Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
4.5 / 5 (4 votes )

Les Vigeres


87500, Le Chalard
France

Les Vigeres is a campsite in Le Chalard, France, located in the Limousin region. Besides camping it's possible to rent a mobile bungalow as well.

Characteristics campsite

Photos

Reviews

L.glaap
Dutch
;gezelligheid zelfs met regen. niets hoeft, alles kan en mag. tafeltennis, zwembad. mooie ligging om te wandelen of fietsen. Klein genoeg om echt tot rust te komen, maar groot genoeg om contacten met anderen te krijgen. plekken met uitzicht over Frans landschap.
3 years ago

melanie
Dutch
Een niet al te grote camping met flinke staplaatsen en veel schaduw. Fijn zwembad en heel vriendelijke eigenaren. Wel een redelijke rotzooi op de camping, er ligt bijvoorbeeld puin op een aantal plekken. Misschien een dagje of wat flink ruimen en het zou veel mooier aandoen! Toen wij er waren vooral een mix tussen Nederlanders en Engelsen. Brood is dagelijks te bestellen, verder geen eetmogelijkheid op loop of fietsafstand.
3 years ago

Janneke
Dutch
Camping is super: - schone (normale) toiletten en ruime warme douches - voldoende speelgelegenheden: leuk zwembadje (deels 1m, deels 2.4m diep), trampoline, tafeltennis-tafels, schommels, etc - goede sfeer, vriendelijke eigenaren - mooie omgeving We hebben hier genoten. Het enige nadeel is dat er geen eetgelegenheden in de buurt zijn.
3 years ago

A. Siemons
Dutch
Een supermooie camping, met zeer vriendelijke eigenaren die altijd bereid zijn hulp te bieden of informatie te geven. Heel rustig, maar voor onze kinderen genoeg vriendjes. Lekker zwembad, mooie omgeving. Wij hebben hier 3 weken met veel plezier gestaan.
3 years ago