Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
Dogs
Washing machines
4 / 5 (12 votes )

L'Or Vert

Aubres
26110, Nyons / Vinsobres
France

L'Or Vert is a campsite with 100 pitches in Nyons / Vinsobres, France. L'Or Vert has wifi and a restaurant. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
TV connection
Wifi
Snackbar
Restaurant

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Recreation
Playground

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Arnold K
Dutch
Na lang zoeken en afwegen deze camping een paar dagen geprobeerd. Prachtig gelegen camping aan een mooi riviertje wat ideaal voor kleine kinderen is om in te spelen. Omgeving is ook heel erg mooi en genoeg te zien en te bezoeken. Administratie laat te wensen over. We kregen twee plekken door die al bezet bleken. Verwacht ook geen ruime plekken hier. Met een caravan en auto is je plek echt vol. Leuk terras waar je wat kunt eten of gezellig wat te drinken. Wel een heel hoog ons kent ons gehalte hier. Neem voldoende cash mee want met kaart kan niet betaald worden waar wij bij het afrekenen vol verbazing mee werden geconfronteerd.
2 years ago

Ria van der Vegt
Dutch
Een camping aan een leuke rivier, heerlijke stroming. Zeer mooie ruime plaatsen. Zeer goed onderhouden en de eigenaren, PHilippe en Corinne, zij runnen de camping formidable. Samen met hun zoon. Zeer gastvrij en altijd tijd voor een praatje. Sanitair is uitstekend. Gezellig terras, waar je ook heerlijk kunt eten. Een camping waar veel gasten "revenir". Wat ik heel goed begrijp.. Onze camping-buuf Saskia kent de camping al ruim 30 jaar!! Er komen veel verschillende nationaliteiten, waaronder ook veel Denen. De omgeving is ook erg mooi. Lavendel, abrikozen, olijven. Leuke provencaalse markten. Je kan er ook heerlijk fietsen en wandelen. Wij komen zeker terug.
2 years ago

Mérovée
French
Bonjour, Accueil sympa, mais emplacement très désagréable à l'avant du camping où il y a une route avec un trafic incessant d'autos et de camions jour et nuit ! Nous sommes reparties dès le lendemain matin dans un autre camping. Avec regrets car nous avons ressenti (pendant le peu de temps resté) une ambiance très sympa dans ce camping très propre.
2 years ago

capuzzi
French
le camping Or vert de Nyons est certe un camping familial , mais cher par rapport aux prestations et à la qualité des emplacements , les points d'eau sont éloignés , l'éclairage de nuit en panne sur l'emplacement. De plus nous avons eu à déplorer un vol dans les sanitaires .
2 years ago

marieke
Dutch
We hebben een heerlijke week gehad op deze cAmping. Het is er rustig en Corinne en Philip zijn erg aardig en behulpzaam, ook als je niet zo heel goed Frans spreekt. De rivier is heerlijk. In de omgeving is genoeg te doen, wandelen, leuke dorpjes, wijn proeven en leuke restaurantjes in de omgeving. Kortom genieten.
2 years ago

Fred
Dutch
Deze camping, en dan met name de chalets, heeft ons blij verrast. Chalets zijn compact maar toch ruim opgezet, en voorzien van schuifdeuren (ook de beide grote toegangsdeuren! Alles was schoon, prima sanitair, warm water en eigen parkeerplaats op slechts enkele meters. Personeel zeer vriendelijk, lachen met die karaoke avonden. Eten is ok maar Nyons beter. Meeste mensen daar zien elkaar al jaren - zelfs iemand gesproken die er al ruim 40jaar komt.. Zegt wel wat. Wij gaan er zeker een keer terug.
2 years ago

Harrie
Dutch
L' Or Vert is een rustige prima camping maar een erg hoog " ons kent ons" sfeer. Eigenaar vriendelijke man met een uitstekend restaurantje bij de camping. s'Avonds na 23 uur is de bar dicht en stil op de camping. Jammer dat er geen zwembad bij is
2 years ago

Toine Mies
Dutch
Heerlijk rustige camping. Prima plek als uitvalsbasis om de omgeving te bezoeken. Helaas is er nog altijd geen mogelijkheid om te pinnen dus je moet alles cash betalen. Wij hadden een chalet gehuurd. Het was qua ruimte voldoende maar de uitrusting was behoorlijk oud en liet te wensen over. Vooral in het keukengedeelte ontbrak er van alles (4-persoons-chalet en slechts 2 koffiekopjes) en was het een ratjetoe aan spullen. Ondank dat zijn we toch van plan nog eens naar deze camping terug te keren.
2 years ago

KROOS
Dutch
Wij komen hier sinds de 80er jaren, met tussenpozen. De eerste eigenaren waren redelijk streng, maar rechtvaardig. Men wilde een rustige camping, dus na 22:30 absolute rust. De dochter Christianne zette dit beleid voort. De opvolgers, die deze camping overnamen, Jean-Jack en Denise leken hierin verandering in te brengen, o.a. door buffet en terras aan te brengen. Maar door zeer wisselende stemmingen werd het toch niet zo'n succes. Met de komst, enkele jaren geleden, van Philippe en Corine kwamen de echte veranderingen, t.w.: nieuw sanitair, echte bar service met (in de zomermaanden) prima maaltijden tegen een uitstekende prijs. Er wordt echt veel zorg besteed aan het eten, goed verzorgd! 2 Jaar geleden, na een aantal jaren weer teruggekeerd. En direct enthousiast geworden door de zeer vriendelijke leiding van Phil.& Cor. Heel leuk van Phil. om te proberen Nederlands te spreken! We zijn nu in 2x in het hoogseizoen en 1x naseizoen geweest. Altijd geweldig. Volgende maand weer terug!
2 years ago

A. de Groene
Dutch
Vriendelijke ontvangst. Vlakbij Nyons met gezellige markt. Mooie plaatsen aan de rivier. Voor herhaling vatbaar.
2 years ago

M&M
Dutch
Om ons bezoek in de zomer samen te vatten: nog nooit terug gegaan naar een camping... Maar dit keer wel. camping is gezellig klein en ligt schitterend langs een rivier. Wij zaten op het veld. Zowel zon als schaduw. Vooral de mensen op de camping maken het erg gezellig. Zowel de eigenaars als de gasten. Zoveel hartelijkheid maak je niet vaak mee. Voor de kids is er een klein speeltuintje, uiteraard de rivier en soms s avonds een activiteit. Verder in het dorp, voor een bescheiden entree, een mooi buitenzwembad. Brood kan je bestellen op de camping of lekker zelf halen bij de bakker verderop. Schenkt ook een lekkere espresso. Zeker doen... De pizzakar in het centrum van het dorpje. Als je een kleine gemoedelijke camping zoekt... Dan zeker aanrader.
2 years ago

Koen
Dutch
Dit was de 3e of 4 keer dat we deze camping bezochten. Deze keer kregen we een plaats aangewezen op het veld het dichtst langs de doorgaande weg. En die weg is zeer druk, dag en nacht. Bovendien ligt de camping in een bocht waardoor na de bocht alle verkeer lekker gas geeft. Het lijkt 's nachts alsof het verkeer dwars door je tent heen rijdt. Dichterbij de rivier heb je veel minder tot geen last van deze herrie. Aan de andere kant, de ligging is prachtig aan een riviertje, er hangt een gemoedelijke sfeer, de toiletgebouwen zijn mooi gerenoveerd, er is gratis wifi (alleen in de buurt van de bar en receptie). Na 3 dagen waren we de contiue herrie zo zat dat we hebben besloten te verkassen. De waardering betreft dan ook de plek op zo'n 25 meter van de weg. Hadden we dichterbij de rivier gestaan, dan was de beoordeling veel positiever.
2 years ago