Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
4 / 5 (11 votes )

Municipal de Loupian

Place Charles de Gaulle
34140, Loupian
France

Municipal de Loupian is a campsite with 100 pitches in Loupian, France, located in the Languedoc-Roussillon region. Municipal de Loupian has wifi and a restaurant. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground and a tennis court.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
Wifi
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Car free

Recreation
Playground
Tennis court

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

eric
Dutch
het is een zeer vriendelijk camping met zeer goed onthaal alsje iets vraagt staan ze direct klaar,proper sanitair die zeer goed wordt onderhouden teven zeer rustig een minpunt bij een stortbui kan de camping wel last hebben op sommige plaatsen van wateroverlast
3 years ago

P&L
Dutch
Was bedoeld om te overnachten richting Spanje,zijn wat langer gebleven,redelijk grote plaatsen(keuze meer of minder schaduw) vriendelijke/gastvrije ontvangst,restaurantje met kleine kaart,maar heerlijk mosselen/moules gegeten,specialiteit daar voor klein prijsje evenals de bijpassende vin,van die prijzen kunnen ze hier in NL nog wat leren!! Gaan dit adresje zeker onthouden!
3 years ago

herbert
French
camping et accueil chaleureux de grands emplacements ombragés ou pas c est comme vous voulez , très belle région ma famille et moi même sommes tombés amoureux de cette région nous y allons depuis cinq ans dans ce camping nous venons de la somme ( poix de picardie ) .
3 years ago

Eduard Bruinink
Dutch
Helemaal goed, vriendelijke receptie, klein maar uitstekend klein frans restaurantje, met heel erg vriendelijke mensen, ruime plekken met privacy, en en BBQ plek, gewoon gezellig frans, door omstandigheden met ons huisdier moesten we wat langer blijven, voor hem hel zielig, maar voor ons zeker geen straf, zeker als we in de buurt zijn gaan we weer langs. Sanitair was prima, en de prijs was goed. Receptie was voorzien van wel heel hulpvaardig medewerkers, dus ons compliment in deze.
3 years ago

John & echtgenote
Dutch
Campings aan de kust overvol-druk-duur, dus zonder reserveren naar deze camping. Vriendelijk ontvangst. Een aantal dagen op plek nr. 1 gestaan, naast de speelplaats, maar met het vooruitzicht om later te verhuizen naar nr.8. Zelfde rij, langs de weg. Een weg die gebruikt wordt door verkeer dat de drukte in Meze wil ontlopen en soms voor irritatie zorgde. De plaatsen 1 t/m 10 en 54 t/m 61 liggen nabij de weg, op de andere plekken heb je (denken wij) veel minder last. De plaatsen hebben voldoende schaduw. Tijdens ons verblijf ontzettend veel wind (mistral). Sanitair is voldoende. Loupian stelt als plaats niet zo veel voor. Supermarkt is dichtbij (Meze). Omgeving is mooi/gezellig (o.a. Sete - strand). Van de eetgelegenheid op de camping geen gebruik gemaakt.
3 years ago

C. Bukkens
Dutch
Alleen geschikt als doorgangscamping. Er is een snackbar aanwezig voor een snelle hap. Vrij kleine plaatsen, naast een sportveld, waar je trouwens weinig last van hebt. Dorpje op 2 km. Is niks in te doen. Prima camping als je als eindbestemming een camping hebt op een paar uur afstand rijden aan de kust wilt hebben de volgende dag. Dan ben je in ieder geval op tijd.
3 years ago

chahet
Dutch
Redelijke municipal ten zuiden van Loupian aan de toegangsweg naar het dorp (op 300m) waar levensmiddelen verkrijgbaar zijn in kleine winkeltjes. Verder echt niets te doen. In begin juni al nagenoeg vol. Wat mij betreft geen camping om langer te verblijven. Ik voel me er wat opgesloten door de bomen die veel schaduw aan de staanplaatsen geven. Wel prima als doorgangscamping. Er is een restaurant in een grote tent, ook een buitenterrasje. Afhaalmaaltijden verkrijgbaar. Gratis wifi. Op 100 m. van de camping loopt een speciaal aangelegd fietspad naar Sete en Meze. Mooi plat. Geen voorzieningen in de grond voor afvoer grijs-/toiletwater voor campers.
3 years ago

Ronald
Dutch
Prijs kwaliteit goed. Afgebakende kampeerplaatsen ruimvoldoende. Sanitair zeer goed. Dus conclusie voor weinig geld een goede bereikbare overnachtingscamping. Hij staat op mijn lijstje.
3 years ago

Gerrit
Dutch
Gezellige gemeente camping aan fietsroute 40% Nederlanders in mei goede fiets verbindingen in omgeving waar ook 60+ kunnen fietsen. Vriendelijke beheerster. met Acsi € 12. gratis WIFI
3 years ago

eric5196
Dutch
Een leuke camping voor een prima prijs. Leuke mensen die je ontvangen. Bij de camping is een klein restaurant waar je voor een zeer schappelijke prijs kunt eten. Zeker voor de mensen die van vis houden. Leuke bediening! Ruime plaatsen. Voor een paar dagen een prima oplossing.
3 years ago

seija janssen
Dutch
wij hadden deze camping als doorreiscamping naar Spanje. De volgende dag hefde we dan nog maar 200 km en kwamen lekker uitgerust aan. Camping volstaat prima als doorreiscamping, binnen een straal van 10 km een erg leuk havenstadje met verschillende visrestaurants, aanrader ! grote supermarkt in de buurt en een bakkertje in het dorp voor verse broodjes 's morgens. Sanitair prima. Jammer genoeg geen klein winkeltje op de camping, maar zoals gezegd voor 1 nacht prima !
3 years ago