Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
4.5 / 5 (15 votes )

Moulin du Périé

Moulin du Périé
47500, Sauveterre-la-Lémance (Lot et Garonne)
France

Moulin du Périé is a campsite in Sauveterre-la-Lémance (Lot et Garonne), France, located in the Aquitaine region. Moulin du Périé has wifi, a camping shop, a restaurant and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. Besides camping it's possible to rent a mobile bungalow as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines and laundry driers available

Characteristics campsite

Accomodation
Static caravans

Facilities
TV connection
Wifi
Camping shop
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Car free

Recreation
Playground
Kids animation
Outdoor pool

Sanitary
Baby change facilities
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Vrillon
French
Camping sale degeulasse nul une catastrophe rien a faire piscine ferme en plein juillet. Etang pas nettoyé.
2 years ago

Henny en Henny
Dutch
Het VVV van Fumel heeft een geweldig team, waaronder de Nederlandse Fleur. Om onze fietsafstanden wat gelijkmatiger te krijgen, wordt camping Moulin du Périé geadviseerd. Na even zoeken, vragen, worden wij op 21-06-2018 daar zeer vriendelijk ontvangen. Men geeft goed advies voor het vervolg van onze tocht.Het is een rustige camping met nu weinig gasten. Vlak, gras en een goed toilet met papier. Wat wil een trekker meer! Ook stoelen en tafel mogen wij gebruiken, maar/want het is niet druk. Wij hebben hier slechts overnacht en dat is ons prima bevallen. Met de caravan lijkt dit ons ook een uitstekend verblijf. Wij fietsten in 35 dagen 3215 km, dus veel vergelijkingsmateriaal qua campings.
2 years ago

Erik
Dutch
Camping Moulin du Périé wordt kenmerkt zich door ontzettend gastvrije eigenaren (vooral beide dochters), veel rust en ruime plekken. De dochters doen er alles aan om je een aangenaam verblijf te verzorgen. Het sanitair is schoon. Het meertje met strandje en de zwembaden zijn heerlijk om te vertoeven. Het is echt jammer dat er weinig kampeerders zijn, zeker in vergelijking met pakweg 25 jaar terug. (Toen ik er als tiener meermaal ben geweest en de camping nog Nederlandse eigenaren had.) De camping verdient écht meer bezoekers! De omgeving van de camping is geschikt om te wandelen en (sportief) te fietsen. Er zijn leuke dorpjes en marktjes te bezoeken en wat verder weg steden als Cahors, Sarlat en Brivw. Ook is een aantal kastelen te bezoeken. Minpuntje? Zoals op veel Franse camping het onderhoud: zaken die kapot gaan worden laat of niet gerepareerd.
2 years ago

Aad
Dutch
Mooie en rustige camping midden in het groen. De door ons gehuurde tent was prima. Wat met name opviel was de enorme vriendelijkheid van de eigenaren en dan met name de beide dochters. Als je altijd online wilt zijn, dan zou ik verder zoeken. Meestal viel er geen mobiele internet verbinding op te zetten en voor wifi kun je alleen in de bar terecht.
2 years ago

Bordenave
French
Très convivial camping trop bien super accueil super piscine et adapté pour les enfants
2 years ago

Marjolein
Dutch
Mooie bosrijke camping. Famille Baudot is zeer gastvrijheid en behulpzaam. Sanitair zeer schoon. Wij hebben genoten!
2 years ago

Guibro
French
Très bien, bon accueil Le camping est calme. Le personnel est très agréable,toujours présent selon le besoin des clients.C camping très bien situé.Bravo
2 years ago

Siebler Wolfgang
German
Natur pur. Einmalig schoen. Ganz liebe Betreuung. Wir kommen bestimmt wieder.
2 years ago

Alex Derkse
Dutch
Heerlijk kleine en rustige camping in het bos met een Klein meertje en zwembad. Schoon en mooi en goed verzorgd. Wandel en fietsmogelijkheden.
2 years ago

Dominique
French
Super sympa très accueillant.b très beau camping très calme
2 years ago

Houkje Grasman
Dutch
Erg aardige mensen', terrein zou wat lichter moeten zijn, jammer dat het terrein er verderop een beetje 'bijhangt', de badhuisjes zouden opgeknapt kunnen worden', dode struikjes weggehaald?
2 years ago

Famille Vanbecelaere
Dutch
Zeer rustige camping waar je ongestoord tot rust kan komen. Spijtig genoeg was er geen animatie voor onze jongeren. Het zwembad was wel pas open na 4 dagen verblijf daar het in onderhoud was.
2 years ago

Annemiek
Dutch
Zoals al jaren is het hier prima we komen hier steeds graag enkele dagen om uit te rusten.
2 years ago

J nijland
Dutch
Erg leuke camping. Lekker rustig, mooie ligging en omgeving. Verder een prima zwembad en lekker ruim opgezet. Aanradertje!
2 years ago

Witt
Dutch
De camping is perfect voor ons gezin. Vanaf onze plek hebben we altijd zicht op de kinderen en zij hebben het idée vrij rond te kunnen spelen. In de buurt is voldoende te doen dus ook daar geen gebrek aan. Icm goede weer en vriendelijke eigenaren, wij komen volgend jaar hoogstwaarschijnlijk weer!
2 years ago