Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Washing machines
4 / 5 (16 votes )

Lou Pignada

Route d'Azur
F-40660, Messanges (Landes)
France

Lou Pignada is a campsite in Messanges (Landes), France. Lou Pignada has wifi, a camping shop, a restaurant and an indoor pool. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground and a tennis court.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
TV connection
Wifi
Cooking facilities
Camping shop
Snackbar
Restaurant
BBQ allowed

Qualifications
Pitches with shade
Car free

Recreation
Playground
Outdoor pool
Tennis court

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Nolet
Dutch
Snelheid van karretjes en auto’s van personeel was te snel en onveilig. Ze geven niet het goede voorbeeld om ook 10km per uur te rijden. Alle entertainment is Franstalig waardoor minder aantrekkelijk voor bezoekers uit andere landen.
1 year ago

Abdeltif
Dutch
Mooie camping werkelijk geen commentaar> Samen met het gezin hebben we leuke tijd gehad, alles is goed geregeld en goed georganiseerd. De mensen vn de de organisatie nemen hun werk serieus en doen hun best om alle vragen te beantwoorden.
1 year ago

Edward Zeevat
Dutch
De camping is ons, gezien de prijs en het feit dat het een 5-sterren camping is, erg tegen gevallen. Het ontvangst was erg zakelijk en niet heel vriendelijk. Het sanitair sterk verouderd, afvoeren bij afwas liepen niet door, douches zijn van 0:00 uur tot 6:00 uur gesloten, de campingplaats liep af naar achteren waardoor bij regenval het water terugliep richting de caravan, het restaurant was van 14:00 uur tot 19:00 uur gesloten waardoor er geen eten te krijgen was op de camping. Dat past in mijn ogen niet bij een 5-sterren camping. Voorafgaand aan ons bezoek aan de camping heb ik geprobeerd telefonisch in contact te komen met de camping, na 20 minuten in de wacht te hebben gestaan werd tot 3 keer toe (!) de verbinding verbroken............ Kortom, we hadden er echt veel meer van verwacht.
1 year ago

Sandra Hirt
French
JE DECONSEILLE Nous avons réservé une place clame (ce que le camping a confirmé par email !!!) car nous avons des enfants en bas âge 2 et 4 ans. Résultat notre place était à 2 pas de la disco -> musique à fond jusqu’à minuit, l’horreur. Nous avons fait une demande de changement, mais le directeur pouvait proposer qu’une autre place dans les 2 jours. Impossible pour nous puisque nos filles étaient déjà tellement fatiguées (pas de sieste possible et impossible de dormir avant minuit). Nous avons pris la décision de partir, seule proposition de dédommagement de EURO 30.-, le Directeur a fait preuve de mauvaise foi en nous mettant la faute dessus « si vous vouliez être au calme il ne fallait pas faire des vacances dans un camping ». Ceci a complètement gâché nos vacances puisque nous avons été obligé de rentrer chez nous n’ayant pas pu réserver autre chose ailleurs Probablement sympa si vous avez des ados et ne voulez pas dormir avant minuit
2 years ago

Jan
Dutch
Camping door touroperator aangeboden waar niemand Engels spreekt en daardoor 95% Fransen Je boekt een dure stacaravan bij de touroperator die de slechtste plekken hebben op de camping De stacaravan staat tussen de tenten in waar ook de jeugd gebruik van maakt met een hele berg herrie erbij Als je daar wat probeert aan te doen wordt je als buitenlander niet serieus genomen De mensen van de touroperator zijn niet aanwezig en laten dit over aan hun Franse zusterbedrijf waar uiteraard alleen Frans sprekende medewerkers werken Ook bellen met de touroperator werkt niet aangezien daar niemand Frans spreekt om contact voor je te leggen met de mensen op de camping Ik raad deze camping en vooral de touroperator af. Laat uw vakantie niet verpesten en aub bij een andere organisatie om wel wat rust te kunnen hebben op uw vakantie
2 years ago

Beek
Dutch
Het is een camping waar alleen mobile homes staan en 95% Fransen. Camping is netjes onderhouden. De auto mag niet bij de caravan staan en moet je op een aparte parkeerplaats neerzetten. Hierdoor was het wel mooi rustig op het park qua verkeer. Wij hadden de pech dat we aan de rand van het zwembad stonden dicht bij de animatie, dus de hele dag lawaai. In de omgeving kun je heerlijk fietsen, er ligt kilometers fietspad langs de kust. De stranden zijn alleen met de auto of de fiets bereikbaar. Camping ligt aan het fietspad. De dorpjes in de buurt zijn niet heel bijzonder maar met de fiets iets verder naar het zuiden naar Beyonne, Ondres, Capbreton, Hossegor of Seignosse is erg leuk of maar Dax, Souston, Leon of Mimizan is aan te raden. Biarritz en San Sebastian in Spanje met de auto.
2 years ago

Y. Peters
Dutch
Echt een super vakantie gehad. Mooie camping, te gekke omgeving met leuke dorpjes. Elke dag wel een markt in de buurt. Vieux Becoux is een aanrader net als Hossegor en Capbreton. Volgend jaar weer.
2 years ago

tenhoeve
Dutch
Heerlijke weken gehad op Lou Pignada, mooie camping met prima voorzieningen en een hele mooie omgeving met bewaakte en schone stranden en binnenmeren, veel te doen in de buurt, denk aan surfen, kanoen, fietsen, wandelen en gezellige dorpjes, biarritz is op een uurtje afstand ook zeker aan te raden. Je moet op deze camping wel geluk hebben met je plek, vooral de franse plekken zijn klein en dicht op elkaar, ook zijn er veel caravans in de buurt van het restaurant en de animatie of pal tegen het zwembad aan. Wij hadden geboekt via het zeker aan te raden touroperator en wij hadden een super plek, ruim, schaduwrijk en ver van de drukte, met in de rij nog een enkel nederlands gezin wat gezellig was. Mooie, niet al te grote maar wel schone caravan met voor caravan begrippen ook een lekker bed! Voor ons zeker voor herhaling vatbaar
2 years ago

Trijn
Dutch
Mooie en vriendelijke camping.alleen veel schaduw plakken.
2 years ago

À van Hees
Dutch
Luxe maar lelijke camping, alleen maar lange rijen stacaravans, met weinig of geen privacy, wel erg mooi zwembad, met goed toezicht, voldoende ligbedden. Wij hadden een luxe, mooie maar kleine caravan
2 years ago

steve27fr
French
Super sejour dans un tres beau camping bien equipe
2 years ago

manuela
French
Il y a des toiles d'araignees dans toutes les cabines de douche et de toilette.
2 years ago

Esnaud
French
manque importantde rangement ustensiles dont electromenage range au sol
2 years ago

Morel
French
Agreable calme et a la hauteur des 5 etoiles Bon emplacement
2 years ago

chrisrtophe
French
Manque 1 place de voiture numerote sur le parking Camping agreable mais manque de place sur les emplacements
2 years ago

noena
Dutch
Best wel prijzig maar alles is hier Het volume van de animatie is veel te luid Het weggetje naar parking en poubelle heeft onderhoud nodig is erg slordig Personeel is vriendelijk maar niet altijd accuraat bij check-in. Bracelet of registre voiture wordt regelmatig vergeten als ook afgifte brochure. Campingterrein wordt prima onderhouden, compliment daarvoor. Zwembadpersoneel is super! Fijn dat er 's nachts security is!
2 years ago