Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
5 / 5 (9 votes )

L'Offrerie

Le Grand Boisset
24580, Rouffignac-st-Cernin-de-Reilhac
France

L'Offrerie is a campsite with 30 pitches in Rouffignac-st-Cernin-de-Reilhac, France, located in the Aquitaine region. L'Offrerie has wifi, a restaurant and an indoor pool. Dogs are allowed on this campsite. Besides camping it's possible to rent a mobile bungalow as well. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground and a petting zoo.

To wash your clothing there are washing machines and laundry driers available

Characteristics campsite

Accomodation
Static caravans

Facilities
TV connection
Wifi
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Recreation
Playground
Kids animation
Outdoor pool

Sanitary
Baby change facilities
Washing machines
Laundry driers


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

J. Duindam
Dutch
De sfeer op de camping is gemoedelijk en overzichtelijk. De eigenaren staan voor iedereen klaar, zijn erg vriendelijk en organiseren veel activiteiten. Op woensdag komen twee vrienden van de eigenaar (mountainbike club uit het dorp). Je kan twee uur mee op een mooie tocht door de bossen en in de heuvels. Nagenoeg alle kampeerders zijn Frans en Nederlands. Doordat het een kleine camping is, kunnen jonge kinderen zelfstandig naar de speeltuin en met hun vriendjes spelen. In de omgeving is veel te doen en zijn enkele goede restaurants. Binnen een half uur rijden is er een klimbos en kan je kano's huren. Sarlat ligt op drie kwartier rijden. In het dorpje is een redelijke supermarkt, een tankstation, wat restaurantjes en een goede bakker.
2 years ago

K.Sluiter
Dutch
Jong,aardig,vriendelijk en behulpzaam beheerdersechtpaar. Willen je wel met alles helpen.Wij waren er nog net voor de 'drukte' aan, eerst geen broodservice,later wel. WiFi alleen bij zwembad/terras. Leuk opgezette camping,zeker voor gezinnen met kinderen. Het gezellige dorpje is op loop/ fietsafstand. Camping ligt zeer centraal voor allerlei uitstapjes in de Dordogne . Wij vinden het een aanrader voor jong en oud!
2 years ago

Matignon
French
Camping familial à taille humaine, où règle la bonne humeur !
2 years ago

Alex Boers
Dutch
De zeer vriendelijke en engels sprekende uitbater Batist en zijn vrouw doen er alles aan om je verblijf te veraangenamen. Onze stacaravan was schoon, eenvoudig maar compleet ingericht en had een mooi, beschaduwd terras onder de bomen. Er stonden overwegend franse families op de camping toen wij er waren. Het restaurant is eenvoudig maar lekker, het zwembad superschoon. Een overzichtelijke camping op een rustige plek in de Dordogne. Door de wat hogere ligging koelt het in de nacht ook lekker af.
2 years ago

beucler daniel
French
camping familial ambiance conviviale et sympathique emplacements ombragés et calmes sanitaires impeccables
2 years ago

chaffange
French
camping trés familial tenu par un jeune couple dynamique et tres sympathiques
2 years ago

Fam. Hendrickx
Dutch
Zeer behulpzame eigenaars. Proberen alles te doen voor hun gasten Net sanitair (wel eigen wc- papier te gebruiken) 's morgens heerlijk stokbrood en croissants! (zelf gebakken door eigenaars) Ook kan je pizza en andere snacks eten. Zwembad en peuterbad klein maar fijn. Veel activiteiten te doen op de camping! Gratis minigolf, pingpong, petanque, volleybal; voetbal,... Mogelijkheid tot boogschieten en huren van fietsen. De plaatsen zijn voorzien van voldoende schaduw en zijn ruim genoeg. Er is ook een kleine kinderboerderij met geitjes. De camping ligt boven op een berg (300m) op 2km van het gezellige dorp met alle voorzieningen zoals bakker, slager, carfour, tankstation, carwash,... In een straal van 40km heel veel uitstappen en bezienswaardigheden. Met andere woorden: wie rust zoekt, kleine camping, kindvriendelijk en gezellige sfeer, moet hier zeker naar toe!!
2 years ago

Peadar
English
Very friendly. Lovely people.
2 years ago

L. Hakvoort
Dutch
De camping ligt mooi op de top van een heuvel 3 km buiten het dorpje Rouffignac. Vanaf de camping heb je een mooi uitzicht op het dal. De plaatsen lopen vrijwel allen schuin weg en niet alle plekken hebben veel schaduw. De camping heeft een gezellig terras naast het zwembad. Het zwembad is niet groot, maar voldoet prima en heeft eigen ligstoelen en parasollen. Het sanitair is eenvoudig, maar schoon. En de campingeigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam. In de omgeving is veel te zien. Kortom een hele fijne camping.
2 years ago