Prices not available
Estimated price based on 1 car and 2 persons with a tent, camper or caravan.

Campsite opened from 01 January till 31 December
Arrival
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Departure
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
days
{{r.bookingDays}}

This campsite is not yet validated by Spottocamp. Are you the owner? Contact us with the button below

I am the owner
Wifi
BBQ allowed
Dogs
4.5 / 5 (10 votes )

Les Sables

Chemin de La Plage
21250, Pouilly-sur-Saône
France

Les Sables is a campsite with 30 pitches in Pouilly-sur-Saône, France, located in the Burgundy region. Les Sables has wifi and a snackbar. Dogs are allowed on this campsite. You can find several recreational activities on the campsite. There's a playground.

Characteristics campsite

Accomodation

Facilities
Wifi
Snackbar
BBQ allowed

Qualifications
Dogs
Pitches with shade

Recreation
Playground


Click here if the information about this campsite is not correct or incomplete

Photos

Reviews

Milou
Dutch
Vorig jaar (August 2020) hier geweest, zeker een aanrader! Voor ons als gezin eerste x kamperen, en dat beviel zeer goed! Vanuit de camping worden er activiteiten georganiseerd, en gezellige eetavonden. Zeer zeker een aanrader
1 year ago

Daan Verbeek
Dutch
Gezellige, kleinschalige camping, lekker basic, alle noodzakelijke faciliteiten zijn aanwezig, en vriendelijke behulpzame beheerders. De huurtenten zijn prima, en bijna comfortabel. Joost en Louise zorgen voor dagelijks vermaak en weten het iedere dag gezellig te maken. Daarnaast zijn bord- en andere spelletjes voorhanden. Sanitair is schoon. In de omgeving zijn ook leuke dingen te doen. Zo is er in Dole een groot waterpark, in Dijon kun je de uilenroute lopen.
2 years ago

Bram en Linda Zwiers
Dutch
Super tijd gehad! Tuurlijk, het is een twee sterren camping maar dat gevoel krijg je echt niet. Er wordt goed gelet door de camping eigenaren op de regels, wat wij juist erg prettig vonden. Camping beheerders en eigenaren zijn vriendelijke mensen die je altijd te woord staan. Camping zelf is kleinschalig wat een dorps gevoel geeft. De dagelijks geplande activiteiten zijn afwisselend en goed. Er is weinig sanitair welke wel schoon is. Kortom, wij kwamen met veel mindere verwachtingen maar beleefden een zeer fijne vakantie!
2 years ago

Lisa Smak
Dutch
Na de behoorlijk negatieve recensies te hebben gelezen, gingen wij met enige terughoudendheid richting deze camping! Maar wat hebben we uiteindelijk toch een leuke week gehad! Warm welkom door het team, die ongelooflijk hun best doen om het voor iedereen leuk & persoonlijk maken. Mijn zoon miste na vertrek direct zijn vakantie vrienden. Er waren veel kinderen, erg gezellig. De sanitair is klein & basic maar altijd schoon. Tip van mij aan de camping is om te investeren in een strandje aan het meer.
2 years ago

Niels
Dutch
Fijne kleine camping. Basic maar knus en een alles is goed sfeer. Als je met kinderen gaat ideaal. Afgesloten terrein en veel kinderen. Mijn dochter van 7 heeft elke dag van 9 tot 22.00 gespeeld en gezwommen. Dit is mijn tweede keer en waarschijnlijk ga ik volgend jaar weer.
2 years ago

Mohamed El Ouasghiri
Dutch
De camping is kleinschalig waardoor je snel contact maakt met mensen. De begeleiders Louisa, Monique en Joost doen hun stinkende best om het iedereen naar hun zin te maken. De camping is lekker back to basic, wat ook mijn voorkeur geniet. Na het lezen van de slechte reviews, ging ik er op de bonnefooi naar toe. Al de slechte recensies kloppen voor geen meter. Ja als je geen 5 sterren camping boekt moet je dat ook niet verwachten
2 years ago

Henny
Dutch
Ik was hier (in week 29) alleen en met mijn eigen tent op vakantie. Ja, de camping is basic en klein. Maar dat mag de pret niet drukken. Het maakt ook dat je sneller contact maakt met de mede camping gasten. Ik heb hier een heerlijk relaxte vakantie gehad, en genoten van de klein schaligheid. De aanwezige beheerders, Joost en Louise, zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Er worden genoeg activiteiten aangeboden. Ik ben zeker zeer super tevreden. Top.....
2 years ago

Van Iersel
Dutch
Een hartelijk en persoonlijk ontvangst. Tent, koelkast en fornuis schoon. Goede bedden. Er worden iedere dag activiteiten en/of eten georganiseerd. Deze gaan alleen NIET door wanneer er onvoldoende animo is vanuit de gasten. Er zijn voldoende spellen en speelgoed voor de kids aanwezig. Zwembad prima, maar alleen in de ochtend zon. Niet geschikt voor kinderen zonder zwemdiploma. Sanitairkar schoon, maar wel een beroerde douchestraal. Er zijn maar 3 douches en 2 goede wc's. 3e wc midden op de camping alleen voor de kleine boodschap en daardoor steeds verstopt. Naar onze mening te weinig sanitair als er 55 gasten zijn. Wasbakken buiten alleen koud water. Ook worden deze nooit schoon gemaakt. Prettiger en hygiënischer om de afwas met warm water te doen. Nadeel -> geen pin aanwezig. Alles moet cash betaald worden. Wifi werkt alleen vooraan op de camping. Er hangt een goede, relaxte, persoonlijke sfeer. Camping overzichtelijk en afgesloten met hekken. Prettig in het geval van onze 3 jarige.
2 years ago

Bert
Dutch
Je krijgt een zeer warm ontvangst en vlotte check-in - bij ons door Louise. Na een tiental minuten kan je de tent in gebruik nemen. Deze is voorzien van het nodige. We hebben wel zelf glazen aangekocht/meegebracht omdat deze van plastiek zijn. De koelkast staat reeds koud bij aankomst. Een extra pluspunt is het vriesvak. De bedden liggen zeer goed. De tenten staan zo opgesteld dat je gemakkelijk contact met de buren kan maken, maar je kan ook je eigen momenten kiezen. Niet ver van de tent - op ong. 20 m - staan afwasbakken met koud stromend water. Het is wat verouderd, maar het heeft wel een bepaald charme. Er zijn wel maar een beperkt aantal toiletten, maar proper onderhouden. De douches in de sanitaire wagen werken prima. De activiteiten: kano varen en subben zijn prima georganiseerd en zeker een aanrader voor jong en oud. Tijdens de activiteit kan je even in de Saône zwemmen ! Bedankt Louise, Joost, Monique, Christiaan
2 years ago

Marinus
Dutch
We zijn al jaren een vrij luxe camping gewend maar zouden dit jaar naar een resort gaan. I.v.m. covid 19 kon dit niet doorgaan. We zijn op deze camping beland. Over de prijs kan ik derhalve geen uitspraak doen. Het viel mij alleen wel op dat ze voor zo'n kleine camping veel organiseren. En als er eens iets niet doorging kwam het meer door de gasten dan de inzet van het personeel. Ik begreep dat de huidige beheerder en begeleidster nieuw zijn dit jaar. Ik wil hen een compliment maken. De ontvangst was zeer hartelijk, het sanitair en douches primitief (geen toiletpapier) maar schoon. Het zwembad stond; vond ik; op de verkeerde plek maar men kon het op deze manier wel goed in de gaten houden. Een camping met veel potentie en onze week was zeer geslaagd!
2 years ago