Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
4 / 5 (10 votes )

L'Hirondelle

60 Route de la Garenne
26410, Menglon
France

Op Camping l'Hirondelle (Frankrijk) heb je een prachtig uitzicht op de bergen. Een echte familiecamping, want kinderen hebben dolle pret in het zwembad met glijbanen en het klimbos aan de overkant. De camping ligt ook aan een verfrissend riviertje en niet ver van het middeleeuwse dorpje Chatillon-en-Diois in de Rhône-Alpes.

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
Wifi
Camping shop
Snackbar
Restaurant
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade
Car free

Recreation
Playground
Outdoor pool

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

No photos available

Reviews

Patrick
Dutch
Wij hebben twee heerlijke weken gehad. Vriendelijke mensen, mooie omgeving, voldoende te doen, fijne plekken o.a. in de bossen die ruim zijn. Helaas was het zwembadwater bij ons iets te fris voor onze jongste kinderen, de toiletten zouden ook nog wat verbeterd mogen worden.
11 months ago

Linda
Dutch
Prachtige, langgerekte camping. Verschil in plaatsen is wel groot, sommige groot met prachtig ver zicht, andere klein onder bomen met enkel schaduw. Gehuurde tent met prive sanitair voldeed prima, hele grote plek, wel eind lopen naar zwembad. Op veel plekken hangt putlucht, das echt nadeel. Geen idee hoe sanitairgebouwen zijn, niet gebruikt. Voor pubers wordt niks georganiseerd, geen idee hoe miniclub is. Mooi zwembad, wel wat vroeg dicht. Overdag erg warm, maar koelt snel af in avond, extra dekens waren echt nodig. Rivier is prachtig, lekker om even snel af te koelen. Klimpark overkant camping is meer voor kleintjes, wij zijn met pubers in Die wezen klimmen, was best pittig. Kanoeen mocht vanwege de stroming pas vanaf 14 jaar op dit moment. Niet in restaurant gegeten. In de buurt zit leuk foodtruck restaurantje met heerlijke burgers voor leuke prijs. Wij zouden deze camping zeker aanraden!
11 months ago

Inge
Dutch
Wij hebben op deze camping een heerlijke vakantie gehad. Wij hebben in twee verschillende tenten gezeten. 1 met sanitair en 1 zonder sanitair. Beide tenten waren netjes en hadden een mooie ligging. Wij hebben dus ook gebruik gemaakt van het sanitair. Het sanitair is wat verouderd maar wel schoon en helemaal prima. Douches waren lekker warm,.. restaurant en zwembad zijn ook netjes. Personeel ook vriendelijk. Niets op aan te merken. Deze camping verdiend een hoger gemiddelde cijfer dan een 6,8. Sommige negatieve revieuws vinden wij onterecht.
11 months ago

Vermaas
Dutch
Ligging is fantastisch! Plekken zijn zeer ruim en er is veel groen tussen de plekken. Omgeving is ook zeker de moeite waard als je van bergen houdt. Zwembad is erg leuk met verschillende glijbanen en met verschillen de niveaus qua diepte van de zwembaden. Er zijn ook ligbedden aanwezig bij het zwembad. En als je het zwembad zat bent kan je ook heerlijk vertoeven aan het riviertje. Neem wel waterschroenen mee, want de stenen doen zeer aan je voeten.
11 months ago

Stephen Takken
Dutch
We hadden een camping plek in het “Paradijs”, is een bosrijke omgeving midden op de camping. Bij 30 graden heerlijk want koel, bij regen is het wat drassig. Het is overduidelijk dat de eigenaar/eigenaren zich wat van het voorgaande commentaar hebben aangetrokken want er wordt goed werk gemaakt van het vernieuwen en moderniseren van de camping. Dit gaat natuurlijk niet binnen een jaar maar het is duidelijk zichtbaar dat ze hier druk mee bezig zijn! Komen zeker nog een keer terug!
1 year ago

Yair
Dutch
Het sanitair is ranzig. Zoon van de campingbaas terroriseert kinderen trampoline voor onlogische reden om half 8 dicht en pas om 10:00 weer open zwembad is top de prijzen van de ijsjes zijn belachelijk duur 2.50 voor een raketje. 4 euro voor een hotdog
1 year ago

Monique
Dutch
Deze camping had voor ons alles waar we naar op zoek zijn, we hebben een geweldige vakantie gehad. Maar wat voor de één belangrijk is, is dat voor de ander niet. Wij zoeken op een camping een ruim zwembad met glijbanen en voldoende bedjes, een rivier en Nederlandstalige animatie. Dat is hier allemaal te vinden. Het zwembad was heerlijk en de rivier geweldig om met banden door de stroomversnelling te gaan of heerlijk dammen bouwen. We hadden een Castor Lodge met heel veel privacy en prachtig zicht op de rivier, de heerlijke ligbedden, nespresso apparaat en electrische bbq zijn echt fijne toevoegingen. We moesten 10 minuten lopen naar het zwembad maar hadden fietsen en een bolderwagen mee voor de jongste, wij vonden het heerlijk, zo bleven we in beweging. Er zijn wel wat problemen met het riool, dat was rond het sanitair gebouw af en toe wel te ruiken, maar ze waren er ook druk mee bezig. De omgeving is fantastisch, heel veel te doen!
1 year ago

TBD
Dutch
Fantastisch mooie camping, mensen doen echt hun best. Mooie omgeving.
1 year ago

TBD
Dutch
Hele mooie camping, mensen doen echt hun best en de natuurlijke omgeving is prachtig.
1 year ago

Maaike
Dutch
Eeen aanrader deze 4 sterren camping. Hun mooie Lodges, op palen in tentdoek en hout zijn volledig uitgerust en gaan op in de natuurlijke omgeving. Echte luxueuze en comfortabele oasen van rust om ten volle te genieten van onze vakantie. Wij komen zeker weer terug.
1 year ago