Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
4.5 / 5 (14 votes )

Les Vernières

170 Avenue Maréchal de Lattre de Tassigny
63150, La Bourboule (Puy de Dome)
France

Les Vernières is a campsite in La Bourboule (Puy de Dome), France, located in the Auvergne region.

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
Wifi

Qualifications
Pitches with shade


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Margreet
Dutch
We zijn uiteindelijk 2 weken op deze camping gebleven, terwijl we er 1 hadden geboekt. Het is ons heel goed bevallen. Zeer schoon sanitair, veel te doen in de omgeving, camping met veel faciliteiten. Enige minpunt is het hout rondom het zwembad, daardoor een paar keer een splinter in onze voeten.
3 years ago

Renate
Dutch
Prima camping, schoon sanitair, 3 gebouwtjes, wordt vaak schoongemaakt, heerlijke douche en nog niet in de rij hoeven staan. Leuke speelweide voor de kids, broodservice, wat eten af te halen, zwembad met leuke glijbaan. Zwembad kan dicht zodat je ook als het wat frisser is lekker kunt zwemmen. Veel mooie wandelingen in de omgeving en het parc fenestre in het dorp vinden onze kinderen fantastisch. Klein minpuntje: er wil nog weleens een buitje vallen...Maar als je niet van extreme hitte houdt is dit een goede plek om een beetje af te koelen.
3 years ago

Aryaen
Dutch
Een mooie ruime camping aan de voet van de Puy de Sancys gelegen direct aan de weg van La Bourboule naar Le Mont Doré. De camping krijgt een grote opknapbeurt, het grote middenveld is opnieuw ingericht met nieuwe speeltoestellen en een weide voor de vijf (muil)ezels. De staanplaatsen worden alle voorzien van hagen die één of meerdere staanplaatsen omringen. Er worden ook nieuwe huur-chalets gebouwd. Het verouderde sanitair wordt verbeterd maar niet afdoende. Nadelen: De weg veroorzaakt overdag veel geluid ('s nachts is het stil) en ook een nabijgelegen vliegbasis geeft op sommige dagen veel geluidsoverlast van proefdraaiende en laag overvliegende straaljagers ook tot in de nachtelijke uren. Een in het stikdonker door het dal vliegende straaljager is bijna angstaanjagend en men verwacht ieder moment het vuur van de boordkanonnen of inslaande bommen. In het voorseizoen is de camping slechts beperkt geopend, geen zwembad en slechts één toiletgebouw ook de receptie is nauwelijks bezet. Helaas laat de hygiene in het toiletgebouw te wensen over soms is de onfrisse geur vanuit het herentoilet door het gehele gebouw te ruiken (1 keer per week schoonmaken is zelfs bij weinig gasten niet genoeg).
3 years ago

Fam. Kanis
Dutch
Nette camping, sanitair was zeer netjes en vrij nieuw en steeds warm water. Overdekt zwembad met een aparte waterglijbaan. Naast het zwembad ligt een voetbalveld van kunstgras. Onze plek was ruim en netjes. Op loopafstand zitten een Auchan en Lidl. Verwacht van de Dordogne niet te veel, hij is hier nog een smal, snel stromend riviertje. De omgeving is super mooi om te wandelen.
3 years ago

Carina en Ronald
Dutch
Wij vonden deze camping heel goed. Helaas was er juist geen warm water door externe werken aan de gasleiding in La Bourboule. Daarvoor hebben we een korting gekregen. Zeer vriendelijke ontvangst ! Het sanitair was heel netjes. De dame, die aan het poetsen was, gebruikte eerst een stofzuiger, waardoor al het losliggend vuil (zoals bladeren, zand, spinnewebben,...) al weg was alvorens er met nat gepoetst werd. Resultaat = spic en span !!! Misschien nog een ideetje voor andere campinguitbaters... Ja, voor ons, een echte aanrader !!!
3 years ago