Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
4.5 / 5 (4 votes )

Montchavin


73210, Bellentre
France

Montchavin is a campsite with 100 pitches in Bellentre, France. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
TV connection
Wifi
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs

Recreation
Playground

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Esther
Dutch
De camping is klein en gemoedelijk! De locatie is echt geweldig!!! Verder is het beheer ontzettend vriendelijk. Brood kun je op de camping bestellen, maar het dorpje is te bewandelen in 5 min. Het is allemaal klein, maar erg sfeervol. In de omgeving zijn de wandelmogelijkheden oneindig en ook VTT'ers kunnen hier aan hun trekken komen. Wij hadden honden mee en ook dat was bijna nergens een probleem. Ze mochten zelfs mee de telecabine in in tegenstelling tot wat het VVV zei.
2 years ago

horace
Dutch
Mooie ligging aan het dal tussen Plagne en Les Arcs . Op loopafstand van het dorp en de wandelroutes/skipistes.Verwarmde droogcabine voor kleding en ski's.Bakker komt op de camping.Maar pas op na Augustus is het dorpje uitgestorven ,de camping is dan nog wel open maar erg stil.De beheerster en personeel zijn erg behulpzaam.S'winters wordt ge camping sneeuwvrij gehouden maar als je er eenmaal bent moet je wel je eigen plaats sneeuwvrij houden.Sneeuwschuivers en scheppen aanwezig op de camping.In het dorp is er de mogelijkheid om een Ski locker te huren bij de Intersport naast de piste.voor Campers is er een loos punt voor afval water en toilet.Het sanitair is goed en schoon.Ok is er tegen geringe betaling WiFi .Kortom een leuke camping.
2 years ago

koobo
Dutch
deze camping is hoog gelegen ,en je hebt een super uitzicht over het dal . alles wat je nodig hebt is er aanwezig douche wc vriezer wasmachine internet. in de zomer is het er rustig in de winter is het er gezellig druk . ski lift op 10min lopen (warming up) bakker en supermarkt op 5min lopen .
2 years ago

marco
Dutch
ideale wintercamping dicht bij de piste, op slechts 10min lopen sanitair is in 2011 vernieuwd. warmwater en warme douches bij prijs inbegrepen. vriezer was en droog machine aanwezig chemisch toilet spoelplaats schitterend uitzicht over het dal bakker en supermarkt op loopafstand camping in de zomer is zeer rustig uitstekend geschikt voor wandelaars en mountanbikers
2 years ago