw is gedateerd en de schoonmaak wordt gedaan maar onderhoud is dramatisch. Veel schimmel in de voegen bij de douche. Ook is een urinoir al minstens 5 jaar defect. En dan hebben we nog de schoonmaker. Een regelrechte onbeschofte persoon die niet kan schoonmaken. Totaal geen toegevoegde waarde voor de camping. Alleen deze man is al een reden om deze camping niet aan te doen. Het is dat er geen andere camping in molsheim aanwezig is. Ik snap werkelijk niet hoe andere mensen deze camping zo hoog kunnen waarderen. Ik twijfel hierdoor zeker aan de eisen die zij stellen aan een camping. Wel is er naast de camping een zwembad en een speeltuin. Het dorpje is niet heel bijzonder maar wel gezellig met een leuk pizza restaurant' memo' en restaurant 'metzig'.
3 years ago

Bouts
Dutch
De basis van deze camping is prima, maar het onderhoud en vooral het reinigen van vooral het toilet gedeelde was erbarmelijk, er werd 1.00 uur de toiletten afgesloten, maar wat er uitgevoerd werd was helemaal niet zichtbaar na dat uur. enkele voorbeelden: achter toiletpot en urinair lag nog net zoveel poepresten en plas als voor dit uur en buiten dat de vloer globaal gepoetst was, was niks veranderd aan de zijwanden en hoger was nooit iets aan gedaan. verder de kranen afvoeren en het bekende urinair welk al jaren met plastiek is afgedekt, allemaal een groot drama. Het bleek dat deze camping onlangs geen gemeente camping meer is maar over genomen door een particulier en 1 dame aan de ingang ( welke wel behulpzaam ) en dan de heer die voor het "onderhoud " moest zorgen. verder zou het zwembad tot 7 sept. open zijn maar 4 sept werd het reeds gesloten terwijl het bloedheet was.
3 years ago

Kevin
Dutch
Leuke municipal camping. Niet zo groot, zodat kleine kinderen zelf de weg kunnen vinden. Fijne plekken, ruim genoeg voor een grote tent en auto. Je zit aan de rand van het dorp en daardoor komt er wel wat verkeer voorbij, maar je zit ook op loopafstand van het centrum met verschillende restaurantjes. Het zwembad is goed, voor klein en groot, met een hele mooie ligweide. Achter het zwembad zit een leuke speeltuin voor kleine kinderen. Verder is er twee maal per week een tarteflambee avond en een keer per week met Franse DJ. Erg leuk dus voor een municipal camping. Hoe de kinderen zich vermaken hangt erg van de andere gasten af natuurlijk. Een deel staat er wat langer en een deel wisselt erg, vooral campers; op het ene moment veel Nederlanders en later weer veel Fransen. De grote Super U zit om de hoek. Erg handig, je hoeft eigenlijk niet veel in je koelbox te bewaren. Op zondag is 'ie dicht en ook de grote Cora een stukje verderop. Het sanitair is oké; beetje gedateerd.
3 years ago

Maartje
Dutch
We zouden eigenlijk een aantal dagen op deze camping staan, maar vanwege de verwachte onweersbuien toch maar eerder vertrokken. De eerste indruk van de camping was dat die een beetje rommelig was. Met auto's bij de plekken heb je niet echt het idee dat je in de natuur zit :-( Rondom door de bomen wel veel schaduwplekken. Speeltuin en zwembad aan de overkant van de weg waren prima :-) Sanitair is gedateerd, maar wel schoon.
3 years ago

familie Mestdagh- Verstraete
Dutch
De plaatsen zij ruim, het sanitair zeer proper, grote douchecabines, dicht bij winkel, goede uitvalbasis om de streek te verkennen, rustige camping Er is echter wel wat nachtlawaai, want de camping ligt aan een kruispunt van 2 wegen.
3 years ago

Joost Burger
Dutch
Wij hebben hier twee en een halve week gestaan in juli/augustus 2015. We stonden vrij dicht bij de straat aan de achterkant, die soms rumoerig is en waar de vuilcontainers vroeg worden geleegd. Dat was wat minder maar verder is de camping ons goed bevallen. Het zwembad is prachtig en de prijs (30 euro) voor gezin met caravan en hond en verder alles inbegrepen is zeer acceptabel. In de omgeving is super veel te doen. Wij vonden Straatsburg, Fort Mutzig, Le Struthof (concentratiekamp) en Molsheim zelf erg mooi. Zeker een aanrader, ook voor fietsers en wandelaars en geocachers.
3 years ago

M. Verzijl
Dutch
Levendige camping, aan de rand van het stadje Molsheim gelegen met grasbodem en veel schaduw van volwassen bomen (let op met schotel-ontvangst voor TV). Het sanitair is erg ruim, niet luxe maar wel goed schoon gehouden. Alle basis voorzieningen aanwezig. Gehandicapten vriendelijke camping. Prettige receptie met broodservice. Het (gemeentelijk) zwembad aan overzijde camping is gratis voor kampeerders (normaal €3,- entree per persoon) . In de omgeving: Wandelen-Fietsen-Vissen-Kanovaren-Zwemmen en vele bezienswaardigheden. Er is voldoende aanbod van winkels in het centrum, maar ook de Super-U op
3 years ago

Harrie Altorf
Dutch
Om 4 uur in de middag blijft de slagboom dicht, en er komt even later iemand aanrennen die de receptie opent. Deze man mag blijkbaar niemand inschrijven en neemt gelijk mijn paspoort in, en stopt deze in een envelopje. Als ik bezwaar maak, weigert hij in eerste en tweede instantie mijn reisdocument terug te geven. Ondertussen staat mijn caravan nog half op de straat vanwege de gesloten slagboom. Na stevig aandringen, heb ik toch mijn paspoort weer terug, en ga snel een vriendelijker camping zoeken. Deze snel gevonden in Obernai.
3 years ago

Leo van Tilburg
Dutch
Leuke camping voor op doorreis maar ook fijn als je een paar dagen in de omgeving wilt fietsen. Er loopt achter de camping een mooi fietspad naar Strasbourg. Deze stad is zeker een bezoekje waard. De camping heeft voldoende en goed sanitair. Een minpuntje is dat wifi alleen bij de receptie werkt. Verder mooie ruime plaatsen. Prijs kwaliteitsverhouding is dik in orde.
3 years ago