Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}
This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
Washing machines
4.5 / 5 (10 votes )

Les Vernelles

Les Vernelles
F-03160, Saint-Aubin-le-Monial
France

Les Vernelles is a campsite with 30 pitches in Saint-Aubin-le-Monial, France. Les Vernelles has wifi and a restaurant. Dogs are allowed on this campsite. To wash your clothing there are washing machines available

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
Wifi
Restaurant
Wheelchair access
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Sanitary
Washing machines


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Martin Slack
Dutch
We hebben een heel fijn verblijf gehad. Vorig jaar verbleven we op de camping. Dit jaar in de gite. Allebei was super. Thea en Marcel zijn heel gastvrij en alles is tiptop in orde. Onze meiden (16 en 18) vonden het geweldig dat er paarden waren en dat ze bijna elke dag konden rijden. Ook voor kleine kinderen wordt gratis van alles georganiseerd. Van ponygames tot voltige tot een kleine buitenrit. Maar ook als je niet van paarden houdt is dit een heel fijne plek. De sfeer op de camping is gemoedelijk, er zijn ruime plekken. Er is een klein zwembad, schone toiletgebouwen en douches en een heel mooie omgeving. En heb je een keer geen zin om te koken, dan kijk je op het bord wat Thea die dag kookt en meld je je aan om tegen een heel redelijk bedrag mee te eten.
2 years ago

Nele
Dutch
Hele vriendelijke eigenaars, mooie kampeerplaats, niiet veel schaduw. Heel leuke ontvangst, proper en nieuw sanitair. Leuke kleine extra s. Een echte aanrader!
2 years ago

W.G. Esser
Dutch
Wij verbleven in de Gite. Dit is een aanrader voor iedereen. ' s Avonds de zonsondergang en de rust. In de verte het natuurlijke geluid van uilen, ezels en buizerds. De vriendelijkheid van de eigenaren Marcel, Thea Scharff en niet te vergeten hun dochter Charlotte. Zij staan altijd voor je klaar en niets is teveel. Bovendien verzorgt Thea de avond maaltijd en zijn verzoeken altijd inpasbaar. Chapeau voor deze familie. Grt. Wim Esser
2 years ago

lidy en sietse de goed
Dutch
Voor onze kleindochter een camping gezocht met Paarden en...gevonden. Verrassend ,knus en heel erg leuk. Warme ontvangst, leuke plaats gekregen en 14 dagen hier heerlijk gestaan. Een camping in alle eenvoud ,zalig. Wil je rust,uitzicht en onthaasten,genieten en gewoon doen. En dan ook dat heerlijke eten savonds buiten mmm.
2 years ago

Anja van kan
Dutch
Gastvrij onthaal door eigenaren die je vertellen over de omgeving,omgeving alsof de tijd heeft stil gestaan, prachtige natuur,mogelijkheid om een paar keer per week mee te eten is aanrader , was heerlijk.iedere dag te paard omgeving verkend, rust en ruimte.Heerlijke vakantie gehad, we gaan zeker terugkomen.
2 years ago

Hans & Jeanita
Dutch
4 dagen verbleven in de chambre d'hotes. Goed verzorgd en persoonlijke benadering. Echt een aanrader
2 years ago

Anneke en Jos Zewald
Dutch
Voor paardenliefhebbers een aldorado. Mooie fiets omgeving (electrisch) senioren. Marcel en Thea zorgen voor een warm welkom. Heel ontspannen sfeer.
2 years ago

Fam Boeckmans-Aerts
Dutch
we hebben genoten van de rust en de mooie natuur,veel geweldige vergezichten, zalig.Spijtig dat het weer niet helemaal meezat, maar daar kan niemand iets aan doen .
2 years ago

petersnijder
Dutch
Tijdens onze vakantie waren we bij toeval bij Les Vernelles te rechtgekomen. Na een hartelijk van Marcel en Thea ontvangst zoeken we een leuke plek voor de caravan. De eerste avond maken gebruik van de mogelijkheid om mee te eten. Dit bevalt ons zo goed dat we later nog 2x mee eten. We worden tijdens het eten direct wegwijs gemaakt over de omgeving. De andere dagen we lekker bbq-en ;-) De locatie is prachtig. Mooi uitzicht over het dal waar de paarden lopen. Onder begeleiding zijn de kinderen van de andere gasten druk in de weer met de paarden. Paardrijden is niet ons ding maar 's avonds maken we een ritje met de paardekoets. Het nieuwe sanitairgebouw is ruim maar nog niet helemaal af, maar de toiletten en douches zijn af en zijn prima in orde. Volgende jaar is alles klaar. We waren op doorreis en wilde eigenlijk maar een paar dagen blijven, maar we hadden het zo naar onze zin zodat we uiteindelijk een week zijn gebleven. En volgend jaar staat Les Vernelles zeker weer op onze route
2 years ago

M. van Dijke
Dutch
Minicamping met schitterend uitzicht in landelijke omgeving. Je kijkt uit over de wei op een helling waar de paarden van de eigenaar lopen. Op het terrein staan een aantal schitterende oude eikebomen. Het was heel erg rustig, weinig andere kinderen. Voor de kinderen staat er een trampoline (zit geen veiligheidsnet omheen), er hangt een autoband, een hangmat en een klimladder in een oude eik. De eigenaars doen veel om het de kinderen naar hun zin te maken. Ze mochten mee mennen, op een paard zitten, met hun honden spelen. Ook een kampvuurtje op een daarvoor bestemde plaats met stenen was geen probleem. Je moet wel over een auto beschikken en erop uit trekken om kinderen langer te vermaken. Aanraders zijn: Meer bij Vieure, bos en meer bij Troncais, kasteel ruïne bij Bourbon 'l Archambault bezoeken (in de torens kunnen kinderen echt zien hoe men leefde en je mag ook alles aanraken). Sanitair is eenvoudig maar heel schoon. Warme douches. Eigenaars zijn zeer vriendelijke NL mensen.
2 years ago